Én jártam Merci22-nél.
A jól bevált telefonszámokat nem vették fel a hölgyek, így tévedtem rá a szimpatikus képekkel hirdető új lányra, Mercire.
Telefonos egyeztetés: Nagyállomás környéke. A telefonba eggyel nagyobb házszámot mond, aztán mikor odaérsz a ház elé, és felhívod, eggyel kevesebb házszámot mond, és hogy az előbb mondott házszám mellett van a cél. Ebben csak az a gáz, hogy a páros és a páratlan házszámok vannak egymás mellett, az eggyel kisebb, az a *** moderálva *** van, úgyhogy séta át a másik oldalra, ismét házszám keresgélés. Ismét hívás, akkor azt mondja, hogy elromlott a kaputelefon, és a barátnője 2 perc múlva le fog menni. 3 perc dekkolás múlva türelem elfogy, ismét telefon, akor azt mondja, hogy már útban van a barátnője. 1 perc múlva valóban meg is érkezik. Lépcsőn fel a 4. emeletre, lihegés.
Az ajtón belül egy lány fogadott fehérneműben (eddig jó), akit próbáltam alakra és arcra beazonosítani a hirdetésben szereplő lánnyal, de sehogysem sikerült (ez már nem annyira jó). Kicsit vaskosabb a leányzó, de nem sokkal, arcra sem ugyanaz, a haja is más, hiányoznak azok a melírozott hullámos fürtök, viszont csinosnak mondható, arcra helyes, formás fenék, jó cicik, ezért úgy döntöttem, hogy maradok, ennyi tortúra után jó lesz az. Átlagosnak mondható ajándékot rendeztük. Natúr francia nincs alapból, ezért nem is kértem. Nem invitált a fürdőszobába, de indulás előtt zuhanyoztam, ezért erre nem is kérdeztem rá. Vegyvédelmiben indult a francia, közben megkérdeztem, hogy mindenhol lehet-e simogatni, azt mondta, hogy igen, kivéve a puncit. Menet közben aztán pontosította, hogy a mellet ugyan lehet, de a bimbót azt nem, mert az idegesíti :(. Pedig nagyon jó cicijei vannak, formás, nem gravitáló, hegyes bimbókkal. Az akcióhoz készülődve hanyatt fektettem. A punci borotvált, azonban nem frissen, kissé borostásnak mondható. Ekkor kissé szétnyílt az a rés, ahol a behatoló támadást terveztem indítani, és szokatlan dologra lettem figyelmes. A barlang belül citromsárga színű volt. Rákérdeztem, hogy mi ez a sárga? Azt mondta, hogy olyan gyógy izé. Ettől a behatoló támadási kedvem alábbhagyott, és inkább egy franciás befejezést kértem. A végkifejlet után kikísért a fürdőszobába, hogy ott távolítsuk el a vegyvédelmi felszerelést. Nem volt zuhanyzási lehetőség! Azt mondta a leányzó, hogy éppen festés van. A kád félig volt koszos függönyökkel, csak a mosdókagyló volt használható. Hevenyészett tisztálkodás után gyors öltözés és távozás.
Próbáltam reális képet festeni az átélt élményeimről, amely azonban elkerülhetetlenül keresztülmegy egy saját szubjektív szűrőn, de remélem, hogy hasznos információ tartalom hámozható ki belőle.