:-) DVD-n már akkor inkább a Micsoda Nőt nézem meg vele hogy teljes legyen az illúzió!
:-) DVD-n már akkor inkább a Micsoda Nőt nézem meg vele hogy teljes legyen az illúzió!
Ezt már Jancsifiúnak írom,az alább írt bejegyzésére reagálva: Nem nyírunk ki,annyit hagysz ott,amennyit akarsz. Írtad hogy a kiperkált lecsó felett,még hagysz borravalót is. Nos nem ettől leszel,normális,kedves. Ez inkább hivalkodás a hölgynek. Persze örömmel elfogadja,mert lecsóról szól ez az egész ez tény. A Robin Hood-os hasonlatom a hősszerelmesből jött. De ha nem érted és van időd,menj el egy sz*lg*lt*tóhoz,perkálj le neki egy fél h*vi ***moderálva*** és nézzétek meg DVD-n. :) Egy igazi HŐSSZERELMES a Kevin Costner benne,a sok barbár angol közt. ;)
Szia Dorka! Utolsó mondatoddal,miszerint: "Két egyforma ember nem jön be az ajtón,így én sem vagyok kétszer ugyanaz a nő." Teljesen egyetértek és megértem. Ha korrektül állunk hozzád,hozzátok,normálisak vagyunk,nem bunkók,akkor a hirdetők 90%-a is az.
Szia Pöcörő! Hát lehet,hogy valóban bont egy pezsgőt a Jancsifiú távozása után. ;) Azzal pedig Pöcörő én értek veled egyet,hogy lehet nem Ninettke kellene ide,hanem egy pszichológus. :) Csak ezt nem akartam írni,de így hogy megelőztél.. :) Amúgy szimpi a Jancsifiú,mert már sörre is meghívott,sőt már ahogy visszaolvastam mást is. Na de tényleg zárjuk le,mert a lényegi részeket már megbeszéltük,megfejtettük. :D
KEdves Dorka
mint látod azokat a férfiakat akiket Te itt említesz azokat itt kinyírják és minden féle RobinHood-nak nevezik "bár nem igazán értem RobinHood munkássága hogy passzol ide"
illetve azok az emberek itt nem irogatnak.
további szép napokat, órákat ;-)
U.i.: néhányszor volt szerencsém a magánéletben teltebb hölgyekkel "találkoznom" álltalában az átlagos testalkatott favorizálom, DE és itt kihangsúlyozom hogy az a testalkat viszont ad egy olyan plussz odaadást és kisugárzást amit máshol nem talál meg az ember. A teltebb idomok jobban kiemelik a szép arcot, mint példaul nálad is, a kitakarások azért endegnek némi betekintést az arcodra is ;-) Pusz.
U.i: na ezért biztos kicsinál a sok....... ;-)
Köszönöm fiúcskák hogy ennyien törődtök velem nagyon jól esik imádnivaló amit ittt műveltek merthogy értelme nem sok van az biztos!
:-) további sok sikert!
pöcörő · Kvázi-tag · Tesó, miért rontod Ninettke boltját? :-) Gondolom ő ugrál örömében, mikor Jancsifiú távozik tőle.
A saját pénztárcájának tartalmával tényleg mindeki önmaga rendelkezik, de ettől függetlenül TELJESEN egyezik a véleményünk a dologgal kapcsolatban. Véleményem szerint ha ez tényleg igaz, akkor neki nem Ninettke, hanem egy pszichológus kellene... :-)
Más.
Dorkához nekem is volt szerencsém pár alkalommal. Teljesen pozitív dolgok jutnak róla csak az eszembe. Ráadásul az utóbbi időben kifejezetten sokat változott még a külseje is, pozitív irányba.
Nem topmodell és nem 20 éves hamvas bűrő scinibaba, de a szolgáltatás helyi viszonylatban a legjobbak között van. Meg merem kockáztatni a barátnő feeling-et is, illetve az értelmi szintje sem merül ki annyiban, hogy süt-e a nap kint, akár még társalogni is lehet vele.
Jancsifiú, neked ebből kifolyólag kifejezetten ajánlott!! :-)
Nekem pozitív tapasztalatom volt róla. Több mint egy éve voltam vele. Kedves volt solt. tovább maradtam, mint a megbeszélt idő és nem kérte a pluszt. Fel fogom még keresni. Az aktus is rendben volt.
:-) köszi a sok jo tanacsot ket sör mellett szivesen elbeszegetnek veled tovabbi jo forumozast ;-)
Az előbbi természetesen Dorkával kapcsolatos. Ez kimaradt.
Nem akarok vitát indítani, csak érdekes módon nem volt írás még róla, vagy csak én nem találtam.
Valóban van olyan csaj aki kéri, hogy ne írjon senki semmit, valószínű hogy ebben Te is ilyen lehetsz. Ez nem feltétlenül baj, csak mivel ez egy fórum próbáltam tájékozódni.
Kerestelek már korábban eddig nem jött össze, talán egyszer sikerül.
Viszont mikor beszéltünk akkor egy teljesen normális kedves hang volt a telefon végén, ez megfogott. Ezért szeretnék eljutni hozzád.
Most jöhet a pfúúúújjjjogás, jól birom :D :D :D
Nem is akartalak feldühíteni,így örülök,hogy nem is dühödtél fel. :) Valamint a p**zt*rcádban sem akartam rendet rakni,az csak és kizárólag a te jogod. Viszont ez nem zárja ki,hogy kíváncsiságképp utánaszámoljak,hogy mégis mennyit ér neked egy pár óra egy sz*lg*lt*tóval. :) De tényleg örülök,hogy sikerült megnevettetnem téged,ez neked is sikerült irányomban azzal,hogy van aki ***moderálva*** egy sz*lg*lt*tónak tíz M**yást a beszélgetésért,ismerkedésért,aztán feláll és távozik az idő lejártával. :D Majd másnap visszatér és otthagy kb negy**n m**yást,aztán visszatér két nap múlva és megint otthagy kb 40 m**yást. És azt írod,hogy a a "gyengédség dominál". Úristen,ez kész... :)))) Drága barárom,ennyi lecsóért bármelyik lány eljátszaná neked a "gyengédséget" és a romantikát! ;) Pár ismim,aki ebben a "sz*kmában" dolgozik rettentően örülne neked,meló nélkül tiszta p**z és csak csacsogniuk kell. :)) Mindig van egy-két hősszerelmes minden városban és ha egy ilyen robin hoodnak még ***moderálva*** is van az elég vicces tud lenni az olyan átlagembör számára mint én és itt makktársaim többsége. Én ha valaha ilyen jól állnék mint te,személy szerint nem egy sz*lg*lt*tót varázsolnék el a lecsómmal,fájna odaadni,mert tudnám,hogy mennyire hülyének nézhet. :)))) Na és akkor részemről én is lezártam! Neked is minden jót és sok gyengédséget kívánok! :)))) Hello!
:-) de jót röhögtem bocsi. Világ életemben a megérzéseim és talán "látói" képességeim vezéreltek és az emberismeretem ami sokmindenben irányított.
hosszú lenne elmesélni meg nem is akarom. Ja a Nagy ŐT??? azt már megkaptam tojásostól. Tudod, ki mit keres, de ebbe sem megyek bele.
Ja és a pénztárca az enyém abban majd én rendet tartok. S megértem a véleményed talán ha én lennék a kivül álló akkor én is így vélekednék. Ja és ma du. volt 1,5 óra és szoktam néha egy kis borravalót is hagyni ha számolni akarod. ;-) további szép napot mindenkinek. Részemről a témát lezártam, s ezt teljsen higgadtan írom nem feldühödve :-) üzenve ezt más hitetleneknek.
És bárhogy számolom ezalatt a pár nap alatt voltál nála háromszor és otthagytál kb 9* ***moderálva*** királyt. Még elmész kétszer és a hónapban már nem is lesz elérhető a Ninettke. :) Kimegyek a térre vagy elmegyek egy buliba és ennél jelentősen *lcs*bban tudok beszélgetni csajokkal. :)))
Jancsifiu! Szerintem hülyeség 1 óra beszélgetésért ***moderálva*** egy sz*lg*lt*tónak,aztán mikor lejárt az egy órád kifelé. :) Nekik úgyis a ***moderálva*** szól,meg gondolom te sem itt akarod megtalálni feltétlenül a nagy Őt. Ne érts félre egy néhány perces beszélgetés,ismerkedés kell,de azt azért nem szabad elfelejteni,hogy miről szól ez az egész. Persze ahány ember annyi szokás,csak ilyennel még nem találkoztam és hülyeségnek érzem. A második találkozásra viszel gyertyákat is? :) A romantikával sem kell túlzásba esni,mert bárhogy csűrjük-csavarjuk mi csak vendégek vagyunk. Persze,ha te itt keresed a jövendőbéli kedvesed,akkor visszaszívom,amit írtam! ;)
Kár, hogy csak hétköznap 9-15ig vagy elérhető. Nyilván meg van rá az okod miért de így sok látogató lemarad rólad.
Dorka 33-ról van valakinek infója?. Régóta van már és alig van hír. Egyszer hívtam, aztán még aznap nyitvatartási időben ismét, de már nem vette fel. Hamarosan tervezem, csak rajtam kivül álló okok miatt várat még magára kicsit. :(
Kössz ;-) Igazán jó fej vagy :-)
Jancsifiucska :)
a kedvedért átoperáltatnám magam :DDD
h...e :-) nem vagyok robocop, a 4 órában inkább a gyengédség ami dominál nem az action, azért aki 4 óráig kenineki bárhol és a sz*lg*lt*tó bírja is azt ***moderálva*** ;-).