Hát végülis vége a foci vb-nek, most már ráérnek :D
Hát végülis vége a foci vb-nek, most már ráérnek :D
pöcörő · Kvázi-tag · Tutira veszem, hogy kamu képek!!! Nem voltam még nála, de ha tényleg ő van rajtuk, akkor sajnálni fogom. A hastetkó alapján egyértelműen ki lehetne zárni a kamu gyanút, de félve a csalódástól nem merem bavállalni.
...Sej gyere vélem egy pár táncba...
Mondjuk hajlandó vagyok elhinni, hogy éppen szerencséd volt Csárli Füstös Angyalaihoz, mert én is ápolgattam C-kategóriás lányt sok évvel ezelőtt (ő is haláli rendes csaj, most is cimbik vagyunk), de pont ebben a műfajban ilyet...
Melyik folyadékot fogadtad el – hogy még életben vagy?
misterX · Kvázi-tag · Hali!
Ujabb kamu!
Ema(26) aki korábban Niki volt most a győri Kitti(23) korábbi képeivel hirdet.
Fütyülős · Őstag · Őt ne kritizáld, mert szankciók léphetnek életbe veled szemben! :)
Amúgy csak hallkan jegyzem meg, hogy igaz hogy folyamatosan 3 hírdetése van, tényleg nem írt róla még senki beszámolót.
VAGY! Mire leírta a beszámolót a kolléga, már nevet, kort, és telefonszámot is váltott.
Így nehéz nyomon követni a kis "álcát". :)
Én nem kritizálom :) Ahogy mondtam a legénybúcsún elnyerte a tetszésem, élőben határozottan csinos :) Csak kíváncsi volnék volt-e már nála valaki és milyen a hozzáállása úgy a dolgokhoz?! :) De lehet akkor nekem kell lenni az elsőnek ha senki nem ír :)
Leonitta hol van vagy hol vagy ?***moderálva***mi van veled nem dolgozol már vagy dolgozol
Látom megszánt a modi és berakott egy értelmes kifejezést...
Már nem hirdet.
Sziasztok
Rita19 rol tud valaki infot adni?
Johet privatba is,elore is kosz.
Sziasztok, Bianka 19 -ről tud valaki infót adni?? volt valaki nála???Kösz
Ti-bike, most kavartál egy kicsit. Szó szerint nézve igazad is lehetne, de ahogy van ráutaló magatartás a jogban, úgy van a nyelvi értelmezésben szerepe a kontextusnak. Csupa pozitív jelző után helyezted el a csendesen élvezőt, ezért ez azt sugallta, hogy ez IS egy "érdem".
"...formás, nagyon kezdő, tiszta és csendesen élvező!"
(Persze gondolhatjuk a formás, nagyon kezdő, tiszta jelzőket is semlegesnek, sőt biztosan van olyan férfi is, akinek ezek negatívak, de az itteni célközönség többsége azért ezeket pozitívnak ítéli meg.) Alapvetően abban igazad van, hogy vehetjük ezeket pusztán tényeknek is (ha valósak) és mindenki elhelyez minden egyes jelzőt a maga érték- és ízlésrendjében.)
Üdv.,
DM
Nyolcvanháromezer lályk.
kedves Zsolt már nem dolgozom eladtam telefont is csak ne zaklasanak a hülyék puszi
Sziasztok
Meg mindig jol jonne info Rita19ről.
Esetleg nem tudjatok Ariel mar nem dolgozik?
:D víz, új eldobható pohárba :)
Van benne igazság! Viszont a csendesen élvezőt úgy értettem, hogy tényleg élvez megjátszás nélkül és a valódiságát akartam ezzel kifejezni. Üdv.
degye75 · Lelkes újonc · Üdv Nektek!
Dorka (33)?
Látom, újra itt van.
Ő milyen?
***Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését***
Nadin annyira új lány, hogy 2éve ugyanezekkel a képekkel Bony néven volt itt! :D