Hát aki nem r*ház be egy f*ll*res anonim mobilra...
Hát aki nem r*ház be egy f*ll*res anonim mobilra...
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését*** (Nórika)
Cukorka aki màr Szandika20 nèven dolgozik Debrecenben, nagyon vigyàzzon vele mindenki mivel egy l*pòs...bővebben a pl oldalon ìrtam ròla . Debrecen vàros fòrumra.
Bocsánat az apró helyesírási hibákért! Észrevettem és a sietségnek tudható be!
Sziasztok fórumozók! A hétvégén újabb túrát tettem, bár nem az első számú jelöltet sikerült összehozni, de egyáltalánnem bántam meg hogy így sikerült. A választásom pedig a Reni23 nevű szép leányzóra esett. A magas épülettel szemben praktizál. Elmondhatom hogy meg volt a barátnő feeling amit sok lánynál hiányolok. Egész egységre neveztem be hozzá és még szt hiszem túl is léptük egy kicsit. Rendben volt minden. Bár nem szolgáltat minden nap de én pont jókor tudtam elérni és így tökéletesen kiélvezhettem minden percét a nála töltött időnek. Ápolt a csaj és szeret csókolózni is mert voltak olyan pillanatok, (több is) amikor ő kezdeményezte a a nyelvjátékot. Egy szó min száz: AJÁNLOT NAGYON a csaj. Én még megyek vissza hozzá az biztos. Bár nekem a Barby23 a favoritom még mindig aki mostanság eltűnt de a Reni fellépett nálam rögtön a második helyre. Hajrá srácok, ne hagyjátok ki.
:D Az idegen tollak is tollak!! Bár nem értem miért kell velle ékeskedni??
Timi 18-rol kérnék infót . Jöhet privátba is ! Üdv Szilva !
Üdv!
Ha masszázs egyértelműen Elvira vagy Viki (29) de készülj fel nem könnyű bejutni hozzájuk.
Üv. Én is beszéltem ezzel az új Lara vqagy Lethicia keverékkel,de nekem se az a vékony hangu lányka vettel fel a telefont. Sőt még azt is mondta,hogy ez a lara valami rövid haju leányzó,de itt a képeken egy hosszú hajú csaj van. Szoval ennek nagyon nagyon átverés szaga van. Vagy naggyon nem stimmel itt valami..
hát de ez az. Én is csak kamu számról hívnám fel, arról aztán azonosíthat..
am miért olyan fontos a számkijelzett hívás? miért nem mindegy h kijelzi e nekik vagy sem?...
Üdv. Lara 28 képei egy kicsit ismerősek. a mult héten még rővid haja volt,most meg milyen hosszú haja lett. Ezek régen Lethicia képei voltak. Tudom,hisz rendszeres vendége voltam. Szerintem ez csak kép lopás.
Roxi/Petra/20 és Zsuzsa23/ 70-992-/tel.számon hirdető hölgyekről szeretnék beszámolót kérni , megerősités végett.Nagyon szeretném már felkeresni Őket
.Köszönöm előre is !
Sziasztok!
Szerintetek mikor fog megtisztulni Debrecen ettől a rengeteg "C"magyar művésznőtől?
Szörnyű mennyi van belőle :( elveszik a tisztességes melót a többiektől.
Mondjuk biztos van rá kereslet,a nagyszámok törvénye alapján!
A színvonalat viszont csökkentk.Aki elmegy egy ilyenhez,megvan róla a privát véleményem.
még kezet sem fognék vele legszivesebben.
Szóval Lara 28 .
Nekem nagyon ismerős .
Neked nem, gróf uram ?
Vagy csak újrahasznosítják a képeit?
Sziasztok.
Főleg gróf uramhoz intézném kérdésemet.
Lara 28 ?
Üdv!
Nemrég jártam Bogi30-nál, bár most épp nem aktiv a hirdetése azért leírom a tapasztalatomat. Polírudvar, telós egyeztetés, aki járt már arra annak ismerős a + - emeletes bejutásos téma. A képek fedik a valóságot, kedves mosolygós szőke leányzó, gyors tusi, sajna extra kisméretű törcsivel. Barátnős csók, nem csak az a szájrapuszi amit sok helyen lehet kapni, franciája kellemes erotikus hangokkal fűszerezve. Hamar a lényegre tértünk, többféle pózban élveztük egymást, többféle befejezési opció van, de én maradtam a klassziknál, kis beszélgetés majd búcsú. Összességében jó volt, nincs TP nincs lehúzás, azt kapod amit a telefonban is ígér.
Sziasztok!
Masszázsra szeretnék menni. Kit ajánlotok: Hanna, Ryta, Viki. Kerestem már a fórumon, de nem nagyon találtam semmi beszámolót.
Köszi!
Nagypisti
Minden szavad igaz, igazi pörgés van! :)
merre rendel?
igen és mindegyik pont a fényes udvarban vagy a wesselényi ltp.-en vett ki magának albérletet? ez egy hálózat.......