Laura(18) vagy Nicol(20) mindegy, ugyanaz a csaj:Olyan *sszeget diktált be a telefonba, hogy majdnem dobtam egy hátast. Akkor már elmegyek Bellini kisasszonyhoz! :) Vagy nincs tisztában a debreceni piaci *rakkal, vagy valami fergeteges mutatványt tud! Jah, és a barátnője egy elég masszív testű, nemidénbarnult 10/3.
Amanda(20): Vékony, magas, fiatal, tetkós, kedveskislány. Normal ***moderálva***. Tóci.
A kéró 10/2, a fürdőszoba 10/2 (a zuhanycső elrepedt, és több víz volt a plafonon, mint a kádban).
("Jim Carry - Én és én meg az Irén" -zuhanyjelenet) Az eksön rendben is volt, amikor doggy style-ra váltottunk, megcsapott AZ a bizonyos szag! Még eddig egyik lánynál se volt ilyenben részem. Mondanom sem kell, egyből fegyverszünet, majd tipli. Sajnálom, mert rendes kiscsajnak tűnik. 10/4 Állítása szerint kb. 6-an dolgoznak váltott műszakban, és nagy volt a forgalom mikor én voltam is, úgyhogy logisztika10/3
Henni(24) Abszolút nem fedik a valóság a képei. Sem kor, sem súly, se más.De ezt ő is elismerte, ezért rispekt! DE NA...
A kéró 10/5. tovább nem jutottam. Látta is rajtam a csalódást, de korrekt volt, és ezért hozzáállás10/6
Üdv !
A Fütyülős!