Személy szerint én sajnálom, hogy Csilla elhagyta(hagyja) városunkat. Még ha kicsit magasabb is volt az @rfekvés a nagy átlagnál.
Személy szerint én sajnálom, hogy Csilla elhagyta(hagyja) városunkat. Még ha kicsit magasabb is volt az @rfekvés a nagy átlagnál.
Sziasztok Kyára-ról valaki tud valamit? Egy ideje eltűnt... fontos lenne, jöhet privátban is!
Köszi!
Nándi · Őstag · Szerintem inkább az új képeivel lehet ez összefüggésben, bár lehet tévedek
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok
Ezúton szeretném értesíteni minden kedves férfi látogatót, hogy Debrecenben Anita név alatt lévő 24 éves hirdető nem valós hirdető.
A képek sem fedik a valóságot. Aki nem akar csalódni ne keresse vele a kapcsolatot. Testalkat vékonynak van irva. nem valós.
Norina (48)· soproni szexpartner · Újonc · Kedves Gróf Kurátor!
Jogos az észrevétel, azokat nem is néztem. Bár az is tény, hogy előfordult az is, hogy hetente többszöt volt hol itt hol Győrben. Ez azért kissé meredek tekintve, hogy az ország két ellentétes feléről van szó. Még ha időnként Nyíregyen tűnne fel az oké de azért Győrbe ingázni pár naponta elég meredek. Én erre gondoltam, hogy valaki jelenthette, hogy Győrben hirdet de esetleg mikor érdeklődtek nála akkor azt mondta Debrecen. Ahogy én is jártam vele csak a fordított szituban. Hívtam amikor itt hirdetett és közölte, hogy most Győrben van :)
sziasztok ma voltam regina 22 nél és csak ajánlani tudom öt akit érdekel regina 22 az írjon de itt most nem részletezem
Sziasztok! Nagyon keresnék egy lányt , popókedvelő Vanda néven volt fennt legutóbb a vidéki lányon. Előtte Szofi néven is hirdetett, sajnos annak idején nem mentettem el a számát... kb 2 éve láttam utoljára hirdetni, tud esetleg valaki róla bármit, vagy megvan valakinek az elérhetősége? Előre is köszönöm, Urak!
Húú az a csaj igazi trollface volt, de amúgy kedves volt és jól csinálta amit csinált. Már régen abbahagyta. Basszus máig emlékszem a fejére, na azt nem volt szabad nézni eksön közben :)
Ma voltam Niki(30)-nál. Nekem nagyon bejött minden. Egy órát maradtam, de az úgy eltelt, hogy észre sem vettem. Kedves, bájos, mindent megad ami vendégnek kell, legalábbis nekem. Vissza fogok térni. Köszi Niki.
Nándi · Őstag · Teszemfel és teszem!! :D Budapesti székhelyről nagyjából egyforma a két város távolsága. A nyugati részen meg bizt másképp pörög a gazdaság. Néhány tőzsgyökeresnek mondható lányunk sem véletlen tette Győrbe az "irodát"
És hányan kullogtak vissza azóta :))
A honvágy! És bizt nem mellékesen a"hazai ízek" :D Meg ott sem farokból van a kerítés!
valaki nem tud valamit Ketrin 18 röl??????????
KaMaKoNg · Újonc · Belvarosba keresem csinos szexi lany aki natur melytorkos franciazni tud!!!
Nicol 20-ról kérnék egy öszinte beszámolót ha lehetséges ! Jöhet privátba is . Köszi !
Sziasztok ! Cukorka 19 és Regina 22-röl van valakinek infoja . Privátba is jöhet !
hali. milyen volt? már régóta gondolkodom rajta. köszi. Üdv.
Albert, ebben ne legyél ilyen biztos, mert saját szememmel láttam sok ellenpéldát. És hiteles hozzászólóktól is olvastam hasonlókat, akik keresnék, hogy pozitívak legyenek,és voltak is, ha lehettek, de ha az objektív valóság nem engedi, az istennek sem megy...
Sokunknak rabolta az idejét (más kommnetekben is olvastam ezt róla -sajnos csak utólag), nekem a félórával korábban megbeszélt időpontban nem vette fel a telefont, amikor már a háznál voltam. Több ismétlés után sem. SMS-re sem válaszolt, hogy bocsi. Semmi ijesztő vagy taszító nem volt a külsőmben, de szerintem nem is láthatott, egyszerűen csak link a kicsike.