Három-négy éve többször is voltam nála, a produkció mindig emlékezetes volt. Amióta ennyi negatív beszámoló jelent meg róla, azóta nem látogatom, mert sajnálom az időt és a zsét.
Három-négy éve többször is voltam nála, a produkció mindig emlékezetes volt. Amióta ennyi negatív beszámoló jelent meg róla, azóta nem látogatom, mert sajnálom az időt és a zsét.
Kis fiatal husi, rejszolni jó az adatlapja :)
Az ilyen nagyon sok kedvences de zéró beszámolós csajszi mind ilyen.
Viki 18 nemrég még Kitti volt, de róla csak jókat írogattak itt a fórumban, Nelly 19-et meg rövid idő alatt sokan jelölték kedvencnek
Majd most jönnek az új nevek: Hürrem, Mihrimah, Gülsah, stb. :D
Az utolsó 4 képén amin még formásabb kerekdedebb volt akkor még szerette (sok éves fotók). Amióta ilyen gizda azóta már csak a ***moderálva*** szereti :(
Fannika (25) adatlapjáról:
"Nem vagyok tökéletes, de a szexet nagyon szerettem."
Tehát már nem szereti? Milyen kár :(
Két dettike van két hirdetéssel kétféle telszámmal. Lehet az egyikkel csak a barátnőjének segít be :D
Amúgy a két számot ugyanaz a lány veszi fel vajon?
Igazán elhúzhatna már a városból a díszes kompániájával együtt.. Néha néha becsapós képekkel rakja fel a csajokat, nem mindig lehet ráismerni azonnal a stílus vagy a környezet alapján, hogy az ő bandájáról van szó.
Maximálisan jogos a felvetésed, mindenki akinek ehhez a bandához köze van az messzire kerülendő. Legyen akármennyire csábos fotós hirdetése :)
Eleve ha már a napfényes gettóba lelhető fel az már önmagában is elég, hogy fenntartással kezeljük. Sajnos az esetleges normális lányok akik szintén arra a részre szorultak miattuk hátrányban vannak, de ez is csak egyel több ok, hogy ezt a gázos b*ndát valaki kip*terolja innen.
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Kérjük, hogy a csevegést a megfelelő helyen folytassák! Ez a Debreceni fórum!
Köszönjük!
Ja és ha akarod csinálok jó fotókat neked.Más néven felöklek a netre,mert ez számít hogy mit látnak a vizuális élmény,sokan csak itt élvezkednek.Számukra az öröm csak ennyi.
Mucus hagdy már a fenébe .Tudod itt a milf az már öreg,a fiatal meg nem jól c*mizk. Nem felelhetsz meg mindenkinek,de ne is akarj.D
Vajon meddig kell még élveznünk kedvenc szexNagyink 60 db/napos időzítős szelfijeit... :(
Fütyülős · Őstag · Megint "csodálatos" párbeszéd alakult ki!
Miért nem privátban rendezitek le!?
Nem a kor számít hanem a gyakorlat teszi a mestert.Van probléma férfiaknál még 40-év alatt is.De ezen ne vitázzunk a fiatalok szeretik a milfeket ,az idősebbek meg a fiatalokat de ez természetes.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Jah és még ahoz a 53 évhez raknék még jó párat.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ebben igazad van hogy nem itt kénne lenni!De te nem igy irtad ugy irtad 53 felet a nő nem nő ;)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Már ne haragudj ,de és te férfinak érzed még magad ennyi idősen??Mert te se egy 20-30 éves pasi vagy. :D Nem védem nanát nem azért irtam mert nem birom a nőt mert kurva sokszor beszologatot rühelem.Csak a nők védelmében irom!A nő 50 felet is nő,de te férfi vagy kék bogyi nékül???!!
Ez a te problémád ,de sem vagy már mai papi.
Mert úgy bámúltál ,hogy azt nem lehetett nem észre venni,egyébként megismertelek:)
Új élménybeszámolók valakitől?
Ki tud olyan hirdetőt, aki házhoz jön, nem lehúzós és valóban ő van a képen? Remélem nem adtam meg túl sok feltételt ahhoz, hogy legyen "találat"! :p