Georgina20: fiatal, törékeny, de nagyon csinos, vékony, ugyanakkor szép, testéhez viszonylag nagy mellei vannak. Mindenképpen kíváncsi voltam rá azért mert fiatal és pici lányka. 20 emeletesben rendel, érkezéskor pici döbbenet mert a portás rámszól, hogy 'Segíthetek?' Mondom nem. 'Hova megy?' Látogatóba. 'Hanyadik emelet?' 3. Melyik lakás? Megmondom. 'Na jó'. Georgina szerint nem tudják a portások, mivel foglalkozik. Belenyugodtam, de azért kifele menet sietősre fogtam Gina egy kedves, mosolygós, készséges kis hölgy. Ránézésre intelligens, értelmes (szemüveges), a valóság nem feltétlenül fedi ezt, kérdésekre tőmondattal válaszol, hiányzik a kontaktusteremtés. De ez az akció során eltűnik. Külsőre vékony, nagyon csinos test, vékonysága ellenére nagyon formás. Hozáállása jó, kedves, figyelmes, nagyon készséges. Fr: finom, picit sok kéz, egyharmados. Aktus oké, amit kértem szívesen teljesítette: hátulról beleülés, majd állva-előredőlve, ezt követően ráültettem szemből, majd megemelve megfordítottam és én kerültem felül, misszionárius majd lépésről lépésre megfordítottam, és hasán fekve popsiját megemelve, hátulról tolva mentem el. Visszajáró nem lennék, de nem bánom hogy meglátogattam.