Szia!
Köszönöm az invitálást aranyos gesztus!
Talán egyszer élek is majd vele ha ebben a szektorban is elfogadott lesz a money***moderálva*** gu*arantee.
Bár lehet hogy három a magyar igazság.. :)
Szia!
Köszönöm az invitálást aranyos gesztus!
Talán egyszer élek is majd vele ha ebben a szektorban is elfogadott lesz a money***moderálva*** gu*arantee.
Bár lehet hogy három a magyar igazság.. :)
Mi van veled? A múltkor még mindefélével gyanúsítgattál most meg beszámolót szeretnél?
Gerinces ember vagy. Egy igazi jellem.
Leírtam az észrevételeimet, meg rajtam kívül egy páran mások is.
Ha több re vagy kíváncsi keresd fel.
Ohh :) Ezt a beszèlgetèst folytatnám de nem èrek èn fel hozzád bár ha dobnèk be pár angol szót tuti raj lennèk :) ez a bajod pont azt hiszed egy boltba vagy ès ugy kezeled a lányokat mint egy árut :) vagy műszaki cikket :) Tudod mit távozás után reklamációt nem fogadunk el :) csak blokk ellenèbe ;) puszi
Most én is háborodjak fel hogy a nagyra becsült hölgyek hányszor néztek már palimadárnak (kamu képek, kamu vállalások, kamu időpont, hirtelen megváltozó d*jjaz*s) vagy 2 lábon járó p*nztárcának?
A megállapításod téves és nem is tudom miből sikerült ezt leszűrnöd.
Normálisan partnerként közelítek hozzátok csak tutod az esetek igen kis százalékában kapom ezt vissza, és megszívtam már annyiszor hogy ne tudjak ehhez jó pofát vágni.
Itt a teljesítèsről volt szó nem??Akkor jól bele választottál ha a pènztárcád el sètált ès a *** moderálva *** is emelkettek.Ezt ird meg neki ez betegsèg amin nem lehet segiteni :) de èn mèg ügyesebb lehetek :)
sziaztok!
el ne kezdjétek kóstolgatni Rékát!végre egy lány, aki tud irni és az IQ.-ja is messze a fórum átlaga fölött mozog!
mielőtt azt gondolnátok, hogy menegger vagyok, kijelentem, hogy az életben nem láttam a hölgyet,az ország másik felében élek.
de a jövőhónapban a városotokban töltök pár napot, ha fogad a hölgy ilyen vén hüléket is mint én, akkor kaptok egy beszámolót!:)
bocs! réka helyett Ritát kellett volna írnom!:)
Kösz az infót!! Kár érte!!
Kedves Egybegyűltek!
Felelősségem tudatában kijelentem, a gyülekezet nagyszerűsége meggyőzőtt arról, hogy a továbbiakban is köztetek a helyem, az Enklávé törvényei, és a Klérus szabályai teljes betartásával.
Mentségemre szóljon, a közelmúlt súlyos kihágásait akaratomon kívül követtem el, mert az *z*rforintos avítt beviteli eszközöm billentyűi nem minden esetben engedelmeskednek akaratomnak, ezért teljesen véletlenül álltak össze elveimmel összeegyeztethetetlen, sőt, vállalhatatlan szövegkörnyezetek.
Nagyszerű példa ennek valószínűségére Világrendünk alapja, az Evolúcióelmélet, melyben tanítják, hogy a semmiből, teljesen véletlen formában, a valószínűség törvényeinek ellentmondva alakulhatott ki életünk, köszönhetjük neki jelenünket, többek között ezen hímes és nagyszerű weboldalt, amely áldásait nap-mint nap élvezik a m*nkások, a p*rasztok és a széles katonatömegek.
Köszönöm nektek!
Tisztelt Fórumozók!
Ritkán írok, de elég gyakran olvasom a hozzászólásokat. Valami számomra nagyon nem stimmel. Elmegyek egy lányhoz, vagy jól érzem magam nála, vagy nem. Ezt akár még a fórumon el is mondhatom. De túl sok értelmét nem látom, hogy egyébként egymást kioktassuk, vagy a lányokkal vitatkozzunk. Szerintem ez a dolog a formás kebkekről, a kellemes hancúrozásról szól. Akinek meg ennyire irodalmi a vénaja, és még ennyire "művelt is" az írjon könyvet, és legyen inkább szerzetes.
Rita 19 eddig is érdekelt, sajnos nem mentettem el a számát. remélem nem vonult vissza, privátban is szívesen kommunikálnék vele.
Pénztárca: Ne legyünk már álszentek. Minden első alkalomkor kockáztatunk. Ha bejön esetleg visszamegyünk, ha nem: teszünk másutt újabb próbát.
Na ennyi egyenlőre, én inkább elkezdek telefonálni. Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik, de én ezek után pláne nem bánnám, ha Rita száma előkerülne.
Na végre hogy észhez tértél! Éppen ki akartam már küldeni a gondolatrendőrséget. :)
Aki a héten járt Liza (23)-nál, írja meg legyen szíves, hogy változott valamit azóta, hogy elhagyta városunkat.
Vaki · Újonc · Anita a ...6446 számon.
A Fórum melletti sétáló utcából...
Hát hogy a kisebbik(!?) problémát jelezzem: a képek hamisak!
A nagyobb gond, hogy "vizuálisan nem piacképes" a hölgy és a barátnője.
Mindezeken túl mint egy őrmester.
Nemhogy a 'kliens' kiszolgálása nem cél, de még egrecíroztatná is...
Ezek mellé igazi c*gány tempó: ide a píííízt, még,még,még... a semmiért.
Aki jót akar, az kerüli.
Hogy jót is mondjak.
Szimoretta (...8210). Képek valódik, bár nem annyira néz ki jól, mint a kép alapján várnánk, de megfelelő.
Az értékaránnyal nincs baj. Kellemes, ha nem is kiemelkedő, partner.
Mivan-mivan?
Nem emlékszem semmire.
...nemtom láttad-e az előzményeket, de a modiolimpián tegnap ámokfutás versenyszám volt és a mieink ebben nagyon erősek – nem csak a debreceni topikon sportoltak...
Kitti18 jópofa a 2008-as képekkel. Elvileg akkor 12 éves volt.
Muti!
Úgyis egy p*dofil *llat vagyok.
Sziasztok!
A jövöhét folyamán Debrecenbe látogatok és érdeklödnék hogy kiket ajánlanátok akit érdemes felkeresni? Elösször csinálok ilyet és jól jönne pár tipp hogy kit érdemes felkeresni. Elöre is köszönöm a segítséget!
Haver01 · Újonc · Sziasztok! Dorka (33)-ról szeretnék érdeklődni. ( Kinek van tapsztalata vele, hol rende, mennyire *** moderálva *** stb...)
Valakinek van infoja Bettina 20 ról köszi
Esetlen ha visszaolvasnél 1-2 hónapnyi tartalmat?
Vagy fél évnyit is akár?
Biztos nem először csinálsz ilyet (mint olvasás), az értékelésekből biztos összejön elsőre is az elhatározás.
Máncsakúgy emberbaráti szeretetből érdeklődöm: lánynál nem voltál még soha, vagy Debrecenben eddig?
Csakmer ha kopaszon belevágva azonnal kellemes élményt szeretnél, kellene előtte egy jó trén ing...