Üdv !
Volt-e már valaki Lejla 21-nél ? Nagyon szeretném meglátogatni de sajnos magasabb nálam :-(((
Üdv !
Volt-e már valaki Lejla 21-nél ? Nagyon szeretném meglátogatni de sajnos magasabb nálam :-(((
Edina 41
Szia Kedves Gróf!
az adataim maximálisan fedik a valóságot,sajnos valóban 65kg vagyok:(:)
A képek valósak,ha esetleg alkalmam lesz rá nagyon szívesen megmutatom neked az osszes ruhát,még a pinket is;-)Egyébként a fotógarancia logót nem véletlenül kaptam meg!
Szép estét:)
Mivel Liza (23)-nak most sincs fent a hirdetése, ezért ajánlok helyette mást, aki elérhető:
Nóra (22)
A lakás sajnos régi felújításon át nem esett panel, de a hölgy ápolt, kedves, nagyon jót lehet vele akciózni, nem lehúzós.
Az adatait illetően én is gondoltam,hogy valami nem oké ezért telfonon érdeklődtem nála.De már ott is olyan tájékoztatást adott,hogy köszönöm elég is volt :)
Tessék, itt a másik: Liza (23), nagyon jó hozzáállás, jó kis francia után szemkontaktussal kísért intenzív akció, szűk pvncival.
Azonban sajnos nincs tökéletes nő. Niki (30) korával kell kompromisszumot kötni, ami szerintem súrolja a 40-et, mindkét hölgynél pedig a cicimérettel, mert Nikié kicsi, Lizáé pedig nagyon kicsi (ízlésemhez és tenyeremhez képest). A kompromisszumok ellenére a két legjobb, akiknél voltam a mezőnyből. Liza el-el tünedezik, remélem nem végleg.
kössz az infót Lizáról akkor szünetekben lehet hogy jön????
Köszönöm :) de nem hiszem, hogy Debrecenben elèrhető leszek ;-)
Nekem már augusztusban mondta, hogy szeptember elejétől nem lesz elérhető mert tanul. Szerintem érezzük egy páran a hiányát. :)
Kedves Admin!
Nem lejàratom, csak jobb ha màstòl nem lop.....kipakolta a lakàsom, pènz ruha stb.
Sajnos ez igaz!
Nem lejàratàs!
kb. kettő hete volta Liza23nál minden arégi volt szenzációs de hova lett megint KI TUDJA ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Köszi Iza! Ennyire nem akartam elveszni a részletekbe...... de így igaz. Én is csak ismerőst vettem fel házon kívül, mert ugyebár kellemetlen a p*nztárnál sorban állva a lehetőségeket sorolni. :D Ismerőssel viszont simán lehetett időpntot egyezteni. ;) De még lehetne sorolni.....r**skázók, ny*gdécselősök.....
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Giga lájk Gyöngynek,mert elmondot mindent helyetünk,még annyit hozá raknék ha már el van mentve bármilyen jelzővel és üzletben vagyok vagy bármilyen helyen,mert ugyebár éljük mi is az életünet és vannak dolgaint akkor ha pl azt irja ki a telefon volt nálam akkor felmerem venni mert ***moderálva*** nem kell mondani hanem meg tudjuk beszélni a találkát.Persze nem azért kell a számod hogy zaklasunk vagy bármi!!
űdv.zsuzsika20-ról kérnék infót.iga telef.beszéltem vele de nem tudom mennyek-e.telef. normálisan beszélt csak harapó fogóval kellet kihúzni az infót.kérd.hány csoki meg szokott és milyen nyalánságokban részesűlök?kérdi mit szeretnék nf.igen knf.igen vég.nf.igen.mondom magamba csak meg kérd.hátsó bejárat ..-igen vegyvéd.nélkül végig..-igen hány csoki kérdem erre Ő mennyit ér meg ? kicsit elbizonytalanottam pedig nagyon tetszett amit hallottam NAGYON MENNÉK SEGÍTSETEK MIT TEGYEK üdv.
Gróf jól mondja! A hirdetőket a szám érdekli, nem az aki mögötte van. Anno elterjedt, hogy a konkurencia m*n*dzs*rei napjában többször bejelentkeztek kamura,(magán számon) hogy lefoglalják a lány idejét, aki meg jött volna, annak meg mondta, hogy nem ér rá, mert hát folyamatosan volt bejelentkező. S a lány azon kapta magát, hogy estére volt 2 biznisze. A szám csak azért kell, hogy a lány eltudja menteni, mint kamus bejelentkező. De még jó ez több okból is. Pl: ha járt már nálam és kívánnivalót hagyott maga után a higiénia, abban az esetben is ellehet menteni a számot és ezáltal elkerülni az újabb kellemetlen helyzeteket. Vagy, ha b*nkó és lekezelő stb. És még egy! Egyre többször hallani, hogy hamis gempát ilyen helyeken szeretik elsózni. Hát, egyértelműen olyan helyre viszi, ahol nem hagyja ott a számát. Sok kellemetlenséget kizár(hat) a telószám, s ezáltal, a hirdető sem lesz frusztrált a sok átb*szások miatt.
Soha eszembe nem jutott, hogy visszaéljek bármely számmal is, egyszerűen nem vettem fel többet, ha úgy volt elmentve, és eljutottam odáig, hogy már csak havi 1 hüle akadt, nem napi 10. Nagyon nem mindegy.
degye75 · Lelkes újonc · Tessék, itt az egyik: Niki (30)! :-) Benne nem fogsz csalódni.
Üdv!
Viki (29)-nél voltam. Ő nagyon jól masszíroz, ért hozzá, és a befejezés is kellemes... Kielégítő volt minden tekintetben, és a r**si is normális. Aánlom.
Régebben Ryta (30) is jó volt, azután egy ideje már nem jött be annyira... kicsit ráunt szerintem, kár érte.
Vaki · Újonc · Hát aki nem r*ház be egy f*ll*res anonim mobilra...
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését*** (Nórika)
Cukorka aki màr Szandika20 nèven dolgozik Debrecenben, nagyon vigyàzzon vele mindenki mivel egy l*pòs...bővebben a pl oldalon ìrtam ròla . Debrecen vàros fòrumra.
kanossrác · Lelkes újonc · Bocsánat az apró helyesírási hibákért! Észrevettem és a sietségnek tudható be!