hali
engem érdekelne a dolog
írj privátban
köszi
hali
engem érdekelne a dolog
írj privátban
köszi
Sziasztok Nicol20-ról valaki irjjon már, hogy milyen?!
A Lia, Barbi és Amira trio gyorsan végigturnézzák az országot, egy hetet ha itt töltöttek -most Hódmezőv-en hirdetnek.
Na, végül eljutottam Maya29-hez, nem vártam több beszámolóra. És milyen jól tettem. Képeknek maximálisan megfelel, sőt élőben még jobb. Feszes, nagyon patent test, isteni p*psi, hosszú izmos combok, karcsú derék, lapos has. Nagyon jó az összkép, az arca is kedves, szép.
Abszolút korrekt, mindent tökéletesen megcsinált amit megbeszéltünk, díjak ***moderálva***. Alapban van NFVSZ, m*lyt*r*k, p*p* nincs. Nagyon ajánlható kategória, engem is a polírkert riasztott eddig, de indokolatlanul. Bárcsak mentem volna hamarabb, szerintem megyek még.
Üdv!
Hopp, ez véletlenül dupla lett. Kérem a modikat hogy töröljék az egyiket. Köszi!
Így újraolvasva szerintem félreérhető amit írtam. :D
Tehát: NFVSZ benne van az ***moderálva***. M*lyt*r*k és p*p* viszont egyáltalán nincs, azokat nem vállalja.
Üdv és bocs a sok dumáért. :)
Elsőre is értettem:-)
Köszi.
Régóta gondolkozom én is, ezek szerint nem kell annyit filózni...... Tényleg naon csinos a képein és jó beszámolókat olvasni róla. Még1X thanks.
Csá.
slimjohn · Újonc · Ma felkerestem Regi (18)-at, s megosztanám veletek a tapasztalataimat. melyek nagyon kedvezőek.
Kapcsolatfelvétel: néhány csörgés után felvette a telefont, néhány célirányos kérdésemre pontos, korrekt választ adott. Gyors tájolás, időpont egyeztetés után elköszöntünk, mert én egy másik napszakban értem rá, de be akartam biztosítani magam.
A helyszín jól megközelíthető, a DKV járata kimaradt, így gyalog érkeztem. Városunk legrégebbi lakótelepére ahol a házak számozása némi nehézséget okozott, de a lányka segített a telefonos navigálásban.
A panellakás takarosan berendezett, illatos, diszkrét hangulatvilágítás van. A lányka valóban fiatal, az életkora stimmel, helyes arcú, roppant csinos, mintha egy szobrász alkotta volna, minden porcikája formás és kellően gömbölyded. Bőre bársonyos, finom, ízlésesen szoláriumozva. Szemei szépek, hamiskásak, tehát a fényképeivel szinkronban van.
Megbeszéltük az időtartamot, s a virágcsokor átadása után gyors zuhanyozás következett, a tiszta - tusfürdőkkel és törölközőkkel és szájvízzel (!) is - ellátott fürdőszobában.
Az együttlétről csak vázlatosan írok: a lányka kellemesen fagylaltozik, a matematikában is jártas: 69-ből is tud gyököt vonni. Kedves és készséges. Első találkozás volt ez, ilyenkor én sem oldódom könnyen, de a lányka mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam. A hittérítők testhelyzetét próbáltuk ki, majd visszatértünk a matematikához és KF ill. NFVSZ opcióval zárult. Beszélgetőtársnak is kellemes, majdnem barátnő feeling. Telefonban említette, a csókot, én számítottam rá, de úgy láttam, ezt nem igazán szeretné. Engem segíteni szokott a ráhangolódásban, de nem szeretek ráerőltetni senkire semmit, így inkább a finom bőrén, más testtájain kalandoztam a számmal.
Fiatal kora ellenére ügyes, korrekt sz*lg*ltatást nyújtott. A virágcsokrot megérdemelte. Szeretnék hozzá visszatérni, van még kiaknázandó lehetőség ebben a kedves kislányban, aki a formatervezés tekintetében ott van a topon.
Ezrre a finom kis lányra kéretik vigyázni. Csak ajánlani tudom.
Köszönöm Regi, jó volt Veled! Viszlát legközelebb.
degye75 · Lelkes újonc · Szia Marcus80!
Te milyen véleménnyel vagy róla?
Köszi! :-)
Fütyülős · Őstag · A p*rl*m*ntbe erre biztos találsz vevőt.
Bocs az OFF-ért!
:)
És a jövő héten egy másik kedves csajszi is visszatér! :)
degye75 · Lelkes újonc · No... és ki lesz az? :-)
Nándi · Őstag · :D Kaptam a hölgytől egy üzenetett, számolok visszafelé!
degye75 · Lelkes újonc · Sose tudjuk meg... :-)
Már Szekszárdon vannak:))
De mégis, ki az? Ha nem titok.
??????????????????????
Már akkos is 27 volt amikor elment, és úgy látszik semmit sem öregedett:)
Sztem én is tőle kaptam :)
Nándi · Őstag · :D Dehogynem előbb utóbb biztosan!