HOI !
Ne kerülje el figyelmeteket Klau24-gyel kapcsolatban hogy ugyanazon a számon hirdet mint Amina.
Képek alapján sem ugyanaz a leányzó, gondolom telt volna a tisztelt "m*n**zsment"nek külön-külön telefonra :)
R
HOI !
Ne kerülje el figyelmeteket Klau24-gyel kapcsolatban hogy ugyanazon a számon hirdet mint Amina.
Képek alapján sem ugyanaz a leányzó, gondolom telt volna a tisztelt "m*n**zsment"nek külön-külön telefonra :)
R
Lehet, hogy ez az első hozzászólásom itt, és ide csak pár napja regeltem, de aki tudja, mit jelent a legnagyobb ilyen hirdető oldalon a "becsben tartott rang", az megbízhatónak fog ítélni. Volt "szerencsém" Klau(24)-hez. Képek alapján fővárosi viszonylatban is, jó pár kerületben magasan verné a mezőnyt! De engem nem a képeken látható lány fogadott. Sőt, ahogy így nézegettem, inkább Amina lehetett. Nem csak a hölgy, de a kecó is igénytelen, rendezetlen, koszos, büdös! Azonnal sarkon fordultam. De persze saját hibám. Fényképgari nélküli hirdetőnél több éve nem jártam. Ezegyszer kivételt tettem, de ismét csak megerősítette számomra, hogy nem hiába hívják fotógaranciának!
Aki teheti kerülje "mindkettő" leányzót!!
Sziasztok! A Niki 28 az ugyanaz mint a korábban hirdető Niky?
sziasztok! Tamara 23-ról van valakinek infója?
humm · Kvázi-tag · A képek alapján igen, de a vezetőség mindjárt kijavít ha tévedek
Sziasztok!
Új vagyok itt, és tudom, kellemetlen egy kéréssel indítani, de mégis megteszem. Maya (29) egy ideje nem hirdet. Eléggé közel kerültem hozzá, tavaly április óta a törzsvendége vagyok. Egy hónapja láttam utoljára, akkor még azt mondta, csinálni szeretné még egy darabig. Nem tudtok valamit róla? Vissza fog térni, vagy sem? Nagyon hiányozna, igazán megszoktam már Őt. Bogival már beszéltem erről a témáról és ő sem tudott meggyőzni arról, hogy biztosan visszatérne, úgyhogy bizonytalan vagyok. Bízom benne, hogy valaki majd megtisztel egy érdemi válasszal akár itt, akár privátban. Nagyon fontos! Köszönöm.
Fütyülős · Őstag · :)
Én viszont Aminánál probálkoztam kb 2-3 honapja akkor nem azzal a lánnyal voltam aki a képeken van.
Keresem a legszebb arcú lányt Debrecenben, főként csókra, smárolásra.
Én nagyon bízom benne, hogy NEM tér vissza. Még azon az áron is, hogy szegényebbek lettünk egy csodával. Pedig én is elég közel kerültem hozzá.
Tovább dolgozik a Brazil gépsor.
Folytatja a valótlan képekkel hirdetést.
Korábban már bejelentettem a szerkesztőségnek, hogy Rebeka (19) valótlan kép, megtalálható a ***moderálva***-n Cintikee néven, valamint a ***moderálva***-on a nap lánya volt 2014 augusztus 9-én. Akkor a szerkesztőség eltávolította a hirdetést kétes hirdetés miatt. Most ismét megjelent a hirdetés Vanda (19) néven, ugyanazokkal a képekkel, azzal a különbséggel, hogy most az arcot kitakarták. Szerény véleményem szerint, ha a szerkesztőség a fórum moderálására fordított jelentős erőforrásokat kissé átcsoportosítaná a hirdetések ellenőrzésére, akkor fel sem kerülhetnének az egyszer már eltávolított valótlan képek.
Igazad van. Egyet kell értenem veled, csak ha valaki észrevétlenül is szerves részévé válik az életednek, közel kerül hozzád és hirtelen - váratlanul eltűnik, az megérinti az embert. Pedig azt hittem, edzett vagyok, de most, hogy nincs, rá kell döbbennem, hogy jobban hiányzik, mint szabad lenne. Nem vagyok fából sajnos. Azért, ha valaki tud róla, kérem, jelezze. Köszönöm.
Köszönöm a megértő hozzáállást. Persze, megpróbálom más utakon az információszerzést (a sikerét kétségesnek tartom), csak gondoltam, futok egy kört itt is, hátha valaki jobban informált nálam egy esetleges visszatéréssel kapcsolatban. Sokmindent kihoz az emberből a pánik. :(
A Niki engem is érdekelne... de sajna nem vette föl épp............
Sziasztok!
Csilla 23 a valós, saját képeivel hirdet? Találkozott már vele valaki közületek?
Az apróban hirdető Regina más oldalon is fellelhető hirdetése! http://profiles.myfreecams.com/KellySky Ennyire néznek néhányan madárnak bennünket:D
A Jolika nevű felhasználónak mi is volt a korábbi neve? Merthogy nemez szerintem...
Google képkereső és pár neve előjön! :D
Köszönöm a választ!
Egyszerűbben:
Tiszteletben kell tartani a szuverén döntéseket!
Volt idő bőven megkérni a kezét, ha eddig nem történt meg, akkor ennyi volt.
Ha visszatér, visszatér, ha nem, hát csaókollom.
Egyben bízom, hogy legalább Bogi üríti a szolgálati teló hívásmemóriáját.
Amúgy tán 31-én beszéltem Bogival, akkor már ajánlotta Maya utódát, aki állítólag ugyanolyan karcsú, formás lány - de elhárítottam, mert a füle biztos nem olyan, mint Mayáé.
Ez van vaze.