Köszönöm a hozzászólásokat és a sok üzenetet!
Elég vegyes velemények jöttek, szóval a legjobb lesz, ha megtapasztalóm :D
Hamarosan íom a beszámolót!
Tényleg Nektek ki volt a legjobb? :D
Köszönöm a hozzászólásokat és a sok üzenetet!
Elég vegyes velemények jöttek, szóval a legjobb lesz, ha megtapasztalóm :D
Hamarosan íom a beszámolót!
Tényleg Nektek ki volt a legjobb? :D
Fütyülős · Őstag · Úgy látom hazaérkeztek a VB-ről a brazil lányok. :)
A felsorolt lányok közül sajnos csak Barby (23)-nál jártam. Arcra nem lenne rossz, de indokolatlanul vastag festékréteggel takarja el, és a szemét eszméletlen ízléstelen módon erős feketével húzza ki. Nem mosolyog, és nekem enyhén flegmának tűnt. Amúgy csinos, jó testű leányzó, kár hogy alacsony. Egynek jó volt, de nem térek vissza hozzá.
Nincs ugyan a listádon, de én Nóra (21)-et javaslom. Arcra normális, nekem bejött, és ami a lényeg, mosolyog. Olyan érzésem volt, mikor nála voltam, mint amikor felszedtem egy lányt, felvittem, és ő is benne volt a játékban. Természetesen viselkedik, nem éreztem megjátszást rajta. Hozzá még visszatérek ha végigérek a tervezett listán, és elmagyarázom neki, hogy hogyan szeretem a natúr fr*nciát, mert számomra túlságosan lassan csinálta, nem szóltam ezért, de ez volt az egyetlen negatívum nála. Ha viszont szereted a lassú, nem kapkodós, érzéki fr*nciázást, akkar maga a kánaán. Per pillanat nincs fent a hirdetése, remélem, hogy csak technikai szünet.
A fr*nciáról jut eszembe Niki (30). Eddig tőle kaptam a legjobb fr*nciát. Nagyon jó, változatos technikája van, és közben a hatalmas kék szemeivel tartja a szemkontaktust, figyel a reakcióidra, és aszerint változtat ő is. A szép szemei miatt ajánlom őt is, a hozzáállása is kitűnő, jól éreztem magam nála. Tiszta, igényes a hely. Kár hogy kicsik a mellei, én az egy-két számmal nagyobbakat kedvelem. Ettől függetlenül nála is visszatérő leszek.
Merci (22)-től óva intenélek. Arccal hirdet, helyes arcú, csinos lányt látsz a képen, de nem a képen látható lány nyit ajtót. A hely is teljesen igénytelen.
sziasztok rebeka 19 nevü lány kamu, átverés utálom az ilyet.
Viktória (22)
Hely:
Vénkert, klímás, tiszta, igényes kis lakás. Nincs zavaró tényező. Megfelelő méretű tiszta törülközőt kaptam, zuhanyzási lehetőség a kádban (szokásos panel megoldás).
Nemrég jártam nála, a képeken ő van, de a haja most rövidebb (váll alá ér kicsivel) és szőke melírozott.
Arc:
Szép (nekem nagyon bejött). Mosolygós, kedves lány. A hangja, hanghordozása is kedves.
Test: Egyenletesen, az idén lebarnult (punci is), arányos, jó alakú lány. Feszes, illatos, selymes bőrű, jó tartású cickókkal rendelkezik. Fenék formás, érdemes hátulról is megpakolni, szép látványt nyújt ebből a perspektívából is.
Akció:
Debreceni átlagban átlagos "kedveskedést" vár el.
Natúr fr*ncia van, kölcsönös fr*nciát külön kell kérni, de ez plussz "kedveskedést" igényel.
A fr*nciát lassan, gyengéden, érzékien műveli. Nekem éppen elegendő volt a teljes harckészültség eléréséhez.
Lehet támadni minden irányból. Hanyatt fekve a ciciket a kezeivel összetartotta, ami fokozta az esztétikai élményt. Az akció befejezéseként natúr fr*nciát kértem. A nedű sz*jba történő landoltatása iránt nem lelkesedett, de a cicikre mehetett.
Általános hozzáállás, természet:
Nem egy vadmacska, vagy tüzes kanca, inkább szerényebb, kedves, és türelmes típusnak ismertem meg. TP-et, időnézegetést, sürgetést nem tapasztaltam. Nem b*nkó, ellenben intelligens.
Negatívum:
Ha negatívumot kellene keresnem, akkor azt említeném meg, hogy a fr*nciás befejezésnél kicsit sok volt a kezezés, valamint azt, hogy a vadmacskát nem sikerült felébreszteni benne (azonban fadarab effektust sem érzékeltem).
Összegezve:
Természetes, kellemes, fiatal szépség, inkább barátnő feelinges, mint vadulós, jól pakolható minden irányból, tiszta, bátran ajánlom kipróbálásra.
Kösz a figyelmeztetést.
Merci 22 is kamu.
Ugyanaz a hirdetési stílus:
Felöltözött, visszafogott képek, helyes arccal. Nincs fénykép garancia. Valamilyen ismerkedős oldalról, vagy facebook-ról tölthették le. 00-24-ig hirdetnek, és a bemutatkozásban azt a két mondatot sem tudják hibátlanul leírni:
Merci 22-nél:
diszkrétét=diszkrét.
Rebeka 19-nél:
ki kapcsolódást=kikapcsolódást
meg kaphatod=megkaphatod
egy mondaton belül szóismétlés: garantálom, garantálhatom
élvez=élvezz
A szmájlit sem tudja, hogyan kell mosolygósra venni: (:=:)
A fénykép garancia már egy megbízhatóságot jelent, azonban sok megbízható lány nem él a fényképgarancia lehetőségével, és őket azért kár lenne kihagyni.
Az nagyban segít elkerülni a kamuzókat, ha itt a fórumon több hozzászólótól pozitív beszámoló érkezett a lányról, és ezek a hozzászólók nem néhány hete regisztáltak, hanem régebben és nem néhány hozzászólásuk van, hanem sok. Ellenkező esetben lehetséges, hogy önreklám. Ez lenne az igazi értelme ennek a fórumnak.
Azonban az új lányokat is ki kell próbálni valakinek. Ebben az esetben azt javaslom, hogy ha látszik, hogy nem a képeken szereplő lány nyit ajtót, akkor azonnak ki kell fordulni. Arccal hirdetőknél ez egyszerű, arc nélküli hirdetésnél már nem annyira. Ilyenkor figyelni kell az intő jelekre, néhány mondatos beszélgetés alatt kiderülhet, hogy bunkó a leányzó, simlis, hallgatni kell a megérzésre és nem a f@rokra. Ellenkező esetben jöhetnek az újabb meglepetések. Aki más képeivel hirdet, az egyéb aljasságokra is képes lehet. Ha maradunk, hogy nem is olyan rossz az, ha már eljöttünk, a későbbiekben kiderül, hogy nem is azt lelet, amit a telefonban mondott, nem is úgy lehet, aztán ha méltatlankodik az ember, akkor netán előjön a szomszéd szobából az izomagy, és az lesz az élvezet, ha ép bőrrel el tudjuk hagyni a helyszínt. Én is besétáltam már ebbe a csapdába, és a végén kiderült, hogy valami nincs rendben egészségileg a punci körül. Utólag már annak örülök, hogy észrevettem, és nem dugt@m meg.
Sziasztok!
Mostanáig csenesen figyeltem a fórumot, de úgy döntönttem én is véleményezek.
Ennek elsődleges oka hogy még mindig vannak lányok akik többszöri névváltás után is hirdetnek borzasztó szinvonalu sz*lg*lt*tással.
Cukorka 19: Akinek megfordult a fejében, (véleményem és tapasztalatom szerint) messzire kerülje, (ekkor még sziszike volt)
+ Egyetlen pozitív hogy a képen tényleg ő van.
- Kedvetlen, mikor fogadott másik szobából telefonálás, köhögés stb, . mikor rákérdezek : sül a csirke, mikor csinál valamit bár ne tenné mert, a telefonos natúr fr*ncia 2! db vv-s kézimunka (abból s a gyengéd, jófajta) az órából még több mint a fele megvolt de a kedvem hamar elszállt, indultam
De hogy legyen pozitív is:
Bogi 30:
+ Ő pont az ellentét: tényleg kedves, figyelmes, az *rak ***moderálva***, "minden jóban benne van", borzasztó lelkesen és hozzáértően csinál mindent, beszélgetni is lehet vele. Kissé teltebb de nekem bejött, ami talán negatívum az maga a környék (watertower), a logisztika(több lány), és a kisméretű törölköző.
sziasztok én már több lánynál voltam és elszomorito az hogy kb minden ötödik lány volt jó, a többi lány kamu,másik lány volt meg stb.
ez elszomorít hogy ilyenek vannak
Szerintem ne érdekeljen más véleményére,mert ami az egyik embernek bejön,az neked nem biztos,de épp fordítva is így van,szerintem menj el hozzá,és kielégülten fogsz távozni
szia peti1000 télleg el szomorító ez hogy***moderálva*** a semmiért
valaki volt már Dia 27nél ?????????????fontos
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan korrekt sz*lg*lt*tókat, aki párokat is fogad?
Válaszotok előre is köszönöm!
menj el hozzá, és megtapasztalod,hogy milyen, ne sajnáld rá az időt,és a ***moderálva***,személyen győződj meg róla,és ne a mások véleménye miatt menj hozzá,vagy ne menj hozzá
Sajnos szaporodnak a kamu hirdetések. Itt a következő: Cintia 19
Nem voltam Cintia (19) -nél, de nem is megyek.
Ráismerek a hirdető kamu szövegére. Merci (22)-nél sajnos jártam. Merci (22) kamu hirdetésében lévő "diszkrétét" helyesírási hiba itt is megjelent. A bemutatkozó szöveg egy az egyben ugyanaz, csak a kort írták át.
Ugyanaz a stílus, felöltözött, visszafogott képek. A legtöbb adat ugyanaz, csak a testúly változott 2 kg-al, és a kor 3 évvel.
***moderálva***
Gyerekek, működik a google fénykép keresője!
KAMU KÉPEK!
Cintia (19) focilabdás képét feladtam a google fénykép keresőjének, és megtalálta a daygirl pont hu oldalon, Cinti néven. Sőt, Rebeka (19) is ott van Cintikee néven. Sőt, a két lány ugyanaz, csak más ruhában. Innen töltötték le őket. Merci (22) képét sajnos nem találta meg a google, pedig ez tuti kamu, személyesen láttam. Mindenesetre Cintia (19) és Rebeka (19) képeit bejelentettem a szerkesztőségnek valótlannak, hogy takarítsák ki innen a szemetet. Kölcsönkenyér visszajár...
Nándi · Őstag · :D borsod online nap lánya 2014. 07. 03!
Szép jó napot!
Amina 19 és Amina 22 hirdetőről tud-e valaki valamit? Ha jól látom ugyanaz a lány, csak nem értem miért, kétszer hirdet más életkorral, vagy nem?
de miért kell kamu profilt létrehozni nem értem eszt
Figyelem!
Merci (22) valótlan képekkel hirdető mostantól Judit (20) néven folytatja pályafutását!