Sziasztok!
Spriccelni képes hölgyet keresek. Ismertek valakit? Jöhet akár privátban is.
Köszi előre is!
Sziasztok!
Spriccelni képes hölgyet keresek. Ismertek valakit? Jöhet akár privátban is.
Köszi előre is!
Haver!
Az a baj, hogy nem átlagos (vagy rosszabb) külsejű esetleg kamuképes vagy futoszallagon dolgozó netalántán lehúzó partnert keresel.
Ha így lenne könnyebben tudnánk segíteni :D
***moderálva***
Debreceni nem profi lányt keresek tartósra, én 29F helyes.
Ma jártam Lina 22, a képek alapján mintha nem ő lenne mert mégpár kilóval igen csak több (15-20), de a francia rendben van és a végén NFVSZ!
MILFHUNTER · Tag · csatlakozom hozzád nagyarcú chat lakó :D
üdv. a "függő" :D
Hali! Nely 19 ről tud valaki valamit? vagy kihez érdemes menni? ahol mindenből a legjobbat kapja az ember.
Akkor érsd ugy hogy választék közül az 1 ik leg jobb.
Kittim 22 hirdetővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
darklord · Újonc · Dior -t próbálta már valaki ? Júniusban hirdetett először, Más néven, vagy nem Debiben ?
Diorról én is kérnék infókat! aki bármit tud ne habozzon megosztani velünk :)
üdv
Jesszus a Mary! Renáta 23 képei alapján már-már elkezdtem játszani a gondolattal, amikor ezt olvasom: "Szeretem a szex-szett". Először nem is értettem, mert jó kis szexi szettekben van lefotózva, azokat én is szeretem... Azután rájöttem, hogy ilyen kapitális ragozást még életemben nem láttam.
zandras · Tag · Talán.........remélem vállaszol.
xDD
Csak vegyvédelmiben szopatod meg.Tudod ez kötelező.D
Dóri (49)· győri szexpartner · Újonc · 600 cc csak tart valamennyit, nem gondolja?
:P
Valaki valamit tud merci-ről? A lánglovagokkal szemben r*nd*lt , de szerelmes lett és eltünt. Pici csaj, rövidhaj, és bájos arc! Kb. 8 hónapja láttam utoljára.
Szia!:)
Azért ha Pécs fele járnál valamikor, nem volna rossz!:))
Szeretnék szólni a kedves MT-knek meg a szerkesztőknek is, hogy zs82 alias Nana, Didó teljesen megb*ggyant. Engem egy Mucuska nevű 50 éves hirdetővel azonosít és ezzel privát üzenetben zaklat. A tisztelt szerkesztőséget kérném, hogy nyilván látják Mucuska és az én ip és azt is, hogy nyilván sosem léptünk be azonos helyről akkor jelezzék ezt itt, hogy lenyugodjon zs82 mert ez már b*teges.
Hát jah, láttam élőben én is. Volt annó egy Milf korszakom de mondhatni miatta inkább a fiatalabbakra tértem át, vagy legalábbis max 30-35 :)
Én elhiszem, hogy rosszul esett neki, hogy nem áradoztam itt róla de, hogy azóta folyamatosan zaklat ez már nagyon beteg. Hozzá se szóltam már nem is tudom mióta erre most jön ezzel, hogy visszaolvasta a fórumot és rájött, hogy én vagyok Mucuska :D
Egyébként meg privátban ezt írta nekem (idézem): "Mucuska te 50 éves vén k*rva vagy"
Az most mindegy, hogy én messze vagyok még az 50-től sőt nő sem vagyok de, hogy Mucuskáról így beszél?! Miért ő nem egy 50 éves vén...? :DDD
Saját magát járatja le ezzel.