Sziasztok. Nem nagyon voltam sehol mostanába. Véletlenűl valaki nem tudja Izának a számát? Kezdetben lánglovagokkal szemben, később a jégcsarnoknál rendelt.
Sziasztok. Nem nagyon voltam sehol mostanába. Véletlenűl valaki nem tudja Izának a számát? Kezdetben lánglovagokkal szemben, később a jégcsarnoknál rendelt.
pontosabban Liza! magas, vékony szőke csaj.
Valaki volt már Barba 19-nél? Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.ti-bike ha egy lányra gondolunk LIZA 33 ra akkor én tudom a tel.számát.Szőke nagy cicis imádni valo csajszi.0630-388-**** 09-14ig r*nd*l és a derék u. ***moderálva***
Ninettike 27
Bonita 22
Infója van valakinek?
Sinclair · Tag · ejnye bejnye pamelabol mar suzy lett? :) Dalmi21= felhivtam,nf nincs ,minden csak pancelozottan ,haaaat es ami azt illeti nagyon szereti a rozsakat,nagyon de nagyon,keves dolog tartozik az alapba,es sok az xtra :) amugy kepek alapjan jo kis tini husis csajnak nez ki ,csak sajna nincs tisztaban koltsegvetessel
Kereső?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Üdv!
Debrecenbe járva kinéztem egy szolgáltatót magamnak a Léra32 nevü hölgyet. Valamikor nyíregyházán volt de akkor kimaradt. Sajnos nagy csalódás volt számomra. A képekhez semmi köze. Erőssen hasra hízott szerintem 40 körüli roma nő. Zsíros haj és ruházatilag is elég hanyag.
Sziasztok át utazoban leszek Debrecen ben Tudnátok ajállani egy kedves lányt !!!???
Fütyülős · Őstag · Visszavett a kereslet. A lányok felverték az *rakat (tisztelet a kivételnek) , a fizetések sajnos nem nőttek, de egy -két szolgáltató el van szállva. Biztoss van az a pénz, de nekem egyszerű halandónak nincs.
Amúgy még most is akad 1-2 gyöngyszem, de egyre ritkább. Nagyon rossz üzletpolitika ez drágaszágaim!
Fütyülős · Őstag · Vanessza, Nicol, Laura ugyanaz a flegma, bunkó kiscsaj akinek egy emberes atyai pofon meghozná az eszét, de lehet, hogy nem az ő hibája a moderáltsága. Szóval, a telefonba is sötét, mint a Sátán s3gg3!
Pl. Kerestem pl Lara (25), aki csak masszázst vállal. Ez még időnként OK, erre is van keresletem, de egy teljesen le sem vetközve végzett happy endes masszázsért egy ***moderálva*** rózsát kérne. ***moderálva*** kölcsönösen simogatós,ölelgetős, meztelenül végzett, akár csúszkamasszázst is kaphatok, itt is és Bp-n is, igényes, csinos, odaadó lányoktól. Nem is szólva arról, hogy ***moderálva*** minden igényt kielégítő barátnőfeelinges sz*lg*ltatók is akadnak. Lara (25) el is felejtve részemről.
@ Vanessza: talán moderálatlansága... Már az arca, tekintete is butácska, ezért fel sem hívtam...
Na, ha már moderálva érthetetlen, hátha ilyen formában átmegy a szűrőn:
Máshol, hasonló elvárások mellett kölcsönösen simogatós,ölelgetős, meztelenül végzett, akár csúszkamasszázst is kaphatok, itt is és Bp-n is, igényes, csinos, odaadó lányoktól.
Üdv
Lizi40 ről nincs senkinek infója? nagyon eltünt mostanában, bízom benne hogy aktív még.
Azért ne kezdjük már el sajnálni szegény hölgyeket, ez nem kifogás a felvert *rakra...egy albi kb 40-ért van itt a cívisvárosban...egy jobb szolgáltató ezt 1 nap alatt megkeresi! 30 nap, 20 munkanap van egy hónapban! ;) :D
A felsővezetők,üzletemberek kics..getnek meg t..bet is.en azert megszoktam kerdezni ki mivel foglalkozik,nem szoktak panaszkodni.Meg arról nem is beszelve,h mindenki önmagat minősiti,ki mennyit k.r,valaki akc.ózik akkor felér egy tes..o gazd.sagossal,amihez csak gratulálni tudod,a sz.kma szégyene.de talalkoztam olyan emberrel is aki azt mondta h .lcsó lanyhoz nem is menne,mert ott vmi gond van.szóval nem mindenkinek jelent problemat az .r,azert mert itt pár embernek azt jelent.a másik meg az hogy akkor nem kell elmenni aztan ennyi.
Az élelmiszer.rak is felmentek,most akkor r.nyaljak a kasszáscsajnak h miért ennyi a cukor,vagy miert ennyi a sajt??Én olyannal nem is talalkoznek aki benyögi nekem h k.ve..bb nem lehetne?attól eköszönök.
Szerintem meg adjuk meg a módjat,legalabbis ha én jól akarom magam érezni nem érdekel mennyibe k.rül.
Meg azert mert más embernek sz.r az élete,azert legyen ke.vesebb?sajnos a sírankozással nem jutunk előrébb ebben az életben!arról nem is beszelve hogy más kategoriájú ember jön ha vki k..esebbet mond,én meg egy h..lektalannal spec nem leszek együtt.vannak dolgok amik megfi.thettelenek.cnem véletlenül mondd vki m.gasabbat,nem azert mert p.zehes,csak ti ebbe nem lattok bele.
TibetiSzerzetes · Tag · Érdekes, hogy időnként felmerül unatkozásképpen, hogy vajon miért dr*gák a lányok, vagy egyesek. Meg kellene látni, hogy világunkban nincs olyat, amit nem lehet eladni, az olcsót drágán, és van arra is példa, hogy jót olcsón. ÉS érdekes, hogy mindenre találni vevőt, mindenkinek van valami oka, hogy miért azt kéri, amit kér.
És az itt hírdetett szolgáltatás olyan "termék", ami nem igazán hasonlítható egy termékhez sem, vagy szolgáltatáshoz sem. Ideális esetben itt a "termék" a lányok teste és lelke. Vállalva a megkövezést, az én véleményem az, hogy nem dr*gák. PErsze az *r/érték arány más és más, de ez nagyon szubjektív, mert minden férfinak más az álma..., és minden nőnek is más az álma, és akik itt szolgáltatnak, azoknak le kell mondani az álmaikról. Nem pénzről, anyagiakról beszélek...
üdv és derűs napokat
Lara (25)· debreceni masszázs · Újonc · Kedves Durrmoll!
Úgy látom nem sok fogalmad van az erotikus masszázsról ... !
Nem arról szól , hogy a hölgynek anyaszült meztelen kell lennie . Az , hogy sajnos ez nem mindenhol így megy, annak a hibája , hogy a lányok mar mindent bevallanak a pénzért . Akar többet is . Pedig ez nem erről szól , hanem egy kellemes sejtelmes látvánnyal egybekötött kényeztetésről, amit mi nyújtunk a vendégnek .
Szerencsére van aki ezt érti és igényli is !
Fütyülős · Őstag · Na te most elmondtad az Alfától az Omegáig. A jól menő üzletembertől a hajlékonyokig.
Azért nem ennyire fekete-fehér a helyzet.
Egy átlag *r az mindíg is volt. Nem tudom leírni, hogy most mennyi, mert moderálják.
Na vannak akik még csak most kezdték, de már a dupláját kérik. Mire?
Honnan tudod, hogy én nem veszlek meg kilóra, ha akarom. Nem fogok csillagászati öszeget f*z*tni a semmiért!
Akarsz példákat "a sokat kérek, de nem adok semmit" lányokra? Van nálam pár!
Ezt a szakmát nem lehet összekeverni egyikkel sem, pont a diszkrimitása miatt.
És nekem volt szerencsém belelátni a "szakmába", úgyhogy nem tudhatod, hogy kinek írod a frankót! Egy üzletembernek, vagy egy hajléktalannak. :D
Prolológus. Azért van ez a fórum, hogy kiszűrjük a nem a szakmába való lánykákat, és megbecsüljük az ügyesebbeket. :)
Használjátok a keresőt a fórum jobb felső sarkában, és talán lesz egy szép pillanatotok. ;)