Bujaságangyala(35) na ő egy igazi hentes
Nála én vagyok a köszörűs ,remélem nincs panasz a munkámra :DDDD
Bujaságangyala(35) na ő egy igazi hentes
Nála én vagyok a köszörűs ,remélem nincs panasz a munkámra :DDDD
Rebeka 20 képei fent vannak a ***moderálva***oldalon.
Brigitta
+36 20 544 ****
Budapest, IV. kerület
szexpartner
Kamu a hirdetés? Ha tudja valaki mi az igazság mert volt már nála akkor megoszthatná.
A Nelly (18), Kelly (19), Netta (20) trió egy ház lakói. Mindhármójukról csak felsőfokban tudok nyilatkozni: szépek, szexisek, vonzóak, abszolút barátnő feeling van náluk. Nelly-n és Kelly-n pici felesleg van, de ez csak szőrszálhasogatás részemről. Mindannyian úgy csókolnak, mint egy barátnő. Franciskában Netta volt a legjobb, a többiekre pici gyakorlás még ráfér. Az együttlét feledhetetlen bármelyik lánnyal közülük. Persze nem egyszerre voltam velük, hanem külön-külön, néhány hónap alatt. Még nem régi hölgyek. Igazából tudnék még áradozni róluk, de ennyi is elég: szépek, jók. korrektek a matekban is. Igen ajánlott kategória. Kéretik vigyázni rájuk!
Volt még egy lány abban a házban, legutóbb nála voltam. Na ő feledhető volt, a nevére nem emlékszem.
Na, Vivike (22) viszont csalódás volt. Annyian fényezték, hogy felkerestem. Hát nekem kinézetre sem jött be, nem az én stílusom, sem a viselkedése. A műsora "még megfelelt" kategória. Ez van. Ízlésről nehéz vitatkozni.
Ja, Mónika (31), nem mostanában voltam nála, de elmondom. Nagyon gáz. Minimum 45-nek néz ki, sovány, semmi feneke nincs, a fényképeken fényévekkel jobban néz ki. Nagyon gyenge műsort adott. Viszont rendes volt. Ennél több pozitívumot nem tudok róla mondani. Alig vártam, hogy elmehessek.
Üdv Anita Bellini-nél volt valaki a közelmúltban?
Nagyon jól lönne egy kis infó privátban.
Előre is köszönöm.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Szinte mindenben egyetértek veled, de kissé árnyaltabb megközelítésben van néhány zavaró tényező is. Az általad felsoroltak miatt nagy lett a forgalom, így a megbeszélt időpontokat, már szinte nem is tudják tartani és az már csak hab a tortán, hogy a lányok munkaideje, nagyrészt köszönő viszonyban sincs a valósággal. A fürdő és az előszobában, szinte rendszeresen összefutsz a "barátnőkkel" és ritkábban az akkor távozó sorstársaddal is, ezért a várakozás miatt az ott töltött aktív időd, lerövidül, akár tíz-tizetöt perccel is. Így nehéz lehet a lepedőket cserélgetni, ami észtevételem szerint, nem túl gyakori. Ha ezekre, jobban figyelnének, akkor katógóriájuk námbör vánjai lehetnének! Ezek az én tapasztalataim! Segítő szándékkal próbáltam hozzájárulni hozzászólásodhoz és remélem, hogy így is "jött át". Sok sikert a lányoknak és magunknak még többet!
Boldog Új Évet!
Az elmult néhány hét termése:
Alma: sajnos már nincs, vagy két hétig rendelt, de hátha lesz még. Vékony formás, cserfes, lelkes, jó francia, abszolút barátnő feeling, árak szokásosak, ha lenne még biztos mennék, lakás igazi retek panél volt.
Nelly/Kelly: igazi plázacicák, szép szolibarna bőrrel, amúgy mintha testvérek lennének, simán utánafordulnál az utcán is. A képekhez képest van rajtuk egy kis felesleg, de nem zavaró, igy olyan "nextdoor" típusok. Lakás átlagos, ágy nyikorog. A lányok elképesztően imádnak és tudnak csókolozni, ennyit utoljára tinikoromban smároltam, francia jó, lelkesedés remek, igazi tinilelkesedés. Leszbi light van, de többet nem is igérnek. Mindketten jók, de nekem a magasabb jobban bejött sajnos nem emlékszem hogy éppen őt hogy hívják, ajánlottak
Christina: új versenyző, szép arc, jó test, olyan kislányos. Kedves, odaadó, de valahogy nem az igazi, francia gyenge, nem ment az összehangolódás, véleményem szerint nem erre a szakmáára született, viszont ha tinire vágysz érdemes megpróbálni, lehet csak nekem nem volt szerencsém.
Lara talán (nem emlékszem a nevére, masszázst hírdet a toronyházban van): vékony szemüveges, szőke hajú, olyan titkárnős feeling, aktus közben is rajta a szemüveg. Kinézet mint a képeken, francia átlagos, aktusnál eleinte tartózkodó aztán nagyon belejött. Nagy húsos csiklója van, ha ez valakinek számít. Aranyos kedves, ajánlott.
Üdv, Én.
*** Kérjük az Önreklám mellőzését!!! ***
*** Kérjük más hirdetők lejáratásának mellőzését!!! ***
Úraim, sorstársaim!
Nem tudok elmeni szó nélkül ami pénteken történt velem! Régóta járok már lányokhoz de még soosem jártam így! Felysa nevezetű játékosra esett a választásom, már csak azért is mert már jártam a kolléga nőjénél N....... nem részletezem a csajt 10/10-es mindenben (kinézet, action bár csak minden szolgáltató ilyen lenne) tiszta rendes lakás, diszkréció maximális! Visszatérve Felysára!
Már az elején éresztem hogy gázos a csaj! *** moderálva ***
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Navigátor!
Sajnos nem lehet mindig minden lány a lejkobb passzban. Sajnálom ha csalódást okoztam. :(
Bár annak kifejezetten örülnék ha kifejtenéd hogy mi volt a gondod velem. Ha lehet, akkor privibe.
Köszi!
Szép Napot!
Üdv:Vivi
Így igaz, ahogy írtad. Lehet, hogy még több lány is van az általam ismert négyen kívül. Többször kellett várnom a fürdőszobára, mondjuk emiatt nem lett kesevebb az időm. Én is paráztam, hogy össze futok másik lánnyal, esetleg egy makktárssal, a nagy pörgés miatt sérülhet a diszkréció. Lányok, jók vagytok, a részletekre is figyeljetek oda!
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Én úgy érzem, hogy az esetek nagy %-ában odafgyelek (próbőálok odafigyelni) az emberekre. Aki nem így gondolja, az nyugodtan javíston ki.
Puszi:VIvi
Valódiak én voltam nála októberben :)
pöcörő · Kvázi-tag · Szia!
Köszi a beszámolókat!
Két kétdésem lenne:
- Nelly/Kelly merre rendel?
- A szemüveges hölgy nagyon érdekelne, de nem találom. Itt hírdet vagy hírdetett? Egyáltalán dolgozik még? A Lara név egészen biztos? Volt korábban egy 20 év körüli Lara akire emlékszem innen, olyan hosszú barna hajú. Róla lenne szó?
Szia! Nem Lara a neve a hölgynek hanem Lora. A toronyházban rendel. A bejutás nem a legdiszkrétebb. Lara is van, ő más kategória. Szerintem jóval magasabb színvonal és igényesebb.
Lola20 nagyon elnyerte tetszesemet.Tudna e valaki beszamolot küldeni rola.Köszönöm.
Vagyis bocsánat nem nála hanem a Klaudiára gondoltam aki most Mosonmagyaróváron hirdet :(
Ő is C-vel kezdte a nevét azt hittem róla van szó, és csak utólag néztem meg, hogy pontosan kiről is van szó.
Frakó eljárás kedves moderátorok :)
Ahelyett, hogy ránéznétek hogy kétes hirdető e inkább szétmoderáljátok a hozzászólásomat :D
Egyébként mitől függ a "kétes hirdető" minősítés?
davidovo · Újonc · Jártam nála én is, abszolút fedi a valóságot az előbbi hozzászólás. Rángatja, franciatudása nulla... Soha többé kategória!!!
Lola20 nagyon elnyerte tetszesemet.Remelem egy,ket elmeny beszamoloval megtudtok erösiteni.Koszonom