Szigorúan azoknak akik szeretik a kezdő csajokat! Kitti 18 ! formás, nagyon kezdő, tiszta és csendesen élvező!
Szigorúan azoknak akik szeretik a kezdő csajokat! Kitti 18 ! formás, nagyon kezdő, tiszta és csendesen élvező!
Fütyülős · Őstag · A minap felhívtam Bettina(20) kisaszonyt. Ha még nem beszéltetetek bunkó IQ-B emberrel, akkor hívjátok fel.
Borzasztó volt. Meg is kérdeztem, hogy rendben van minden, de értelmes választ nem kaptam. Szánalom!
Jah, és nem színezem, mert már azt se szabad. :(
Fütyülős · Őstag · Szia Tibike!
A hölgyemény úgye nem az idén barnult?
Biztos hogy kezdő?
Helyileg hol munkálkodik?
Többen rendelnek?
Mennyi ajándék rózsát fogad el?
Apropó Bettináról jut eszembe.Meglátogattam Bettinát (Na nem azt a Bettinát akit Fütyülős hívott,hanem a másikat aki bevallása szerint 22 éves, és a Kassain rendel.)Ő van a képeken,a kora is stimmel,arca kellemes,gyönyörű homlokos pina,szép hosszú fekete haja van.Na ez volt a pozitív és ennyi.
Mert a viselkedése az valami katasztrófa.Pökhendi,flegma,unott,kioktató,beképzelt Stb sorolhatnám reggelig.Én ökör,barom,állat megint elcsábultam a friss húsnak pedig nem kellett volna.KIváncsi lennék hogy másokkal hogy viselkedik ez a leányzó.(Lehet hogy az volt a probléma hogy 150cm magas(alacsony)vagyok,200 kg,nincs egy fogam sem ,vörös levedző kiütések éktelenkednek a makkomon és átható trágya szagot árasztok.)
De komolyra fordítva a szót : Sajnos az a tapasztalatom hogy vagy zsenge husi és tragikus hozzá állás,vagy lazuló kötőszövet és maximális kedvesség.Ha tud valaki ellenpéldát azt szivesen hallom.
Regina/22/-ről tud valaki infót????A ***moderálva*** hirdető Wendyről info esetleg???
Hali. Nem idén barnúlt :D , de nagyon tiszta és tuti kezdő! ***moderálva***! Bethlenen van az irodája! 3 csaj van és a csaj pofija szebb mint a képeken!
DeepBlowjob · Újonc · Üdv
Arról a Kittiről van szó aki most 18 éves és 2008-as képei vannak fent??
I
gen arról van szó! Szerintem nem állították be a gépen a dátumot, ugyanis kizárt hogy több legyen 18-nál.
Gondolom a Vivi, Kitti, Szimonetta trióról van szó. Hát nem tudom de mindhárom *nd*án, ráadásul kettőnek nagyon látszik az arcán is...A Kitti az egyetlen aki még szószó, de nem merném bevállalni a helyet, az ehhez hasonló helyeken érhet kellemetlen meglepetés (pl. róka van a másik szobában). Ennyit nem ér még ha tiszta is a csaj. Bátor vagy, hogy elmentél oda :)
Az miért plusz pont, hogy "csendesen élvező"? Legyen csak hangos, ha felszabadultan, magától jön és nem az Ocart célozza!
Szia, vállal Viktória csókot?
Üdv.,
DM
valaki fannika23 ??????????????????
Csá mi van vele
valakinek van infója ????
Írta valaki , hogy plusz pont? Olvasd el újra!!! Szövegértés!!!
Az életben is ilyen vagyok. Amit nagyon akarok azt "elveszem,megszerzem", ha pedig béla a másik szobába lazít és valami nem tetszik neki ,akkor elveszem az ő szüzességét is :D
Am nincs mitől tartani! Nem volt béla és várnom is kellett, de felhívtak az irodába h ne az utcán szobrozzak! Kávéval , colával és vízzel is kínáltak! Kellemes meglepetés volt.
Láttad a másik két versenyzőt is? :)
jaja nem volt titok:) mindenki brazilliából jött :D ,de a kedvesek voltak!
Szimonetta, Vivi, Ktti trió! Viszont a kiscsaj tényleg jó és szebb mint a képeken. Amit csinál az elhanyagolható, de nem is ezért mentem oda :D