Én voltám nála ,nyugodt szívvel tudom ajánlani
Én voltám nála ,nyugodt szívvel tudom ajánlani
Debrecenben nagyon mehet az ipar így karácsony előtt napi 3-4 új lányt találok az oldalon :D:D Van kínálat uraim :D:D És ahogyan mondani kell "Nőből sosem elég"!
Más városban a kínálat ehez képest semmi.Mondjuk engem nem zavar,viszont nagyon szembetünő a külömbség. Na szép estét.
maximus23 · Újonc · Sok itt az egyetem, főiskola. :)
Üdv!
Egy friss de sajnos negatív tapasztalatomat szeretném megosztani. Berni 24 ről lenne szó, jól néz ki a képeken és a telóban is nagyon kedves, gondoltam felkeresem. Egyeztettünk hogy 30 perc múlva érkeznék, mondta hogy az nagyon jó mert épp szabad és ez idő alatt ő is el tud készülni, de megkért hogy érkezésem előtt 10 percel még csörögjek hogy biztos legyen benne érkezni fogok, én így is tettem, mire mondja h sajnos nincs szabad szoba így toljuk már el 15 percel az eredeti időhöz képest és majd csörögjek újra, gondoltam ennyi belefér. Már a panel bejáratnál csörgettem újra bízva a bejutásban, de ekkor már egy barátnője vette fel hogy Berni sajnos még csak most tudott elkedezni készülődni és várjak már vagy 15-20 percet, mondtam jó oké megvárom és azzal a lendülettel jöttem is el. Gyoran elkezdtem hívogatni a betartalékolt lányok számait, de mivel eléggé ki volt számolva az időmés sajnos rögtön már senki nem tudott fogadni :( Azt megtudtam hogy 3an vannak a lakásban és emiatt lehetett a torlódás, de nem értemi miért kell hülyének nézni, ennyire kell a vendég és nem tudja azt mondani hogy csak 1 óra múlva fogok ráérni? akkor vagy megvárom és úgy kalkulálok vagy keresek mást.
jobista · Újonc · Igen .. Sajna ha jól sejtem polirudvarban előfordul
Sinclair · Tag · en is hasonlo keppen jartam jo multkoraban.. fene a jo dolgukat 3an ? szerintem tobben is rendelnek egy helyen
Sinclair · Tag · figyeltetek hogy a kis Deborank=Girl=Mandy mar p*p*-t is vallal? biztos ez is csak a szokasos atveres,elmesz es sehol semmi,nagyon de nagyon videkiek lehetnek a hangjuk hallatan,oo hogy is hivjak, jelenleg Vanessza,es a bemutatkozo szoveg alatt Emily,azelott meg Dorina ha nem csal az emlekezetem,ou de kis butak :) jut eszembe Melinda 21 rol valami info,valaki? tociban lakik , szokasos rozsacsokor ,szolgaltatas lista is jonak hangzik,ez persze mind teloban.halas lennek egy hasznalhato es valos elmenybeszamolonak :D kellemes hetveget mindenkinek!
Fijúk, szereztem valami használhatót:
Ninettke: képek valósak, tel. norm, a város poroszos uccás részén, parkolás norm, ajándékkateg. kb. norm. Szokásosnál színvonalasabb kégli házfelügyelő nélkül. A leányzó kifejezetten csinos és kedves, szép arc gyönyörű szemmekkel, cicmániásoknak nem kuriózum, de ezzel együtt is erősen ajánlott, mert az együttműködés is átlagon felüli, határozott barátnő fíling. Az ilyen lányokra írják, hogy kéretik vigyázni rá.
Nacsá. Jöhet cserébe vmi hasonló!
Több az mint három. Berni, Izabella, Regi18, Vali és fényképek alapján Bella. A telefonos csaj csak szervezi a vendéget anélkül, hogy előre kalkulálna. Megjegyzem, hogy ezzel csak a lányokkal tol ki mert így szegényeknek esélyük sincs egy normális vendégkör kialakítására. Ehelyett futószalagon érkeznek az emberek visszajárók meg nincsenek mert előbb utobb mindenkit átvernek. Ők tudják.....a Watertower utcában így mennek a dolgok
egyre több helyen van ez, hogy 2 szoba van és 3 lány vagy 3 szoba 4-5 lány (pl. a hírhedt polírudvari kupi), stb. szóval könnyen előfordulhat, hogy ha épp akkor mennél amikor a többieknél vannak akkor nincs szabad szoba. ez alapvetően logisztikai trehányság, a főbérlő/albérlő baromsága elsősorban, hogy ennyi lányt odaeenged amikor tudvalévő, hogy nincs annyi szoba. ellenben a lányok is a hibásak mert az igényesek nem mennek olyan helyre ahol ilyen problémák fennállnak. nyilván egy lakást kivenni olcsóbb 3 lánynak mint 2-nek, így több marad, de ennek az az ára, hogy a vendégeket meg kell szivassák, akár akaratlanul is.
A képek alapján Bella = Izabella. Most csak Bellának van fent hirdetése, de a tetoválás eléggé egyedi, kötve hiszem, hogy két lány ugyanolyat csináltatna ugyanoda :)
Valakinek valami infoja Milla (33) , Dórika (31), Viki (29) nevű leányzókról?
Fütyülős · Őstag · "Logisztikai trehányság" :)
Na ezt felírom magamnak!
Ez csak egy idióta, pénzsóvár strigolettó kicsiny agyi működésének az eredménye!
Egy kicsit megzavarják a hatóságok, és el is tűnik. A lányok meg saját lábra állhatnak. Persze csak ha akarnak! :))
Debora (22)· debreceni szexpartner · Újonc · Talán kis aranyom ha egy kicsit szebben tudnál irni......elsönek magad nézd,senki nem mondja ne fürödj meg mielött eljösz hozzám meg ilyen lábszagod legyen ...Tudom hogy ki vagy és tudtam hogy felirsz...méghogy kézimunka csak tudd kiröl mit irsz..Popora viszatérve.Méretfüggöre értendö nem mindgey 20cm..vagy 15 ha érted drágám ez neked szol .....meghogy lenyulos...nem kellene ezeket ide irnöd föleg te....
Debora (22)· debreceni szexpartner · Újonc · ja és hogy el ne felejtsd Debora vagyok.....és nem falusi kis igénytelen
darklord · Újonc · Hát én is kipróbáltam, olyan sokan ajnározták , de megbántam. Nem rajongok a roma csajokért , akármilyen csinosak. Nem tudok rájuk hangolódni úgy.
Jó lenne előre tudni ezt egy hirdetőről és nem az ajtóban szembesülni vele. Igen , ott is sarkon lehet fordulni , csak ha túlteng a tesztoszteron nehezebb ;)
Lassan már csak ahhoz merek menni, aki kiemeli, hogy magyar lány. Vissza a kedvenceimhez .
Debora (22)· debreceni szexpartner · Újonc · Hát igen el is hiszem .....egyébként szerintem meglátdzik ha valaki cigány de egyébként én sem rajongok értük dehát látod most igazándibol amit irtam elözöleg elvárt az igényesség ...ÉN pedig hiába szoltam hogy fürdeni nem ment és szerintem ez nem szégyen hogy valakit megsyzolitasz...
millanak valoszinuleg ket elete van. nyiregyhazi masszazs oldalon is megtalalod
Sinclair · Tag · Ertem draga Debora de miert is valtoztatod a nevedet minden heten? mi ertelme van ?
Sinclair · Tag · 1 nem vagyok semmilyen aranyom,2 meg nem hiszem hogy csunyan irok,szepirasbol jeles voltam mindig is :D amugy foggalmam sincs milyen furdesrol vagy szagokrol beszelsz,engem osszekeversz valaki massal,en meg soha nem voltam nalatok,es nem is fogok menni. az csak a te dolgod hogy kiket engedsz fel magadhoz,kiket milyen allapotban engedsz kozel magadhoz :)