Hi!
Elvesztettem a fonalat.. Rebeka (19) valós vagy kamu?
Hi!
Elvesztettem a fonalat.. Rebeka (19) valós vagy kamu?
megnéztem....üres!
Sziasztok
Régebben hirdetett egy Vivike 28 nevu lany, a C*v*s utc*n r*ndelt.Tud valaki valami infót róla?Mondta hogy lehet abba fogja hagyni vagy kimegy pár hónapra kulföldre.
Vivike23:
A múlt hét végén gondoltam az egész heti munkás hetet megkoronázom vele. A telefont néhány csörgés után fel is vette, kedves hangja volt. A megbeszéltek szerint félórával az érkezésem előtt újra felhívtam. Akkor újra rábólintott, én meg mentem a geadott címre. Amikor viszont megérkeztem a tett színhelyére, és újra hívtam, hogy megèrkeztem, csak kicsöngött de nem vette fel. Még csörgettem jónéhányszor, úgy negyedórán át, de semmi reakció. Elég rosszul érintett a dolog mivel az időpont amiatt egyeztettem előre, hogy másfelé is volt dolgom éppen ezért mondanom se kell mekkora csalódás volt...
Mindenesetre annyit elért, hogy kiábránduljak belőle, és kihúzzam Debrecen számomra top sz*lg*lt*tói sorából...
Sziasztok!
Volt közületek valaki a Joy (48) nevű versenyzőnél, és meg is osztaná az élményeit? Jövő héten megyek a Cívis városba, hogy megtapasztaljam a hölgy vendégszeretetét, ezért minden vele kapcsolatos hasznos infót előre is köszönök!
Ez egy bevett szokás a lányoknál. Valószínűleg látott az ablakból, nem voltál neki szimpi és így pattintott le. Nem egyedi és is ritka eset...
Hello
Egy olyan hölgyet keresnék (lehetőleg Debrecenben) akinél nem ilyen fél órás/órás gyorsmenetek vannak, hanem akár órákat el lehet vele tölteni (hogy pl. legyen idő kicsit beszélgetni, ráhangolódni a dologra, szabadon sokimdent kipróbálni, amolyan barátnős feeling). De ez a dolog lehetőleg ne legyen túlságosan ***moderálva***. Ez a gyors menet nekem nem megy.
Szia Gróf!
Nagyon köszönöm az infót! Ez a beszámoló még jobban megerősítette a látogatási kedvemet. :) Sajnos legkorábban csak jövő hét elején megyek Debrecenbe, remélem a hölgy még maradni fog addig.
Sziasztok! Rytáról valami infó valakinek? Elég bejövős a leányzó :)
Ancsa 35 valami infó
Grétiről én is csak jókat tudok mondani, kellemes időt töltöttem el nála és személyiségével (no meg mással is) sikeresen elfeledtette velem az akkori nőügyemet! Igaz ennek már legalább 3 éve, de ha nagy ritkán Debrecenben járok az elérhetősége mindig nálam van arra az esetre, ha netán nem jönne össze egy eredetileg tervezett találka. Erre egyenlőre nem volt szükség, ezidáig szerencsére még sikerült elkerülnöm a rossz n**et, a zárt ajtókat és a fel nem vett telefonokat. :)
Sziasztok,igényes hölgy van az Ibolya utca környékén Debrecenben???
Nándi · Őstag · Hali
Akiket csók és és más ügyben is bátran ajánlhatok Neked azok Meli - Nóra - Ariel24 - Ninettke - Dalmi és Kiara! Utolsó kivételével (nincs aktus csak csók és fr*ncia) mindegyikőjüknél több alkalommal jártam és mindíg nagyon jól teljesítettek.
Gréti és Lizi egyált nem smárol Barby23 meg az általad is említett szájra puszit gyakorolja csak.
Kiket tudsz figyelmembe ajánlani akik esetleg többszöri látogatást is megérnek?
Üdv: Nándi
humm · Kvázi-tag · Szia
Privát üzenet ment.
Üdv !
Kiara kimondottan "szexmnetes" m*nkát vállal, a csókólózás már belefér ?
Többen is vannak akik kimondottan szexmnetesnek hirdetik magukat, aztán a többit személyesen (akár aktust is) megtapasztalhatod ha bejössz neki.
Nem, de azért köszi.
Sziasztok! Igaz hogy ez DB fórum de mivel közlevan rákérdezek.
Volt már valaki az 'újfalusi Kata (20)-nál?
Sinclair · Tag · ***moderálva***
most niki nelly vagy lara? most mi is van ?:))))
az semmi, délelőtt csak óra van ,tehát t*zen***moderálva*** egy látogatás, du/este már van félóra is t*z***moderálva*** Nikinellylaránál! Így ,hogy társultak bele se merek gondolni a felállásba és annak változásába a telefonos egyeztetéstől az ajóigjutásig! :D :D :D
DeepBlowjob · Újonc · Sziasztok
Klau 24 -ről valakinek infója??
Jók a képei !!