Kittim 22-ről valakinek van infója?
Kittim 22-ről valakinek van infója?
Nagyuram valamit elnézett! ( vagy mondhatnám azt is h benézte xD)
kispe · Lelkes újonc · bocsi ! Liza a helyes név, elírtam az előbb.
Sziasztok! Auráról tudna valaki mondani valamit? Akár privátban is
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
A régebben Polly,Maya 19,Maya 20,Julcsi,Nati és még kitudja hány néven futó lány most váltotta le újra nevét,jelenleg Lea 19 .Vigyázzatok,kerüljétek! Pl-en részletek.
Sziasztok!
Ismertek olyan hirdetőt, vagy (nem hirdetőt :) ), aki nagyon csinos, és ágyügyileg is ott van; higénikus, az se gond ha pesti az ajándék igénye (vagy tova). Az se gond, ha csak házhoz jön.
Hírdetett itt:
Aliz 30 (vagy körüli): masszázst nem kértem, bomba test, bomba szolgáltatás, szerintem nagyon jó fej; csak sajnos elérhetetlen.
Szexicsoki: szintén zenész, csapkodnivaló fenék, majdnem egy Alexis Texas :)
Barby(23): fórumot olvasva vegyes érzelmek, mintha két lány lenne; és a képek is érdekesek. Akivel én találkoztam agyon volt vakolva, a test vékonyka (se cici, se fenék), nem az a bomba, amit páran leírtak. Francia nagyon gyenge, de gépelni lehet, türelmes, rendes.
Reni(23): fényesebbik város, nagyon szende, jó test, hajára kényes, francia elmegy, de levezetés nagyon amatőr; viszont az ajándék átlag alatti (sztem)
Csilla(35): igazi MILF, igazi bomba csapkodnivaló test, jófej, akció is okés. Francia elmegy, viszont az időt nagyon nézi, vagyis amikor én (kétszer is) voltam, akkor sorozatgyártás volt. :(
Hanna(35): 35 felett, a régi képeihez való testhez valami baba arcot képzeltem, de kicsit más... .) VIszont nagyon feszes a teste, oda adó, jófej szerintem
Linda, aki nem tudom hány éves, ritkán hirdet, de van mélytorok. A képek azért kőkeményen fotoshopposok, torkozni tényleg lehet. Jó puha feneke van. :)
Köszi az infót! :)
Timberlake & Bende: a photoshopos, amúgy live vastagocska, de azért még vonzó Dér Heni-Angelina Jolie mix Linda 24-en kívül van még a 21 éves Linda is... -még őróla is szólhatott a fáma, de azért inkább Linda 24 a valószínű. Eleinte az Újkerti iskolához közel rendelt, utána meg Ninettke telephelyén; hetente néhány napot töltött Deb-ben.
Sziasztok! Tud valaki valamit Mónikáról? Vörös 40 év körüli, mostanában nem hírdet. Válaszokat előre is köszönöm!! :)
3 hete ismét egy látogatásra adtam a fejem, amelyre a város fényesebbik részsén került sor rövid telefonálást követően. A Wasserturm közelében ingyenesen parkoltam le, majd a Markt und Spielplatz -t magam mögött hagyásával célba értem. A környék mint maga a lépcsúház is elég lepukkant, a baszoba átlagos felszereltségű, a fürdős rész korrekt. A hölgy klasszikus Milf kategória és nagyon finom darab. Tekintélyes elülső lökhárítókkal és kemény és formás hátsórésszel felvértezve. A hozzá állása korrekt volt, az ajándékozása is a városban megszokott szinten mozgott. Szó mi szó nem lenne okom panaszkodni, mert a környéket leszámítva minden ok volt. A hölgy korrekt, ruganyos test, jó hozzá állás, stb....De ami történt (A SAJÁT BALFASZSÁGOM) az legyen tanulság mások számára is!!! A gond forrása az volt, hogy NF-et kértem és kaptam is, a többi esőkabátban zajlott! Minden Happy volt úgy bő 10 napig, mikor jöttek a bajok a gyakoribbá váló vizelési ingerrel, amit szúró és égető -nagyon fájdalmas- vizelés követett. Ezt még én is betudtam volna egy szimpla vese kihűlésnek, ám nemsokkal később benézett hozzám némi gennyes szerű folyás is. A többit sejthetik....koplett kivizsgálás....4X-es vizelet melyben genny és vér is megtalálható, 5 napig lórugás kategóriájú antibiotikum, majd egy lightosabb antibiotikum kúra következett. Mostmár minden OK! Srácok tanulva a más kárán és hülyeségén (mikor "elgurult gyógyszeres flakonnal" a fejetekben k@ngörcs által vezetve felmentek a lányokhoz) ne éljetek az NF lehetőségével, csak védőfelszerelésbe nyomassátok!!!!
Sok lánynál voltam már más városokban is, panasz vagy ehhez hasonló sztorim sose volt még eddig! De sajnos most benyeltem eme finom kis betegséget.....a konzekvenciákat levontam belőle, s örülök annak hogy ennyivel megúsztam!
kanossrác · Lelkes újonc · Kedves Bende! Nem bírtam megállni hogy ne szóljak hozzá amit leírtál. Voltál te egyáltalán Barby23-nál? Azt írod hogy "se cici se fenék" Én kétszer voltam nála de az én szuvenír véleményem szerint tökéletes a teste, és nem két lányról van szó. Nem reklámot akarok neki csinálni, távol álljon tőlem de ilyen szép testű és arcú csajjal még nem voltam kalandjaim során.
most akkor nelly19 rendel vagy nem? olvasni mindent..
egy bővebb beszámolót is megköszönnék róla ha rendel egyáltalán :)
Sajnos ez velem is előfordult.De szerencsére nem volt ennyire sulyos.Én két lánynál voltam két nap alatt Debrecen más részén.Szoval igy nem tudom honnan jöhetett.
"szuvenír véleményem" .... :) király!!
Hmmmm...Mónika (aztán Síba)...de rég is volt. Feltéve, ha egyről beszélünk. Kései harmincas-korai negyvenes MILF a Fó-rum környékéről aztán a Chapo utcáról, izmos testtel, szilikoncickókkal és Debrecen legeslegszebb seggével. Fantasztikus láb, izmos, kompakt, körzővel rajzolt kerek segg! Imádtam! Csak az zavart benne, hogy csókolózni sose lehetett nála, de ennek ellenére csak hozzá mentem anno. Abbahagyta már vagy 4-5 éve, valami vállalkozóval összejött - elmondása szerint. Na persze. Aztán ki tudja. Azóta sem tudok róla semmit sajnos, pedig még ma is megmozgatja a fantáziámat, ha eszembe jutnak az emlékek. Tényleg, ha valaki többet tud róla, az privátban nyugodtan..Apropó, Mayácska hiányában szeptemberben megyek tesztelni, még nem tudom, hova, de majd beszámolok röviden. Sajnos úgyse lesz olyan :(
humm · Kvázi-tag · Jó esély van rá hogy az elsőtől kaptad, és nem fukarkodtál vele, másnap már meg is osztottad az ajándékot a másikkal, és vele együtt még jó pár MT-vel is.
segitsen mar valaki olyan Nöt keresnek akinek szép hosszú mükörme van engem az izgatna, ha valaki ismer olyan hírdetöt a nevét irja már meg köszönöm
Szia!
Szerintem nem nagyon van ilyen csaj, nem praktikus, már kibontásnál kiszúrják vele a gumit :)
Dóri (49)· győri szexpartner · Újonc · Remélem ezt nem gondoltad komolyan..
Üdv Mindenkinek!
Egy kis élménybeszámoló:
Barbie (19):
Helyszín: malompark környéke. Kéró jó állapotban. A leányzó magas, csinos, vékony, arca átlagos, kedves, beszédes. Franciska egész kellemes. Melltartót nem vette le amíg külön nem kértem meg rá, pedig formás mellei vannak, nem kell azt takargatni. :) Action közbe ő is aktív. Pucsít rendesen, feneke is nagyon formás, ahogy az a képein is látszik. Hátulról tolva néha kicsit jobban rázta a popóját mint kellett volna, ezért az aktus nem volt folyamatos.
Egy próbát azért megér.
Klaudya (18):
Februárban jártam nála, akkor a mentőállomás fele rendelt. Lakás átlagos panel. A lány gyönyörű, arcra, testre, hibát nem találtam benne. Kicsit csendes, de azért el lehet vele beszélgetni. Formás cicik, fenék. Punci szűk, számomra pont jó. Franciska átlagos. Először ő volt felül, nekem meg 2 perc után koncentrálnom kellett, nehogy elsüljek, annyira jó volt az összkép. :) Bár az action közben lány robotként viselkedett, azaz nem volt aktív, csak hagyta magát, viszont bőven kárpótolt a látvány! Fel akartam keresni őt azóta sokszor, de elérhetetlen. Pedig rendszeres visszajáró vendége lennék, de hát ez van.
Vivike (23):
Bár a profilján is lehet véleményezni, de ide írom, hogy egybe legyen a többivel.
Szintén februárban voltam nála, már nem először. Akkor a fentebb említett Barbie közelében volt a tetthely. Lakás jó állapotú. A lány pedig egy igazi tünemény! Csókkal fogadott már az ajtóban. Kedves, intelligens, sokat fecseg, mellette elrepül az idő. Teljesen barátnő feelingem volt, kölcsönös szimpátia is megvolt. Talán emiatt kissé zavarban voltam, nem tudtam magam elengedni, de ez az én hibám. Nagyon kellemes kisugárzása van, ilyennel ezelőtt még nem találkoztam. Arca nem mondom hogy szép, inkább különleges. Kicsit teltebb mint a képeken, de szerintem jól áll neki. Mellei elég kicsik. Pucija szép és nagyon szűk, bizonyos pózokba már szinte fájt. Nem szoktam franciát adni, de nála nem tudtam ellenállni, 69-eztünk. Természetesen a franciskát is jól csinálja. Eksön közbe belead apait-anyait! Azóta nem voltam nála és nem is leszek, mert kezdtem többet érezni iránta mint kellett volna, az meg nekem nem jó. Tessék rá vigyázni! Ja, és van egy kiscicája is. :)
Georgina (20):
A nagyon magas épületben rendel. Telefonba kedves, erotikus volt a hangja, így nagy reménnyekkel indultam hozzá. Lakás átlagos panel. Ahogy odaértem, lelkesedésem hamar lelohadt. A lány fiatal, törékeny, széparcú, szemüveges, nagyon csinos. Cicik egész nagyok, hegyes mellbimbóval. Viszont szinte semmit nem beszélt, úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Nem vagyok egy szépség ezt tudom jól, de azért ennyire ne mutassa már ki... Ilyen rossz élményem senkivel sem volt eddig. Franciska gyenge, kézi rásegítés van rendesen. Lovagolni sem tud, furcsa pózba csinálta, közbe vigyázott hogy még véletlenül se érjen hozzám. Időt nézi, nagyon siettetett, megérkezésem után 20 perccel már az utcán voltam. Kár érte, ha Részemről soha többé kategória.
Végezetül még annyit, hogy ezek a lányok mind valós képpel szerepelnek ezen az oldalon.