Kedves Panama!
Örülök hogy jól érezted magad, és a legnagyobb szeretettel várlak legközelebb is!
Puszi: Kelly
Kedves Panama!
Örülök hogy jól érezted magad, és a legnagyobb szeretettel várlak legközelebb is!
Puszi: Kelly
Miért kell moderálásra küldeni egy hozzászólást ami se nem sértő se nem nagyon dícsérő, csak egy átlagos beszámoló. Pont ezek miatt nem írnak már sokan ide mert mindenféle indodokkal töröltetve lesz
Linda 21, Lilike 18 vagy Nóra 21 csajokról van valakinek friss tapasztalata? Privátban is jöhet, köszi.
Szia!
Csak azért, mert a konkurenciának nem tetszik! ;) Ők küldik modira!
Gondolom azért a moderátotok kellően átlátják ezt a helyzetet és nem törölnek mindent automatikusan amit mod ra küldenek
Nem szokták! :)
Üdv !
A félreértések elkerülése végett szeretném megkérdezni "Emily"-t (23), hogy mivel a szexpartner kategóriában van lehet szó aktusról is vagy csak kimondottan masszázs jöhet szóba ???
Üdv.
Kicsit laposs lett a fórum,ezért néhány beszámolót közreadok!Én inkább lelkes olvasó vagyok,mint szócséplő,de most megvillantom ezt a vénám is!
Én sportos testalkatú,fiatal 28 éves srác vagyok,és főként a vékonyabb lányok a gyengéim,ezt azért írtam,hogy a véleményeimet is ez irányítja főkén! ;)
Tehát az utolsó kb 2 hónap termése:
Anikó(19):Első királyunk útján megtalálható!Bejutás könnyű,árak szokásosak kéró átlagos panel!Kislány tündéri,vékony,nekem nagyon bejött majdnem elhoztam magammal,csak hát nehéz lett volna kicsempésznem hogy ő ne vegye észre! :) Nekem bejött ajánlom!
Rita(19):Őt is merhetjük régebbről a világosba rendel,külsőre szép látvány,arcra gyengécske,és hát nem az eszéért szeretjük maradjunk annyiban,kicsit unott!Árak szokásosak!A másik kibejáratot is ki lehet vele próbálni,ezt halasztottam mikor nála voltam,de listára került!Szolgáltatás színvonala erős közepes!
Vivike(22):A spárpraktiker kombó utcáján rendel!Külsőre nem jött be a csaj,a kéró lepukkant,viszont amit nyújt a lány hát azt sokan utánozhatnák,és akkor lehet ez a fórum sem pangna ennyire!Cica aranyos,aki állatbarát! ;) Én ajánlom,ki kell próbálni mit tud! ;)
Regike(25):Szintén világos telepen rendel!Lányt átlagosnak mondanám,és igen vékonynak,ami nekem pozitív!Kéró lepukkant,olvastam korábban hogy volt téma a származása,hát igen valószínű,hogy nem világos a bőre,kérdésemre tagadta,hogy az lenne,én meg mivel nem faji eszmecserére érkeztem ezért nem is firtattam!Kéró lepukkant,viszont a lány veszett mód odateszi magát hatalmasat dugtunk,és maradjunk annyiban kézzelfogható bizonyítékát adta,hogy neki is jól esett a dolog!Tehát én ajánlanám,nem plázacicát kapsz,de a szolgáltatás felemelő! ;)
Maya(29):Már nagyon rég meg szerettem volna látogatni,de a fórumon nem sokat olvastam róla,sőt kérésre sem szánt meg senki beszámolóval!Hát nyakamba vettem a lábam,és mit ne mondjak megérte!A hölgy nem néz ki 29 évesnek ami valljuk be ezen az oldalon ritkaság!A szolgáltatás nagyon jó,odateszi magát igyekszik,hogy élvezd a vele töltött időt,és ha bevadul,akkor nem lehet leállítani,így én igen hamar is durrantam!kéró átlagosnál jobb!Árak szokásosak!Visszatérek még hozzá az tuti.A fiatalabbakat szeretem,de ő egy nagyon komoly kincs!
Ennyi lenne,viszont cserébe kérnék beszámolót: Kinga(27),Nóra(21),Ági(20),Lilike(18),Dia(19) érdekelne!
Előre is köszi!
Tank
Szevasz Tank, köszi az infókat, hát téénleg az elég vékony lányokat szereted, de abban van valami igazság, hogy ha elkapsz egy aktív csajt, akkor többet ér a fíling, mint a külső megjelenés. Cserébe a tartalmas beírásodért annyit tudtam meg neked, hogy Dia 19 nagyon valószínű, hogy azonos Ritával, akinél már jártál. Kinga 27 képei nagyon komolyak, engem is érdekelnek. Kicsit az a benyomásom, hogy fiatalabb korában készülhettek, de kituggya? Aki tuggya, írja meg, köszi!
Nacsá
U.i.: Amilyen csajok mostanában Sopronban megy Győrben megjelentek!!! ANYÁM!!!!!! Csak eggyet, kőcsönbe, lécccii!!!
Sziasztok,
Lola 20 telefonszáma érdekelne. Már egy idelye nem találom a hirdetők kőzőt... a telszáma pedig nincs meg:(
Előre is köszönöm a segitséget!
Üdv mind! Tank! Mire gondoltál, hogy Regike25 kézzelfogható bizonyítékát adta h élvezte az együttlétet??Köszi válaszod!
Kinga (27) életkorban valóban kb. ott lehet. Csinos, magas lány, arca ízlés dolga, inkább helyes. Az ágyban odaadó, amolyan amatőr feeling, igyekszik ő is élvezni a dolgot. A franciskára nem emlékszem, asszem elfogadható volt. Jó volt, de nem perzseltük fel az ágyat, mint pl. Nettával. Nagyon mély nyomot nem hagyott.
Kedves Netta!
Hiányzol!
Ha végeztél a vizsgáiddal és lesz egy kis időd, légyszi' írj privátban.
Puszi
Hali! Petőfi tér környékén tudtok ajánlani valakit?
Meglátogattam az elmúlt napokban Judith (40) néven hirdető hölgyet s egy kellemes órát töltöttem el nála. A hölgy Debrecen egy kertvárosi részén -a házak alapanyagául szolgáló kis vöröses színű építóelemról elnevezett kertségben- rendel egy családi házban. A parkolás könnyű s ingyenes. A hirdetésben megadott adatok is fedik a valóságot. A házban egy kis szoba minimális berendezéssel a kialakított baszoba, a fürdőszoba nagy tiszta és jól felszerelt. Kellemes milf kategórai brutál nagy cickókkal, aranyos és korrekt hozzá-állás, a d*jazás a piaci *raknak megfelelő. 1 órát voltam nála, az első a szájba ment, majd kis pihi után jött egy kiadós dugás és elégedetten távoztam. Ami számomra külön plussz pont az az volt, hogy nem kellett a bérházi kapútelefonnal szarakodni, és kerülgetni a szomszédok gyanús pillantásait. Ez a kertes ház feeling nagyon adja (az egyik kis utcán leteszed a verdát, és szépen átsétálsz a másik utcára), javasolnám a többi hirdetőnek is -ne erőltessék a panelt-!
Összeségében csak jót tudok róla mondani, nekem nagyon adta. Akik szeretik a milf kategóriát azok biztosan nem fognak csalódni benne!
Végül felhívtam Monika(20)-t, azon a számon, ami itt van megadva. Elsőre felvette, az ajándék normális, a vállalás is cserébe, úgyhogy meglátogatom nemsokára. (Rákérdeztem, mekkora melltartót hord, 90D-t mondott. :) További tapasztalatok esetleg vannak róla?
Sziasztok!
Már egy ideje nem jártam itt. Szétnéztem az oldalon és találtam két 8képek alapján) ígéretes szolgáltatót.
Rita (19) és Eliza (32). Járt már valaki náluk? Mit tudtok róluk?
Üdv Navigátor!
Köszi az infót Kingáról (Bush nevében is)!Akkor lista elejére téve! ;) Barátnős hozzáállás nálam plusz pont amúgy is!
Sziasztok. A Vivike 22 néven hírdető lány ugye nem azonos a Vivike 24-gyel (régebben 28), akin tetoválások vannak és a Civisen dolgozott?
Úgy látom, két hölgy is átköltözött Szabolcsból:
Vanda 20: ha nem lenyúlta a képeket, akkor ő jó vásár lehet, nálunk csupa pozitív visszajelzése volt.
Laura 20: na ő szinte biztosan nem nyúlta a képeket, ugyanis ilyen ellentmondásos adatlapot véletlenül kétszer nem lehet összehozni. Szóval a 170cm 65kg = vékony nem épp hihető, a visszajelzések alapján pedig jócskán túl van a megadott tömegen, hogy idézzek "70kg romantika".