Sziasztok! Anetta 21 és Nicol 19-ről van valakinek infolya amit szivesen megosztana velem? Nagyon fontos lenne !!!
Sziasztok! Anetta 21 és Nicol 19-ről van valakinek infolya amit szivesen megosztana velem? Nagyon fontos lenne !!!
Tévedsz Lara, voltam sok, igényes masszőrhölygynél, és többnyire csak Bp-n kaptam meg a kedvességnek és intimitásnak azt a fokát, amit szeretnék (és ezen nem az aktust értem). Ha így is van elég vendéged csináld így, én nem leszek, etől még mind a ketten vígan élhetjük életünket. A meztelenség azért fontos, mert szeretném a hölgy bőrét, testét érezni a kezén kívül is, a "Nőt" horrible dictu simogatni is, enélkül nekem rideg egészségügyi szolgáltatás az egész. Éppen ezért szeretem például az erotikus csúszkamasszázst, amiről kedves Lara, úgy tűnik Neked nincs semmi fogalmad -pedig az erotikus masszázscsalád elfogadott tagja.
Sziasztok Urak!!
Rita 19 röl van valakinek valami infója?? Minden infót szívesen fogadok. :D
Sziasztok! Nem tud esetleg valaki megbízható roma lányt? A választ privátba szeretném kérni, előre is köszönöm
Sziasztok!
Én is hasonlót keresek és lehetőleg lakáson!!
Ezúttal is jelzem, hogy a leírtak akkor, ott és velem történtek meg, így messzemenő következtetések levonására nem feltétlen alkalmas.
Linda(21)-nél tett látogatásom tapasztalatai.
Egyeztetés:
A szokásnak megfelelően telefonon kezdeményeztem a kapcsolatfelvételt. Első próbálkozásra sikerült, így rövid időn belül rendelkeztem a szükséges információkkal. telefonban kedves, szimpatikus lánnyal beszéltem, így nem volt kérdés a lovak beizzítása.
Megközelítés:
Debreceni viszonylatban ezzel kapcsolatban nehézségeket nem nagyon ismerek, jelen esetben sem volt gond, korcsolyacipő nélkül is könnyedén odataláltam.
Helyszín:
A völgyben lévő lakótelep munkás oldalában lévő panellakás. Túl sokat nem láttam belőle, de a célnak megfelel. A fürdőszoba elfogadható, azonban a törölköző elég kicsi volt. Az ágy nem mondható kényelmesnek, bizonyos pozíciókban kimondottan kellemetlen és kényelmetlen. Ha jól vettem ki, akkor a barátnővel ketten rendelnek, logisztikai gond nem volt, amíg zuhanyoztam Linda az ajtóban őrséget állt.
Lány külseje:
Az oldal fórum bejegyzésein felbuzdulva kerestem meg Lindát, de esetemben ismét beigazolódott az ízlésbeli különbségek ősi igazsága. A lány a fotóknak közel megfelel, bár szerintem a mostani képei túlságosan idealisztikus megjelenést sugallnak. A fotósnak jár a gratuláció. Linda alakjával semmi gond, korosztályának megfelelő, igen csinos lány. Cicik nem nagyok, de formásak, popsi hibátlan. Arcra nem az esetem, egy buliban nem biztos, hogy Őt szúrnám ki elsőnek, bár a megjelenés sokat kompenzál.
Action:
A program tartalmi egyeztetése után felfedeztem a zuhanyzót. Itt, általános problémákkal szembesültem, Tusfürdő gazdaságos, kádból a víz nehezen folyik le. A szobába visszatérve Linda fehérneműben az ágyon elnyúlva fogadott, és azonnal a lényegre tért. Néhány perc után jeleztem, hogy szeretném kihasználni a teljes időmet, ezért a túlzott sietésnek nem látom az okát, ezért a támadásra kész katonát a frontvonalról visszavontam és a harci területek felfedezésébe kezdtem, kicsomagoltam a még rajta lévő fehérneműből. Az előzetes egyeztetésben szerepelt a csók lehetősége is, de attól eltekintettem, mivel számomra nem volt annyira vonzó, hogy a csókcsata terét megnyissam.
A domborzati viszonyok viszont már kellemes benyomást keltettek, és a bodrogkeresztúri 40 cm-es kilátóhoz viszonyítva nekem is sikerült a keblek tetejére egy kis kilátót varázsolni. Tovább haladva délre megkaptam az első figyelmeztetést, miszerint az ujjaimmal csak mutogathatok, így a G pont felkutatására esélyem sem maradt. Higiénés problémát nem észlelve Linda kényeztetése került előtérben. Halk sóhajtásokkal jelezte, hogy tevékenységem kedvére való, ezért teljesen a feladat hibátlan végrehajtására koncentráltam, azonban Linda úgy döntött, hogy ezt a játékot nem játszhatom végi. A túl gyors ritmusváltás kijózanított abból a hitemből, hogy korábbi kényeztetésem Linda örömét szolgálta, sajnos csak az előadás része volt.
Ezt követően Linda határozottan átvette az irányítást, jelezve kényeztetési szándékát. Innentől kezdve némileg elvesztettem a fonalat, de a fr*ncia nem lehetett annyira fergeteges, ha nem emlékszem rá. A támadásra kész katonámat ezúttal már nem vontam vissza. Kértem a számára szükséges egyéni védelmet és klasszikus pózban vetettem véget az első támadásnak.
Kis pihenés és némi erőltetett beszélgetés után a végső támadási szándékomat jelezve, kértem a sebesült katona ismételt hadrendbe állítását. A fr*ncia forradalom hosszúra nyúlt részletezését követően ismételt védelmet kapott a katonám és ezúttal a hátsó támadásban bízva lendültem akcióba. A rövid pihenőből eredően az előttem térdelő katona kilövése elég nehezen sikerült, de végül sikerült leterítetteni, a második garnitúra védelmi felszerelést is leamortizálni.
Éppen ideje volt a harc lezárásának, mivel Linda jelezte, hogy kössünk békét, a csata ideje letelt. Ezt olyan szinten hozta a tudomásomra, ami az eddigi feelinget teljesen megölte, a záró zuhanyzási igényemet sem nagyon díjazta, de tudomásul vette. Gyors zuhany után búcsú ás pá. Kocsitól kocsiig 55 perc, így nem igazán értettem a TP okát, hacsaknem az volt a gond, hogy aznap feltehetően én voltam az utolsó vendég és gondolatai már máshol jártak.
Elszámolás:
Nem volt gond, a megbeszélteknek megfelelő r*zsi ***moderálva***, előre átadva, a helyi átlagnak megfelelő mértékben.
Összkép:
Őszintén megmondva az előzmények alapján többet vártam a találkozótól. Sajnos nekem arcra nem jött be és az eltöltött időben sem tudtunk igazán egymásra hangolódni. A kölcsönös szimpátiából Linda egy dekányit sem talált, talán az enyhe TP is ennek volt betudható. Elfogadom, ha a vendég nem a vendéglátó álmai pasija, azonban ennek kezeléséhez már több kell, mint egy jó test. Ettől függetlenül szerintem a harminc alatti korosztály számára kimondottan ajánlott lehet.
Jampec!A fórumozók nevében köszönöm az újabb nagyszerű beszámolót.
Franko · Újonc · Sziasztok!!Csilla 35-röl van valakinek hasznos infoja? Elöre is köszi!!Sziasztok
Nándi · Őstag · Nóra 21 többször is jártam már a kedves leányzónál, és minden alkalommal kifogástalan sz*lg*lt*t*sban volt részem!
Aki szereti a formás bújós lányokat azoknak mindenkép ajnlott!
Csilla 35 egy igazi belevaló MILF. Baromi jól néz ki, szexisen telt test, viszont sokat telefonal, ez kicsit zavaro, illetve a torolkozo nem a legjobb. :) Együttlét: minden jo vele, viszont a káreszt csak kicsit veszi be. :) Szerintem megér egy látogatást!
Üdv!
Üdv !
Serena (38) versenyzőnél járt-e már valaki ? Érdemes meglátogatni ?
Nórával kapcsolatos beszámolóddal egyet értek azonban annyival kiegészíteném, hogy azt a "negatívumot" Én nem tapasztaltam:)
Csilla nagyon fincsi, csak egy hátrányos tulajdonsága van, az *rképzése.
Ugyanakkor ez előny is valahol, mert a vendégkör így kissé szelekcionált.
Franko · Újonc · Köszönöm a hasznos infot!!Sokat segitetél vele!!Üdv
Sziasztok !Amanda 20 és Malyácska 19-ről kérnék infót ha lehetséges .
Ramona(19) "kissé" elszállt ***moderálva*** hírdet! P*psi g*mival 16, ***moderálva***! Kissé elszállt az agyam mikor meghallottam! :D
Kiváncsi lennék te mennyit kérnél azért hogy idegen k*kik a f*nekedbe turkáljanak..., olyanok akiknek semmi gyakorlatuk ebben sokszor komoly sérüléseket okoznak, a ***moderálva*** nem sok sőt, többet is kérhetne, viszont aki *vszer n*lkül bevállalja ezt az egy ostoba ember legyen sz*lg*ltató legyen akár vendég!
Abban egyetértek veled, hogy aki g*mi nélkül bevállalja az idióta. Nem csak saját magára veszélyes, hanem a többi vendégre nézve is. A többi kijelentéseddel nem értek egyet. Magyarországon élünk magyar ***moderálva***. Nem Német vagy Norvég ***moderálva*** keresünk. A lányoknak ehhez mérten kellene kalkulálniuk az ***moderálva***. Nem egy sz*lg*ltató ***moderálva*** vállal p*psit, ami teljesen korrekt. Ne bíztasd szegény lányokat, hogy még ennél is többet kérhetnek, mert ilyen ***moderálva*** mellet sem fognak hozzájuk menni a vendégek! A többi csak duma!
Kérlek tedd meg hogy vállalsz p*pószexet a részedre egy átlagos mérettel rendelkező férfival, és utána nyugodtan megszabhatod az ***moderálva***. viszont addig amig nem érezted addig talán NE prédikálj róla!
Amúgy meg ez egy sz*lg*lt*tás. Aki nem bírja vagy nem szereti a p*psit az ne hírdesse magát így és ne vállaljon be ilyet! ;) Ha meg bevállalja és ***moderálva*** neki az ***moderálva*** akkor teljes mértékben elégítse ki az ügyfelet. Hiszen ezért ***moderálva*** és így lesznek visszajáró vendégei!