Valakinek info Cukorka (19)-ről?
Köszi N.
Valakinek info Cukorka (19)-ről?
Köszi N.
Volt már ő korábban más néven... vmi Sziszike vagy mi?? scannelj rája :D :D
Nándi · Őstag · Szamanta, Szandi, Sziszi, Sziszike, Valentina, Vandácska de megeshet, hogy több is volt! :D
Bon Voyage!!! :D
DeepBlowjob · Újonc · Szia
Azért kérdeztem így , mert sokan vannak akik hirdetik azt és közben meg semmit se tudnak. Feleslegesen meg nem akarok p*nzt kidobni.
Vagy tudja csinálni , vagy nem. Párszor már megjártam , mert nem is tudta bevenni rendesen. És szerintem ez nem csak szimpatikusságon múlik.
Sziasztok!
Viki (masszázs) van valakinek valami infója? Csak masszázs miatt érdekelne.
Előre is köszi!
Nagytamas
DeepBlowjob · Újonc · Köszi :)
Candy 18 talizott valaki?
Sziasztok!
Első alkalommal veszek igénybe efféle szolgáltatást!
Tudnátok ájánlani búfelejtésre alkalmas Hölgyet?
Akikkel szemezgetek Dettike (30), Rita (19), Barby (23), Aliz (23).
Sajnos egyik lánynak se látszik az arca, Nekem egy Nő visszont azzal eggyüt EGÉSZ.... Esetleg lenen véleményetek?
Korábban egyik ős-tag ajánlotta Bogi-Maya párost. Bogit nem ismerem, de ha Mayából(29) indulok ki, az csak jó buli lehet.
Úgyis rajtad múlik, mit hozol ki a csajokból.
Ja és várom a beszit! :D
Szia Rita arcra gyengébb :(
Szomorúan olvasom :(
Személyes tapasztalat?
Joe_Italy · Újonc · Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy a Debrecenben hírdető Anitabellini valóban a filmekből ismert hölgy? Esetleg ha valaki járt már nála.
keresnem partnerem 1 ejszakara olyan lanyt keresek aki felszabadult,jokat lehet vele nevetni es akarmibe benne van normalis keretek között!
Igen személyes, ha van kérdésed vele kapcsolatban szívesen válaszolok.
Ha nem akarsz még szomorúbb lenni akkor Rita19-et kerüld el jó messzire! Szerintem arcra is nagyon rendben van a lány de a hozzáállás az katasztrófa. Undorodik a vendégtől. Nem vettem magamra mert az elmúlt évtizedben igen sok látogatást tettem minden korosztálynál és ilyen kellemtlen senkivel sem volt. Rá is kérdeztem, hogy kényszeríti e valaki erre.....mert nagyon nem való ez neki. A többiekről nem tudok nyilatkozni.
Szia.Én Fanni 19-et zívesen ajánlom Neked.Kellemes benyomást adott nekem,kedves,mosolygós,szép az arca nagyon.De ez csak az én véleményem.
A Kolléga eddigi bejegyzései alapján nekem is van ilyen érzésem. De rendes vagyok és azt gondolom, minden érdeklődését tényekre váltotta és csak pinairigy.
Te... láttad már Mayát bevadulni?
Engem már megkarmolt, de még a cicusra gyúrok, ám hamarosan szembenézek a vérszomjas döggel is, addig éljek.
:D
Grófuram, legközelebb minden sarkalatos véleményt úgy kezdj, hogy "SZERINTEM"!
Amúgy ebben a szakmában tényleg értelmetlen kategorikus véleményekkel dobálózni.