Üdv !
Szerintem korrekt lenne (a többi cserkelő kolega nevében is ) ha nevesítenéd a kedves szolgáltató hölgyet vagy hölgyeket. Így megelőzhető lenne hogy bármi szart hazavigyünk.
Szerintem !
Üdv !
Szerintem korrekt lenne (a többi cserkelő kolega nevében is ) ha nevesítenéd a kedves szolgáltató hölgyet vagy hölgyeket. Így megelőzhető lenne hogy bármi szart hazavigyünk.
Szerintem !
Dalma (25): A képeknek megfelelően csinos lány, gyönyörű cicikkel, amiket élvezes simogatni, hagyja is. Arcra nem olyan szexi a lány, mint popsira a képein, kicsit távolságtartó, csók csak a telefonban van, a valóságban zavartan elfordul. Lehet simogatni, reagál rá, ő is kellemesen viszonozza simogatással, persze rá kellett vezetni a kezét. A franciskájára nem emlékszem. Az eksön azt hiszem jó volt. 1x elmegy. Elnézést a szűkszavúságomért.
Enikő (23): régebben voltam nála, aranyos, kedves. Jó kemény feneke van, lehet pakolni.
Kitti (18): Nehéz szavakat találni, de megpróbálom. A telefonban kedves hangon tájékoztat, kérdésre el is mondja, hogy félig magyar lány, ahogyan az látszik is a képeken. Korrekt bejutás. A lány nagyon csinos, mint a képeken, csak sokkal helyesebb az arca. Ha egy kicsit beszélgetsz vele, rájössz, hogy kedves, értelmes, bájos. Gyönyörű. Mindent odaadóan csinál, most az egyszer nem részletezem, de karjaival úgy ölel, mint egy szerető. Szinte szégyelltem magam.
Valaki küldje haza a szüleihez, nem ide való. Addig is a tuskók kerüljék.
Kelly (25)-ről valakinek van tapasztalata?
Petra (29): Egykoron egyike volt a legjobbaknak, akinél voltam. Úgy igazán értett a testemhez. Mára borzasztóan kiégett, másoktól is olvasom, hogy nagyon kerülendő. Én rég jártam nála, már akkor sem volt jó. Kár, de ez a "b@sszakma" megterhelő.
Cukorka (19) nagyon gáz? Valakinek van infója? Valahogy bejönne, de azt érzem, hogy kamu C kategóriás.
Szerintem elég jól körül írtam a dolgokat és a helyet! A hölgyről a képeket elnézve kb: 3 vagy 4 hirdetés is van fent más neveken, de ha veszed a fáradtságot akkor a formák, hajszín, ruházat alapján neked is le fog esni a kiléte (kihidrogénezett haj, jó formás test, nagy cickók, XXX-es évei közepén hirdeti magát, néha még egyet hozzá is tesz a másik hirdetésben). Számomra mostmár akárki hirdethet a Spielplatz után, az autómatikusan kuka. Ellenben a hellen Innenhof elején redelő Bogi30 és társairől odákat tudnék zengeni, bár már legalább egy éve volt, hogy arra jártam.
Látványra nekem is nagyon bejött volna, de úgy emlékszem hogy úgy bő egy éve vagy másfél, az egyik makktárs belefutott az egyik Őrzőjébe aki a rétinégerek alfahím csoportjába tartozott. Persze akkor még más néven futott a hölgy....s már a fórumozó MT nevére sem emlékszem...:-( sajna. De arra tisztán hogy nagyon lehúzta a hölgy hozzá állását, no meg vmi elszámolási vitájuk is volt, s a rétinegró viperával szerelkezve jelent meg. Ezután számomra a kuka kategória lett a kedves hirdető!
Valakinek van tapasztalata Petra 20 -ról?
Aliz 23-nál mostanában volt valaki? Friss beszámoló? Csak régieket olvastam, kevés és vegyesek. Tervezem a látogatását, már hívtam is, de adok a véleményetekre! :)
Jázmin 22 az ne tévesszen meg senkit, korábban Paulinaként hirdetett! Még friss a borzalmas élmény, kerülendő!
Auráról van valakinek infőja??
DeepBlowjob · Újonc · Sziasztok
Az apróban hirdető "Nikolka" 18éves -ről tud valaki valami infót?
Köszönöm
@ DeepBlowjob re Nikolka 18: "...és leszeretnéd öltöztetni a gátlásaidat..." Butácska vagy aranyos...? Mindenki döntse el maga :)
pöcörő · Kvázi-tag · Irtad, hogy Kitti(18) élőben szebb mint a képeken.
Remélhetőleg a higiénia is jobb élőben, mint a képeken, mert a mellékelt fotókon konkrétan retkes a lába! Nekem konkrétan ekkor ment el a kedvem tőle, hogy hívjam.
Kitti18: Mivel a képei alapján nekem bejött a csaj és jot is irtak róla elmentem hozzá.Lakás kissé lepukkant az ágy is hagy kivánni valót maga után illetve a sarokban össze vissza voltak dobálva a ruhák.A csajszi vissza huzódó csendes.De egykis beszélgetés után oldodik.Francia nem rossz illetva az ac...ion is jo.Szép cicik,kemény formás fenék illetve szép arc.Időt egyáltalán nem nézi.Szerintem ajánlható DE!!A szomszéd szobában nagyban telefonálgatottt valaki.Ugy,hogy csak óvatosan.
DeepBlowjob · Újonc · Biztosan inkább butácska , de engem az érdekelne , hogy lehúzos társulat?? Testőr a másik szobában esetleg??
Veszélyes hely??
Sziasztok!
Szandy(19)-ről tud valaki valamilyen infót adni?
Igen voltam, legalábbis azt hiszem. Ha rákeresel a hozzászólások között a nevére vegyesek az írások, ezért is bátorkodtam leírni, hátha két lány praktizál egy néven.
Mondjuk szubjektiv kinek-mi a szép test, szép arc; akinél Én voltam az úgy nézett ki, ahogy leírtam, 6házi környékén. A hirdetésben szereplő képek akkor is ilyen bombázósak voltak; de élőben más volt. Ezért se zárnám, ki hogy mást kaptam ugyanott...
Maya(20): inkább 30 közelibb, a város világosabb oldalon, a szokásos világos szinvonal, panel, és árak. A lány kedves, törekvő, kedves a tojásokhoz is, de csak szerényen. Nem lenyúlós, nem siettetős, nem nyafogós, szóval aki ilyesmit keres nem rossz. 10/6
Ancsa(35): régebben voltam nála. A képek alapján más arcot képzeltem, kor picit több, olyan "vén róka feeling", de a teste rendben van. :) A hozzáállás: 60mp franciska után szó nélkül jön a védelem és az akció, pózváltást Ő diktálja, de ne nyúlj ide, ne-oda, azt nem bírom, szóval inkább olyan elbándi féle 5 percesekhez van szokva. Amúgy laza nőci, normális, de ez a nagyon siettetős feeling nekem nem jön be. 10/4
Linda(21): jó kis csaj, diszkóba biztos meglesi az ember kiöltözve, mékáppal. Csinálja amit kell, lehet pakolni, rendes, türelmes. Testre is OK, nyilván a képek picit csalósak, arca szép és érdekes is egyben. 10/7.5
Bella(21), Lejla(21) -ről valakinek infoja? Utóbbinál főleg, hogy mennyire zavaró a 3 lány egylakásban.
Valamint volt fenn egy lány, akinek hasonló fotói voltak fenn mint Kinga(23)-nak. Talán egy pici roma volt benne, szájpirszing, nagy cici, formás fenék, 21 év, sztem nagyon jó test, művészfotók. Talán István környékén rendelt. Huhh, vele nagyon jó volt az akció; a lábaival szinte átöltelt minden pózban; volt egy kis negativ is; de szivesen meglátogatnám. Ötlet? Lehet Bella néven volt Ő is; vagy ugyanaz a lány lenne csak más képekkel? Nem tudom, a bimbó csalóka. :)
Üdv .Valaki tudna olyan lányt aki a Kassai ut környékén dolgozik . Köszönöm...
Őszinte leszek veled/veletek, az első gondolatom az volt hogy megírom a hirdető hölgy nevét. De mivel motoszkált bennem vmi, ezért egy kérdést tettem fel a VL szerkesztőségének amit ők korrekten meg is válaszoltak.
A válszuk nagyon tanulságos: "Tisztelt Látogatónk!
A hirdető nevét megírhatja a fórumban, azt nem fogjuk moderálni, csupán ha a valódi (tehát nem "művész") nevét írja meg. Azt sajnos nem tudjuk kiengedni.
Amit érdemes még figyelembe vennie, hogy valószínáleg elég szép vita fog keveredni belőle és sajnos volt már rá példa, hogy a hirdető feljelentette a hozzászólót (akit IP cím alapján gyorsan beazonosítottak). Hogy mi lett belőle nem tudjuk, nem is a mi dolgunk, csak azért szóltunk, mert abban az esetben a látogatónak kellett bizonyítania, hogy valóban attól a hölgytől kapta a fertőzést... Hogy sikerült-e, vagy mi lett a végkifejlet, tényleg nem tudjuk...
Általában ezért szoktuk az ilyen jellegű hozzászólásokat moderálni, hogy senkinek ne legyen később belőle problémája
Üdvözlettel:
Vidékilány Szerkesztőség"
Na most ezt végig olvasva inkább úgy döntöttem -szerintem okosan-, hogy elég lesz az is hogyha alaposan és földrajzilag behatárolhatóan inkább körülírom a szolgáltatót és a rendelési helyet.
humm · Kvázi-tag · Amúgy meg mindegy is hogy ki volt. Van olyan oldal ahol a hirdetők feltünetik hog van-e egészségügyi igazolásuk, de ez sem jelent semit, nem tudnak minden vendég után orvoshoz szaladgálni. Bárkhez mégy, nem tudhatod ki járt a lány szájában fél órával korábban, és ha a lány aznap eggel volt is orvosnál, már simán elkaphatott néhány bacit az előző MT-től mit továbbad neked. hiába öblöget szájvízzel, csak a reklámokban működik az hogy egy korty szagos lötty sterilizálja a szájüreget.De ezt már elmondták mások is soxor, itt is, máshol is, de úgy látszik hiába. Valahogy mindig azt képzeljük hogy csak a nők tehetnek a nemi betegségekről, de vegyük már észre hogy az STD-k továbbadásához KÉT ember kell! Nincs mese, kotont kell húzni F-hez, aki meg nem szereti , az vállalja a rizikót és ne sírjon utána ha baj van. Elnézést ha szókimondó voltam.
Dóri (49)· győri szexpartner · Újonc · Jó tudni, hogy ezert fel lehet jelenteni valakit!
El kell elmenteni minden v.ndeg szamat,és kideríteni ki az a s.ttyó aki betegen fertőzi a lányokat.