Én annó írtam róla egy vegyes érzelmű beszámolót. Nem dícsértem meg ugyan de nem is mondtam, hogy soha senki ne menjen hozzá. Engem azóta pécézett ki magának. De úgy látom nem én vagyok az egyetlen...
Én annó írtam róla egy vegyes érzelmű beszámolót. Nem dícsértem meg ugyan de nem is mondtam, hogy soha senki ne menjen hozzá. Engem azóta pécézett ki magának. De úgy látom nem én vagyok az egyetlen...
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Bekattant az *gya :D
Drága Mucuska hát ugorj már fel hozzá 1 menetre :DDDD
hogy aztán hónapokig kelljen dilidokihoz járnom? hogyisne :)
Tisztelt Hirdetőnik / Látogatóink!
Úgy gondoljuk, alaposan ki lett már tárgyalva ez a téma... :)
Hát igen az ilyen kaliberű keblek mint ami pl. Lindának vagy Diornak van úgy vonzzák a férfitekintetet mint a neodímium mágnes a fémet :)
Új élménybeszámolók valakitől?
Ki tud olyan hirdetőt, aki házhoz jön, nem lehúzós és valóban ő van a képen? Remélem nem adtam meg túl sok feltételt ahhoz, hogy legyen "találat"! :p
Mert úgy bámúltál ,hogy azt nem lehetett nem észre venni,egyébként megismertelek:)
Ez a te problémád ,de sem vagy már mai papi.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Már ne haragudj ,de és te férfinak érzed még magad ennyi idősen??Mert te se egy 20-30 éves pasi vagy. :D Nem védem nanát nem azért irtam mert nem birom a nőt mert kurva sokszor beszologatot rühelem.Csak a nők védelmében irom!A nő 50 felet is nő,de te férfi vagy kék bogyi nékül???!!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ebben igazad van hogy nem itt kénne lenni!De te nem igy irtad ugy irtad 53 felet a nő nem nő ;)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Jah és még ahoz a 53 évhez raknék még jó párat.
Nem a kor számít hanem a gyakorlat teszi a mestert.Van probléma férfiaknál még 40-év alatt is.De ezen ne vitázzunk a fiatalok szeretik a milfeket ,az idősebbek meg a fiatalokat de ez természetes.
Fütyülős · Őstag · Megint "csodálatos" párbeszéd alakult ki!
Miért nem privátban rendezitek le!?
Vajon meddig kell még élveznünk kedvenc szexNagyink 60 db/napos időzítős szelfijeit... :(
Mucus hagdy már a fenébe .Tudod itt a milf az már öreg,a fiatal meg nem jól c*mizk. Nem felelhetsz meg mindenkinek,de ne is akarj.D
Ja és ha akarod csinálok jó fotókat neked.Más néven felöklek a netre,mert ez számít hogy mit látnak a vizuális élmény,sokan csak itt élvezkednek.Számukra az öröm csak ennyi.
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Kérjük, hogy a csevegést a megfelelő helyen folytassák! Ez a Debreceni fórum!
Köszönjük!
Igazán elhúzhatna már a városból a díszes kompániájával együtt.. Néha néha becsapós képekkel rakja fel a csajokat, nem mindig lehet ráismerni azonnal a stílus vagy a környezet alapján, hogy az ő bandájáról van szó.
Maximálisan jogos a felvetésed, mindenki akinek ehhez a bandához köze van az messzire kerülendő. Legyen akármennyire csábos fotós hirdetése :)
Eleve ha már a napfényes gettóba lelhető fel az már önmagában is elég, hogy fenntartással kezeljük. Sajnos az esetleges normális lányok akik szintén arra a részre szorultak miattuk hátrányban vannak, de ez is csak egyel több ok, hogy ezt a gázos b*ndát valaki kip*terolja innen.
Két dettike van két hirdetéssel kétféle telszámmal. Lehet az egyikkel csak a barátnőjének segít be :D
Amúgy a két számot ugyanaz a lány veszi fel vajon?