Aktusmentes.... nem????
zandras · Tag · Aktusmentes.... nem????
Nekem ezt mondta "szexmentes"
TibetiSzerzetes · Tag · sziasztok,
érdekes téma merült fel, melyhez nem tudom megállni, hogy hozzá ne szóljak... valószínűleg valaki megkövez érte, de attól még ez a véleményem!
Először is árak:
Én nem szoktam alkudozni, főleg mert szerintem nincs arányban az *r azzal, amit a lányok bevállalnak - lehet vitatkozni azon, hogy ezek pontosan mik, de tény, hogy nem egy stresszmentes munka, nem beszélve a fizikai kockázatokról. Szerintem így is kevés p*nz érte, amit kérnek. Nálam is volt, hogy nem úgy sült el, amire úgy emlékszem, hogy jó volt, de oda nem megyek többet. Ennyi. És még akkor sem biztos, hogy az rossz szolgáltató, csak esetleg a két ember nem tudott egymásra hangolodni.
Ahol meg jól érzem magam, mert nem csak egy testet, hanem egy lelket is kapok, oda vissza megyek. Akkor amikor p*nzem van rá, akkor amikor időm van rá, és annyi időre, amit rászánok. Itt nem értem ezt a fél órás dolgokat, de ez mindenki ízlése.
Lehet arról beszélni, hogy pár vendéggel milyen jól élnek, tehát ezért türjenek. A mérlegnek mindig két serpenyője van. Bevétel és kiadás. Könnyű csak a bevételi oldalt nézni, és elsiklani a költségektudomásul vétele felett, amiket viszont a lányok a börükön tapasztalnak. Már is átlagkeresett-barátabb számot fogunk látni, és nem azt az elnagyolt számot. És megemlíteném, hogy ezek az "ajándékok", amik többségében nem kerülnek bevallásra, az csak jelenre vonatkoztatva néz ki jól. Előbb-utóbb felhagynak ezzel a lányok, jobb esetben innen mennek nyugdíjba. azután mi van? Miből? Az okos lány, azt most félreteszi, befekteti, a legtöbb embertől járulékként levonják ezt.
Persze, akinek nincs rá p*nze, az alkudozni fog, mint a piacon. Az ne csodálkozzon, hogy max egy rossz élmányi testi dolgot kap, de a lelki részét nem is várja el. Nem tökéletes a világ, nem mindenki engedheti meg, hogy mindent megtehessen, megvehessen. El kell fogadni ezt.
Az *rat a hölgy diktálja, és szerintem a férfiak hozzállásán múlik, hogy kinek mit enged ezért. A szimptaikusabb, kedves vendég valószínűleg olyat is kap, amit egyébként nem hírdet a nő (itt olyanra gondolok, hogy valaki azt hírdeti, hogy nála nincs csók, de szimpátia esetén a hölgy kezdeményez ilyet. - konkrétan volt is ilyen egy hölgynél). Én ezt nem találom kifogásolnivalónak. Nem a piacon vagyunk, nem a boltban vagyunk. Legalább is én arra a 1-3 órában nem csak egy testet akarok kapni, hanem egy testet lelkestül együtt. Amikor meg letelik az idő, mindenki megy a maga útjára, a jó emlékeket magával vive, az érzelmeket ott hagyva. És ahhoz, hogy így legyen, ahhoz nem elég, hogy jól él belőle, és elég legyen neki ennyi.
Persze kivételek mindig léteznek, szerencsére nekem még nem sikerült lehúzós helyre elmennem, max olyanra, ahol nem tudtam a hölgyre hangolódni, és viszont. A szolgáltatással kapcsolatosan való rossz élmény nem csak a hölgön múlik. Ki mit vonz be az életébe, kinek mit kell tapasztalnia... és még sorolhatnám.
Természetesen a lehúzós személyeket nem szeretném ezzel védeni, de remélhetőleg leesett, hogy a megkezdett párbeszédben én hölgypárti vagyok, vagy is jobban megértem őket, mint egyes férfi véleményeket.
Lakás: érdekes, hogy mindenki ír erről is. Én is írtam. Mert általában mindenki szokott. Pedig csak tényleg egy kis rész, amit észre sem veszek igazán, mert nem azért mentem oda, hogy lakást nézzek, hanem mert a hölgyet szeretném...
üdv és derűs napokat
TibetiSzerzetes · Tag · Én tudok minőséget, átlag *r alatt is...
Nem licitálni akartam, csak véleményt hozzáfüzni... :)
üdv és derűs napokat
Bocsi ,bocsi de én ingatlanos is vagyok :DDD
Lakás: érdekes, hogy mindenki ír erről is. Én is írtam. Mert általában mindenki szokott. Pedig csak tényleg egy kis rész, amit észre sem veszek igazán, mert nem azért mentem oda, hogy lakást nézzek, hanem mert a hölgyet szeretném...
Tibeti szerzetes! Köszön a magam, és a többi hídető,szolgáltató nevébe!!! Végre egy férfi aki korrekten gondolkodik és ír!! Üdv Viki
TibetiSzerzetes · Tag · Kedves Viki!
Korrektség? Kinek mit jelent ez.
Mint említettem, biztos lesz olyan, aki megkövez a véleményemért, de én úgy gondolom, hogy azok nem jó úton járnak itt a hölgyeknél. Nem ezt kell megtapasztalniuk, azért éri őket kudarc érzés.
üdv és derűs napokat
TibetiSzerzetes · Tag · élvezetet a munkával keverni? ... biztos jó ez neked? ... ;)
üdv és derűs napokat
Kedves Kicsicsillag!:)
Ha így lenne, máshol nem lenne már régóta online bejelentkezés (mert gondolom abban egyetérthetünk, hogy ez nem azonnalt jelent), és nem működne gyakorlatilag 99%osan. (Csak zárójelben én szinte csak azt használom ott, ha valakinél nem működik, akkor nem megyek hozzá és ennyi.)
Tudod Debiben pont jó tapasztalataim voltak, de én pécsi vagyok, ezért ritkán jutok el oda. Viszont a sok átverés, lehúzás, hazugság miatt gyakorlatilag teljesen átszoktam Pestre. Gondolom sejted, hogy nem azért, mert akkora idióta vagyok, hogy ha Pécsen csak tökéletest kapnék, akkor jóval több rózsaszálért (vedd még hozzá az utazást, időt stb.) mégis Pestet választanám! (És nem vagyok egyedül ezzel!) Én nem mondom, hogy minden vendég tökéletes, de aki megfelelően végzi a dolgát, annak előbb-utóbb kialakul stabil vendéköre, és onnantól kezdve válogathat, és megszűnik az általad leírt problémák nagy része szinte magától. (Vagy ha teljesen nem is szűnik meg, de sokkal kisebb arányú lesz, mint előtte volt.)
Ezúton küldöm neked: LIKE! :)
Én úgy érzem eddig értelmesen és normálisan viselkedtem minden lánnyal akiknél jártam vagy akikkel bezséltem telefonon! Viszont rengeteg sztorit olvastam már itt és akiknél voltam amit meséltek nekem, pffff! Még én is szégyeltem magam pedig tényleg kúltúrált voltam!
Eddig egy lánnya lvoltam bunkó amit sajnálok nagyon, chaten tettem fel egy bunkó kérdést és szégyellem is magam miatta, de nem tagadom, viszont többet ez nem fordul elő! :(
Kicsicsillag! Részemről köszönöm amit írtál, ha nme is teljes mértékben rám vonatkozik ,de kellenek az iylen visszajelzések! :)
zandras · Tag · Sajna észrevettem nagyon keverik a masszázs és a szexpartner fogalmát. Kiváncsi vagyok kinél meddig tarta a masszázs és hol kezdödik a a szex?????
zandras · Tag · Nem vagy egyedül vele! Próbáltam már néhányszor rámutatni erre de............
Fütyülős · Őstag · Akkor más! Gondolom nem veszitek zokon, hogy beszámolok! :) Bocs hogy belevau ebbe a meddő, ki-ki párbeszédbe!
Amira, Alexia, Adriana trió, és még mások...
A hősök nyughelye utcában rendelnek egy ikerház egyik felében. Ingyenes parkolás, csendes környék.
Az árak mostanság megemelkedtek, mert itt ***moderálva***, bár engedni látszik belőle.
Amúgy öten vannak, de nem egyszerre dolgoznak. Akkikel én találkoztam svéd vendégmunkások.
A kéró lepukkant, de a célnak megfelel...10/6
Adriana: szép, formás alak. Formás mellek, kemény fenék. Szép arc, NF, csók, NFVSZ (bár azt mondta extra) alap.
Az akció 10/9. BNF. Ajánlott! :)
Alexia: Szép arc. Nem gravitáló, átlagos cicik. Agyonszoláriumozott, száraz bőr. NF, csók alap.A feneke viszont 10/10!
Nem tudom mi lelte a lánykát, de végigröhögte az akciót, folyamatosan 3 telefon csörgött, és fel is vette! Ráadásul majdnem én nyitottam ajtót a "váltásnak". Amatőr, de nagyon a csaj llogisztikája is.
Akció 10/4. Nem ajánlott!!!
Összeségében vegyes a társaság. Nem tudom hogyan jöttek össze. Állítólag van verőember is, de én nem találkoztam vele. Mások is ***moderálva*** beszéltek! Akkor csak feltolták valami miatt! :(
Aki kíváncsi más részletre írjon! Pá! :D
Nagyon sok lány hirdet úgy, hogy szexpartner közben meg a lehetőséget sem ajánlja fel a kézimunkán kívül semmi nek. Szóval visszás dolog ez valóban.
pöcörő · Kvázi-tag · Na fene. Én meg pont az Amira-ra vadászok már régen, csak nem sikerült még egyeztetnem vele, amikor mindkettőnknek jó lenne...
Ez a csapat nagyon szereti az "A"-val kezdődő neveket :-)
A svéd vendégmunkás duma azt jelenti amire gondolok? Itt a barnásabb nációra céloztál?
Aliz (22):
Normális telefonos tájékoztatás után jutottam el arra a környékre, ahol "őszi rózsákat lehet szedni". Könnyű bejutás, átlagos, nem túl lepukkant lakás.
(Szerintem igenis fontos a lakás is. Egy normális kecóban csak jobb zuhanyozni, meg elengedi magad, mint egy totál lehangoló, koszos, kopott helyen. Meg a csajról és igényességéről is elmond valamit az, ha őt nem zavarja, hogy minden nap többször tisztálkodik egy 50 éves lekoszhadt fürdőszobában, és ott tölti ideje nagy részét egy totál lepattant környezetben...)
A képek alapján egy vagányabb csajt vártam, az arca nekem nem bejövős, kicsit ízes beszéde van, bár tény, hogy kedvesen viselkedik. Az ajándék átlagos, alapjáraton masszázs, gumis cumi, egy aktus, (még akkor is egy, ha egész időre mentél !!, de erről előre korrektül tájékoztat), magasabb fordulaton csók és ha jól emlékszem NFVSZ kérhető. A lényegi részt nem csinálja rosszul, de kiemelkedően sem, azért az érezhető, hogy igyekszik minél hamarabb kivégezni. Elmondása szerint ketten vannak egy barátnőjével a lakásban.
Mindig voltak és lesznek lehúzó, pénzéhes, buta, rövidtávon gondolkozó, inkorrekt lányok, mindig voltak és lesznek apacs csapatok a törzsfőnökkel a konyhában, mindig voltak és lesznek megtévesztő hirdetések, hamis fotók, átvágások, csalódások. De ugyanígy voltak és lesznek szép, igényes lányok is, korrekt hozzáállással és normális körülmények között, akik pontosan tudják, hogy egy normális, korrekt visszatérő vendég a legnagyobb kincs.
Mindig voltak és lesznek büdös bunkó tahók, akik elmennek a lányokhoz, de ugyanígy voltak és lesznek a lányokkal kedvesen viselkedő, őket emberszámba néző, korrektül fizető faszik is.
Nem érdemes tehát vitázni szerintem...
haban · Tag · Gratulálok a tartalmas és elvárható magatartás megfogalmazásához amivel tökéletesen eggyet értek. Több generáció felnőtt úgy hogy egyre kevésbé tisztelik a N Ő T . Hol van már az az idő amikor a férfi életét áldozta (párbaj) a Nő tekintélyének védelmébe. Háborúk voltak NŐ miat stb. Rohanó világunkba sok férfi azt gondolja kilóra megveszi a NŐT és kénye kedve szerint a NŐ elégitse ki esetenként exra vagy perverz hajlamait. Addig még megnem kapja kedveskedik, tenyerén hordja, adott pillanatban akár a fenekét is ki nyalja, használat után meg eldobandó??? No ne már nézzünk már tükörbe elavult már az a közmondás ami a teremtés koronájává emelt bennünket. Mind két oldalon vannak kirivó esetek. Én is hibázok de nem szándékosan és próbálok önkritikát gyakorolni. Véleményünkel kritikánkal tanítsuk formázzuk egymást, a jó pap is holtig tanul, mégis bután hall meg. Független milyen nemű kevésbé vagyunk képesek saját hibáinkat észre venni, sőtt ha erre más felhivja figyelmünket sem, inkább sértésnek vasszük. Meg kellene már tanulnunk a kritikát kulturáltan kezelni mert ha az pozitív eredményeket hoz az mindenki számára jó. Próbáljuk már tisztelni a NŐT. Ne csámcsogjunk azon mennyit keres, (és aki ezt kritizálja mennyit keres??? ha van erre pénze) próbálja meg Ő is, férfiakra is van igény. Figyelmen kívül hagyják mi költségbe kerül egy ilyen szolgáltatás fentartása, milyen egézségi következménye van, mennyi ember változó igényét és IQ ját kell elviselni, és azt is ha az egyre növekvő fiatalok túlkinálata miatt előbb utóbb kiszoritásra kerül. Ez a szolgéltatás egy két évtized és utána mi lessz??? Férfi társaim nézzünk már tükörbe, és próbáljunk gondolkodni és főleg viselkedni. Senkit nem hivnak ide ha nincs pénze keressen más megoldást. A tegnapi nap több lány elmondta véleményét, a jogos kritikákkal tökéletesen eggyet értek NŐPÁRTI vagyok Lányok gyönyörük és vonzóak vagytok és ott vagytok domború ahol kell Puszi mindegyiknek.
Nekem is volt pár negatív tapasztalatom ( pl. amikor a megbeszélt időpontban a kapuban állsz és nem veszi fel a telefont ) , de most inkább egy nagyon kellemes esetet írnák le.
A lány ***moderálva*** kért fél óráért, de mivel nagyon szimpatikus és kedves volt sajnos a dolognak nagyon hamar vége lett a részemről.... Távozáskor a hölgy a hétből visszaadott ***moderálva***, mert messze nem voltam fél órát! Csak pislogni tudtam meglepetésemben....
Még csak annyit, hogy a lány sajnos már nem hirdet.
Fütyülős · Őstag · Gondolom az "A" kezdőbetű azért van, mert mikor ki dolgozik éppen. Ha az egyik nem dolgozik a másik simán elviszi az üzletet. Csak nézd meg a képeiket. Mind fekete hosszúhajú, cicit nem mutatnak....stb. Ez csak egy egyszerű marketing fogás! :) Persze a gyakorlott MT észreveszi az itt apiros, hol a pirosban a trükköt! :D
Azt jelenti amire gondolsz!
Itt együtt van a 10/4 és a 10/9-es szolgáltató! Amúgy szerintem nem Hajdú megyeiek!
Szóval moderálták, de az *raik magasan vannak, még a pestiekhez képest is!