Grrrrrrrrrrrrrrrrrr, a képeket és a szövegeket értelmezve...nekem nem adja..hasra azért gyúrhat..:)))
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr, a képeket és a szövegeket értelmezve...nekem nem adja..hasra azért gyúrhat..:)))
Barby témában:
Szerintem a most fent lévő képek közül a 13-as adja vissza legobban a valóságot, de ez nem jelent semmit. Ugyanis ez mással is előfordul, hogy nem pont úgy nézett ki valóságban mint a képeken. Gondoljatok csak a sok műtermi képekre. Nekem a külsejével csupán annyi észervételem lenne, hogy abból a szem kifestésből nem kellene annyi. De ha Neked Barby így jó, akkor legyen... Viszont a lépcsőn való felsétálást hátulról nézni mindenképpen nagy élmény. A környezetre meg szerintem végképp nem lehet panasz, nyugalom a házban, és tiszta minden.
Csak szeretnéd barátocskám..;) Eszem ágába sincs mentegőzni,pont Neked? :DUgyanmár....;) Inkább menj pihenni..;)
Sziasztok!
Kezdőként érdeklődnék a Thai szalonról.Egyszer Bp.-en próbáltam, ott néhány ***moderálva***kellemesen fejezte be a hölgy az olajos masszázst.Itt mi a helyzet? lehet próbálkozni?ill. mennyi gázsi?
Előre is köszi!
Igen, nem voltam nálad, de nem is leszek..mint mondtam, én az utcán elmegyek az ilyen alkatú nő mellett..és még meg sem szólaltál..a portfólióra meg arra gondoltam, amit te szándékosan félre értelmeztél..Nem műtermi felvételre gondoltam ami agyon van retusálva, de hogy egy rendes homálymentes fényképre sem tellik, az már durva..és az igényességről mikor beszéltem az ez..és ne mentegetőzz nekem, mert értelmetlen..számomra, és ezek után remélem másoknak is az leszel...
Amennyiben ugyanarról a Hölgyről lenne szó, csak annyi történhetett, hogy most kevesebbet tagad le a valóságból.
Akkor már értem, és minden bizonnyal én tévedtem mert nekem mindkét hozzászólásod egy arrogáns kioktatásnak tűnt de már látom, hogy csak a mérhetetlen jószándék és kedvesség árad az írásaidból. :)
Nem is vesztegetnék erre több szót.
Kellemes napot és sok törzsvendéget a jövőben is!
Ez nem "belekötés"volt...szimplán leírtam Én is a véleményem,ahogyan sokan mások teszik...;)
Szia!
Voltam nálad, és a véleményem megegyezik Navigátoréval. Na bumm most lehet rám is fújni.
Egy tanács a végére, nem kell megfogadni ha nem akarod csak úgy jelzés képpen. Ha a magas szinvonalú szolgáltatásra törekedsz ahogy írod akkor talán ahelyett hogy belekötsz azokba akik a jóléted biztosítják célszerűbb lenne egy kis önvizsgálat.
Kedves "Spartacus"..;)
Első kérdésem az lenne elsősorban hozzád..jártál e esetleg valaha Nálam??Valószínűleg NEM...;)
A kérdésedre a válasz...Szánt szándékkal töltöttem fel ilyen jellegű képeket...és tudod miért???Pont azért mert nem fogok kölün azért portfólió sorozatott készítettni magamról,ahogyan sokan más hírdető lányok teszik..ahol csupa retusálást végeznek,ezzel sok embert megtévesztve..;)
Terhességi csíkom nincs,bőrhibám szerencsére nincs,tekóm nincs, (jó a genetikám)egyedül piercing..;)...
Igen IGÉNYES vagyok mint önmagamra,mint környezetemre...;)
De szerencsére rengetek "Hölgy"van aki itt hírdett,lehet válogatni..;)
Ameddig pedig nem láttál élőben,addig ne feltételezz olyan dolgokat,ami közel nincs a valósághoz...
Sziasztok !
Valaki mondja már meg nekem (olyanra gondoltam aki esetleg járt is nála), hogy Adri (38) aki ismét hirdet de új képekkel, ugyanaz-e aki tavaly Adrienn (32) volt ? Létezne, hogy egy év alatt hat évet öregedett ? Vagy megbolondult a számítógépem :))
Sziasztok.
Az a jó, hogy Bush pontosan ezt írta le amit most Te, Spartacus!:-)
Nem kevés iróniával. Sztem talált:-)
Azért kösz, hogy lefordítottad!
Csá'.
Ja, és most csak egy Barby "portfólióból " kiindulva jutott az eszembe, hogy csak! azért a sok homályos kép mert a lényeget eltakarja, /terhességi csík, bőrhiba, tetkó, stb,../ vagy amiért egy normális fényképezőgépre sem telik???Akkor az miért hirdet itt úgy hogy rohadt igényes vagyok??? Vagy ennél tovább megyek..Aki igényesnek vallja magát mint hirdető, akkor az ezt a részét hogyan gondolja??? A válaszra kíváncsi lennék,mert ez minden napos dolog itt az igényesség, de a látszat mindig csal..Ha egy kép tök homályos, és agyon pixelezett, és egy normális fehérneműs képet nem tud magáról felrakni, az miért írja ki hogy piszok igényes ápolt, úriemberek hívását várja????Magyarázza már el valaki!....köszi
Bush! Írhatnál magyarúl is estleg, mert szimpatikusabb lenne..A Barby meg kicsit visszább is foghatna az önbizalmából, mert ez már kicsit fáj..A " híres" látogatottság meg egyoldalú, és senki nem fogja ezt ellenőrizni, tehát mindegy mit mond magáról..A képei meg szerintem úgy ahogy van nagyon gáz, mert alkatnak sportos testalkatot jelölt meg, holott a sportnak mindenki láthatja hogy semmi köze../Az utcán elmennék ilyen nő mellett../Pociban kissé erős..Lehet másnak bejön, nekem még arc nélkül sem..De ez ízlések és pofonok..Tőle sokkal helyesebb, és *lcs*bb, elérhetőbb lányok is vannak itt...Az arcból meg ha lentebb venne, lehet még vinné is valamire..Az oldal bemutatkozó meg "túl intelligensre" sikerült..:)))
Barby(23)-t ne keverjétel azzal a Barbi-val aki egyik fejedelmünkről elnevezett tér közelében van. Utóbbi lány picit a húsosabb kategória és olyan rideg és kedvetlen mintha egy robot lenne. Ha esetleg valaki visszakeres Barby-t illető beszámolókkal nehogy megkeverje ez, ugyanis "i"-vel és "y"-nal is írta a nevét ő is. Én csak az utóbbinál jártam annó (bár ne tettem volna) őt senkinek nem ajánlom. A most aktív hirdető Barby-nál nem jártam így nem tudok róla nyilatkozni.
Azér tisztázzunk valamit. Ez az ódal pont a kritikiák közzétételére vót kitanálva, tehát ha valaki negatív észrevételeket fogalmaz meg, nem kő nekisesni! Rájadásul Navigátor 1. tejjesen normális dumát írt, semmi rosszfelhangú lehúzás nem vót benne, sőt annak, akinek fontos az esztétika, sztem még kedvet is csinát,
2. a korábbi hozzászólásaiból látható, hogy igyekszik hasznosakat írni háccsó szándék néékül, szal, haggyuk má... Én speciel egyébként nem tettem tító listára Barbit, sőt, mondom SŐŐŐT! Komolyan! Gyengéim a csinos jányok...
Pl. Kinga 22. Azt kő tunni róla, hogy a képei korrektek, alacsony kicsi lány, világbajnok cicikkel. Toociban vár, a tel.kapcs. kicsit akadozó, de azér működik, a kecó minimalista, de elmegy, virágcsokor átlagos, a csajszi kissé profi, hamar a lényegre tér, egyébként kedves, dumcsis, de 13 perc múlva má "lejártazidőd"... Ma ennyit tuttam nektek összeszedni.
Nacsá
Kedves "Navigátor"
Mást vártál??;)Ugyan mit?De tudod mit?Teljes mértékben igazad van..a kép,képek nem azt adják vissza,ahogyan valójában kinézek..;)SOKKAL JOBB..;)És ezt pedig a rengeteg visszajárós vendégem tudja igazolni..;)Ha pedig ennyire nem erre számitottál,tovább lehetett volna állni,helyetted jött volna 2 vendégem is....
A stílusommal semmi gond nincs,egy az, nem álunk egymáshoz olyan közel,ismernénk egymást, hogy bármiféle stilussal felruházz..;) Ha ennyire kiábrándító lenne,nem kellene lassan naptárt vezetnem,ki mikor látogat el hozzám..
Ha normális,kedves vagyok a vendéggel,(alapból mindig is az vagyok),Én is ugyanezt várom el..Ha valaki modortalan,és bunkóskodik,nyilván ne várja el hogy én is mosolyogva nézek rá..Korrekt vagyok,és leszek is.
Az intelligenciáról pedig csak annyit,hogy röhej, hogy még említésre is hoztad..;)Lásd a bemutatkozásom példának nem egy két mondattal rendeztem le,ahogyan sok leányzó,aki egy mondat erejéig sem jut el..
Keress egy kevésbbé,igényes,csinosnak sem mondható lányt,aki 5 perc alatt kihajít az ajtón,nyílván őket érdemesebb felkeresni..;)Pontosan Ők tartoznak abba a kategóriába,hogy egyáltalán nem érdeklik,hogy éppen Neked mi jó,csak minnél hamarabb távozz..
Részemről lezárva
Szép estét..
Szoboszlói Jázmin? nem veszi fel a telefont. valaki kérdezett róla lentebb is. Nyíregyen jártam nála, hát fiúk nekem nagyon nem volt ok. a lányzó. Arca rettenet sajnos, eredetben nem az a hosszű anygyalfürtök fogadtak. kidobott pénz volt. Nem bevállalós, fr...ni nem tud, mint egy farönk fekszik. Nagyon unszimpi, durva nyers a modora. A szagáról nem is beszélve. hát valóban kinek a pap kinek a pap kinek a papné.
Ezrt kell mindent megbeszelni az elején.másik meg az hogy ki tudja ki van még a lakásba.
mondjuk az ilyeneket nem sajnálom,ha kapnak egy két..ha kics.sznek egy lánnyal.
Ez nem túl szép dolog.