Üdv!
Most jutottam csak oda hogy tudjak írni egy kis beszámolót Barby23 -ról, pár hete sikerült elérnem őt ami nem volt könnyű, jópár hívás volt mire összejött a találka, de megérte a várakozás. Nem szokványos a hely, de a célnak tökéletesen megfelel, teljes diszkréció, és a lépcsőn való felhaladást én is kiemelném, tényleg izgató a látvány. Gyors tus ami a szobából nyílik, onnan visszaérkezve már csak egy szexi fehérneműben fogadott, amiből kicsomagolhattam. A smink tényleg erős kissé, de nekem bejött, a testéről nem is beszélve, szép feszes cickók formás p*pó, finom bőr. Fr*ncia jó nem elkapkodott izgatóan csinálja,ezt követően kértem a vegyvédelmet és többféle pózban sikerült elkapnom,hátulról pazar látvány, nagyon jól pucsít jól rámozog, nincs fadarab effekt majd finish. Gyors tus, kis beszélgetés öltözés és elköszönés. Egy nagyon laza kedves közvetlen csacsogós csajt ismertem meg személyében, nem azaz átlagos unott futószalagos feeling.(tisztelt a kivételnek) Én mindenképp fel fogom még keresni, bár lehet h legközelebb sem lesz könnyű elérni.