:) Bizonyára a lányoknak is van olyan, hogy szimpatikusabb a "pap" és szívesebben "gyónnak" is neki.
Nándi · Őstag · :) Bizonyára a lányoknak is van olyan, hogy szimpatikusabb a "pap" és szívesebben "gyónnak" is neki.
Nándi · Őstag · :D akarom mondani " papnak"
pöcörő
1.ha tényleg egy kalap szar lenne a masszázsom szerintem nem lenne ennyi törzsvendégem.
2.én is szoktam a vendégeim után hagyni magamnak egy kis szünetet.
3.mivel masszázzsal foglalkozom így van papírom minden masszázsról amit hírdetek,elkérheti bármikor bárki hissz nem youtubról tanultam mint sok lány ezen az oldalon.Tisztelet a kivételnek,ismerek egy két hölgyet akinek meg van a papírja rólla.
4.Nem csak hepifinisre jönnek hozzám :-) hanem sima masszázsra is!
5.Ismerek olyan masszőröket akik nem itt hirdetnek hanem fürdöben dolgoznak vagy gyógymasszőrként és beválalják a kézi levezetést akkor ők is szar masszőrök?
Nem vagyok nagy fórumozó és nem érdekell a véleményed hisz mindenkinek a saját dolga eldönteni kihez megy.
Szép napot :-)
Ryta 30 vagyok :-)
pöcörő · Kvázi-tag · Szia Ryta!
Nem vagy szar masszőr, ezen ne emészd magad. Személy szerint nem sorolnálak a gagyi kategóriába, de a számomra két etalon "E" kezdőbetűs debreceni masszőr és a Te általad nyújtott szolgáltatás között nagyon nagy a különbség.
Amit csinálsz az ezen keretek között teljesen megfelelő, viszont rád is teljesen igaz az a dolog, hogy a masszázs után lehet bármi, ha a szimpátia megvan részedről. Nálam abban a kalapban vagy, ahová azok kerülnek, akikhez nem a masszázs élménye miatt megyek. Bocs, de én így éreztem. Nyílván ez kétoldalú dolog és az én hibám is, ha ennyit tudtam belőled kihozni, azaz ennyire tudtál csak elvarázsolni.
Még egyszer jelzem nem gagyi amit csinálsz, de mikor én voltam nálad, akkor a végéig mindig volt valami kis hiányérzetem a feeling terén és ezt csak a levezető szex tudta orvosolni.
Viszont mivel hónapok teltek el az utolsó látogatásom óta, így felvettelek a listámra újra, mert hiszek a fejlődés erejében és hogy megadjam a lehetőséget magamnak és neked, hogy el legyek varázsolva arra az egy órára, amíg nálad vagyok.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy nem attól lesz valaki jó vagy éppen szar masszőr, mert bevállalja a kézi levezetést. Ehhez ennek semmi köze, mint ahogy szerinten a masszázsnak sem sok köze van a konkrét aktushoz.
Sinclair · Tag · gratulalok ismet sikerult eletet lehelni a forumba :))))
Meg azért nem árt hangsúlyozni, hogy ha az ember szigorúan masszázsra megy akkor nem itt keresi a szolgáltatást!
És mi tagadás szerintem egyikünk sem a masszázs miatt jár vissza az itt hirdető hölgyekhez :-)
Kedves Ryta nem bántásként, de hozzád is a szex vonz vissza amikor erre járok :-) És ez igaz más masszőrhölgyre is!
Pöcörőnek is teljesen igaza van bármelyik itt hirdető hölgyhöz mész aki elvileg "masszázst" vállal, ha meg van a szimpátia akkor bármi megtörténhet!
Még ki sem kerül az üzenet és már elbírálás alatt. Pedig még csak negatívum sem volt benne:-)
Szemezgettem Barby 18-cal, így rákerestem, mit írtatok, kollégák. Pl. eEzt találtam több negatív kritika mellett, így Barby 18 lekerült a napirendről. Érdekes, hogy 2011-ben is 18, és 2014-ben is... Pedig ha kedves és odaadó lenne, én elmennék Hozzá 22, sőt 32 éves korában is..
Fütyülős · Őstag · Annácska(20): Annácska, inkább ANNA, és nem 55 kg, hanem legalább 70. Fiatal csaj, aranyos arc, kicsi, de feszes cicik. Franciska 5/4. Action 5/4. Sok az extra. Pl.: csók, NFV, NFVSZ, erotikus tánc...stb. Sok a félóra, az órához képest.
A panel jó, zuhany jó, egyedül a súlya ami lehangolt. Amúgy ajánlott. Az egyik évszak strassén dolgozik barinőjével Alízzal, ha jól emlékszem. 10/7
Sinclair · Tag · az egyik kepen peldaul angelina jolie szerepel :)
Köszönjük a dícsérő szavakat kedves Sinclair, őrülünk hogy elégedet voltál. Szeretetel várunk legközelebb is!
Puszil: Kelly és Nelly
Lindával kapcsoaltban a következőt tudom megírni! És ez alapján képet lehet róla kapni! Kb 4 het felhívtam, hogy jöjjön ki hozzám! közölte, hogy ő egy nagyon igényes lány aki régebben modellkedet! Mondtam oke, proba szerencse. Rákérdeztem az ***moderálva***! Közölte hogy 1***moderálva*** ft ha azt akarom hogy 2 órát maradjon és ebbe minden benne van! Gumi n*lküli sz*pás, d*gás, *nál minden! GOndoltam magamba tényleg nagyon jó kis modell csajnak kell hogy legyen, bár a fotói alapján votl bennem egy kis félsz, de azt mondta nekem telefonba, hogy mivel ő modell ezért a fotokon nem ő szerepel, hanem egy abrátnője, hogy őt fel ne ismerjek! Mondtam oke!
Kijött hozzám!
És döbbentem!!!
egy kb 160 cm magas gn*mszerű kinézettel rendelkező cigány lány jött ki hozzám, egy szakadt 30 éves Zsigulival, és 5 cigánygyerek kiséretében! Mivel közööltem vele, hogy ezért nem vagyok hajlandó ***moderálva***, az 5 cigány gyerek elkezdett fenyegetőleg fellépni, és közölték velem, hogy amiért kihozták a gn*m kiscsajt azért ***moderálva*** ki nekik 50***moderálva*** ft! Hálistenek a szóváltás feltünt a lakópark őrzésért felelős biztonsági szolgálat embereinek, és nagy ívben elhajtottal Lindácskát és az 5 cigány gyereket!
ennyit Lindáról! Aki ezek után hisz neki az luser! Szerintem megint kamuzott egy sort, csak most megszívatták, és áldozatként adja elő a történetet!
Üdv!
Olyan torténeteket meséltek el ami mesébe illő :)
Lehet előnyös is lenne az "egyszer volt hol nem volt kezdes"! :)
Esetleg valaki valami értekelhető beszámolót?
Segitség kellene keresnék egy olyan lányt aki 18-és 24 év közt van ténylegesen egy 27 éves pasi vagyok olyan lanyt keresek aki : ápolt, megengedi szimpátia esetén hogy megcsokoljam, és egyedül dolgozik, mivel ez lenne az elsö ilyen élményem engem zavarna ha a lakásba többen lennénke.
Valaki segitsen mar nekem nevet írjatok már.
Üdv!
Full gáz az endrú sztori, ha annyira biztos lennék a lottó számokban mint abban hogy ez egy kamu.... :) úgyhogy beszéljünk inkább szóra éredemsebb dolgokról, mint a most megjelent Viktória (22) hölgyemény.
Volt esetleg valakinek alkalma már meglátogatni?
Fütyülős · Őstag · Nekem egy másik lány is megerősítette a romos irodaház történetet, és be is bizonyította annak hitelét. Telefonszám, név, hely...stb. Nincs kapcsolatban Lindával, és mivel nem olvassa a fórumot, nem is hallott a dologról. Én homályosítottam fel a Cukros bácsiról, majd kikerekedett szemekkel mondta, hogy még jó hogy nem ment el a "találkára". Aznap ő lett volna az "áldozat". Hm...
Na mindegy. Jöhetnek a beszámolók! :)
Sinclair · Tag · de valoszinuleg tevedek :)
haban · Tag · Hozzászólónak pontosan kellene megnevezni az érintettet és nem negatív gyanúba hozni ártatlan hasonló nevű szolgáltatókat. Linda21 nem lehet, nem cigány, nagyon szép formás fiatal lány, kiváló szolgáltató, csak jót lehet róla mondani, bár én még azelőtt voltam nála mielőtt párhónapra Szegedre tette át székhelyét.
A hozzászólónak meg pontosabban kellene visszaolvasnia, ugyanis az előzményekből egyértelműen kiderül, hogy Linda 20-ra érti, akinek egyébként jelenleg nincs fent aktív hidetése.
Egyébként az etnikumával kapcsolatban egyik Lindának sem rendelkezem információval, se a beszámoló egyéb részeit se megerősíteni, se megcáfolni nem tudom!
Csupán azt mondom, hogy aki el akar menni valakihez, az vissza tud olvasni pár oldalt, és kiderül, hogy kire volt értve.