Kössz!
Biztos a bútorokat pakolja :-)
Kössz!
Biztos a bútorokat pakolja :-)
Köszönöm.
Tiszteletben tartom és hát.....ez van :(
humm · Kvázi-tag · Pont ezért nem szabad túl sokszor visszamenni ugyanahhoz a hirdetőhöz. Ezek a kapcsolatok nem működnek, saját nagyon keserű tapasztalatból mondom.
Amúgy meg az is lehet hogy nyaralni ment, neki is jár ennyi nem? :)
Nándi · Őstag · :D Hamburgban?
Azt, hogy nem működnek, arról én is mesélhetnék, próbáltam én is és tudom nagyon jól sajnos. Pedig az erőfeszítés mindkét fél részéről megvolt. Lehet, jobb is, ha hagyom az egészet. Be kell nyelni ezt a békát.
Üdv !
Egyert értek veled, de nem csak Te vagy aki közel került hozzá és rendszeres látógatója lettél !
Szívesen és örömmel segítenék a problémádon, de Én szeretek diszkrét lenni (ha már egyszer megígértem), hiszen csak így őrízheti meg az ember a méltóságát. Szerintem ne bonyolítsd a dolgot, Bogi is csak annyit fog elárulni amiből még neki sem lesz problémája.
Basszátokmeg, nehogy kikerekedjen má valami jó véres zombi konteó ebből a Maya-ügyből!
Pálinkás-puncis jóreggelt mindenkinek!
Külön üdvözlöm azt a setétlelkűt, aki szépen végigmínuszolta az összes hozzászólást. Megjegyzem, ez a buli tegnap nekem is eszembe jutott, de csak magamnak adtam egyet. Szal utánozás majomszokás.
A p..náslámpán azt híresztelik, hogy Debrecen egy szar hely.
Valaki tud infot adni az alábbi lányokról?
Jolika 22
Paulina 22
Szívesen visszakeresek a fórumban, ha volt korábbi nevük, és azon kaptak értékelést! Az is info lenne :)
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Nem tudok dönteni, hogy ezek közül a lányok közül kivel kezdjem: Barby 23, Ninettke 27, Anita 24, Reni 23, Paulina 22, Dettike 30, Tamara 23, Jolika 22.
Tudna valaki a fenti lányok közül bármelyikről is írni egy kis beszámolót? Akár privát üzenetben is. Köszönöm előre is!
Paulina és Jolika engem is érdekelne! :)
Ha őket választod, oszd meg a tapasztalatokat! :)
A keresztelő előtt Nati névem ajánlotta magát.
Egy Nati nevű lány most is van fent, az is ő lenne?
:D Keresztapák száma mennyi lehet? Ha ennyire gyakori a keresztelő!
A két Csilla (30)-ról van valakinek tapasztalata? Egyik hirdetés fotógaranciás, a másik nem, viszont a telefonszám kivételével minden adat egyezik. Előre is köszi a beszámolókat!
Még 1 fontos infó:
Ma délután beszéltem Joy (48)-al egy szerdai időpont lefixálása végett. Szomorúan vettem tudomásul, hogy a hölgy kedd délután költözik vissza Budapestre. Mivel előbb nem lesz módom őt meglátogatni, így csak szerencsés utat kívánhattam neki. :( Talán a közeljövőben meglátogatom a fővárosban.
Aki szeretné élvezni a társaságát Debrecenben, még holnap kora délutánig megteheti!
Ugyanaz,olvas utána!
Vessünk rá k*resztet!
Amúgy csak az a "baj", hogy nevet váltott, vagy csapnivaló is, amit csinál?
Sziasztok
lájkok száma azt akarja jelenteni h aki volt a lánynál és bejött neki az adott neki egyet vagy csak nézegetve a képét adnak neki?
darklord · Újonc · Kedvelem a félprofikat, akik nem egész nap csinálják , csak úgy keresetkiegészítésként, vagy "hobbyból", meg is vannak a kedvenceim,
akik "beváltak". Új húsra vágyván ,a Dóri nevű versenyző ígéretesenk tűnt, de csalódnom kellett. 33 évesnek hirdeti magát, de min 10 -et még számoljon hozzá
a makktárs. Punci borotválatlan, az összhatás nem valami csábító. Ha nem csalt volna a korával, nem kerestem volna fel.
Nem ő az egyetlen aki trükközik a korával, sztem sokan tudják ezt. Huszonéves lányok gyakran hirdetik magukat 18-19 éves tininek
több vendégre számítva.