Kedves Roli :)
Nem volt véletlen papjózsi kérdése, ugyanis Debrecenben csak Maya 20 és Maya 29 van, és nincs Maya 23 még országos szinten sem.
De hogy tovább bonyolitsuk a helyzetet: Csilla 22 sincs, csak Csilla 30.
Lehetne valahogy pontosítani? :)
Kedves Roli :)
Nem volt véletlen papjózsi kérdése, ugyanis Debrecenben csak Maya 20 és Maya 29 van, és nincs Maya 23 még országos szinten sem.
De hogy tovább bonyolitsuk a helyzetet: Csilla 22 sincs, csak Csilla 30.
Lehetne valahogy pontosítani? :)
Bunda :)
Jázminrol valakinek infó ?
Szia!! Jöhet infó! köszi
Még jó. hogy otthon voltál amikor találkoztatok! :-)
azért néha van ,hogy úgy be vagyok lőve,hogy nem találkozok magammal :DDD
;)
Klau (27)· szombathelyi szexpartner · Újonc ·
Kedves ervin36 Köszönöm a dicsirő szavaid , igazán jol esett de úgy látszik itt már jó beszámolot sem kaphat kaphat az ember mert azonnal rádobják önreklám ! Kedves Vidékilány adminok évek óta nálatok hirdetek soha nem volt kenyerem a reklámozás . Sőt egy önimádó tipus sem vagyok aki sztárolja magát , hogy több vendègem legyen. Aki akar eljön hozzam megtisztel a bizalmával aki meg nem az megy máshoz. És igazán válaszolni se szoktam se ide irni de ezt most valahogy nemtudtam szo nelkul hagyni.... Van akinek megfelel az ember van akinek kevesbé ez benne van a pakliban de had döntse már el mindenki , hogy hideget vagy meleget ir az illetöről ne ti biráljátok már el vagy elöbb nézzetek már utána a valóságnak. Ha valakinek meg szurom itt a szemét az meg tartsa meg a véleményét csendben . Köszönöm További Szép Estét Mindenkinek puszi Zoé ( remélem kimoderáljatok ezt is vagy rávágjátok az önreklámot szokásotokhoz híven )
Sza ADMIN!MIÉRT KELLETT AZT ÍRNOD,HOGY ÖN REKLÁM?HISZ ÉN CSAK ÉRDEKLŐDTTEM MIKOR JÖN ZOÉ30 MEGINT GYŐRBE?EZZEL MIT REKLÁMOZTTAM?MERT AMIKOR ITT VOLT JÓL ÉREZTTEM MAGAM VELE?LASSAN IDE NEM IS LEHET ÍRNI!
ZOÉ30-NAK!MIKOR JÁRSZ GYŐRBEN?VÁRLAK,PUSZI ERVIN
Panni (20) milyen? érdeklődnék aki már volt nála...
annyit még nem szívtam,hogy panni 20 al találkozak,mert ő 1 igazi átváltozó művész ,szerintem Uri geller tnanítvány,ha nem csalódok :DDD
Klau (27)· szombathelyi szexpartner · Újonc · Kedves Ervin nemhiszem hogy valamikor is vissza térnék :( De sose lehet tudni ;) Csodás estét :*
zoé30 most akciós mint a tescóban a cukor,viszik mint a .....,vagy nem ?
Húú ez Zoé30 valóban csábító, de annyiféle Zoé volt már itt hogy magam sem tudom eldönteni merjek e hozzá menni. Bocsi Zoé30 nem akarlak megbántani, de namnagyon tudom eldönteni mitévő legyek. AKinek van róla friss infója kérem jelezze :-))
zandras · Tag · Melicica???????????????
Panni (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Kecskéske!
Nem értem miért írod hogy "annyit még nem szívtam,hogy panni 20 al találkozak," nem vagyok átváltózó művész, de mivel a szerkesztőség nem igazán támogatja hogy ketten legyünk egy hirdetésben így csak az én nevem szerepel a hirdetés alatt,de a bemutatkozó szövegben láthatod hogy puszi Dia és Panni. Köszönöm megértésed és akinek ezzel problémát okoztunk nekik üzenjük hogy ne haragudjanak nem akartunk senkit sem semmilyen elterelő művelettel becsapni.Üdv Panni és Dia
Kedves " Sorstársak" :))
Minap meglátogattam Edina 22 -t. Rövid beszámoló :
A fotók alapján egy élmnényre számítottam, aki viszont ajtót nyitott, nagyságrendekkel különb volt, mint amit fotói közöltek. Kedves, fiatal hölgy, aki első perctől kezdve adta a kémiát, erotikát és a barátnő feelinget :)) Egyedüli, kicsit zavaró tényező volt, hogy nerm egyedül van a lakásban, de ezt is ügyesen kezelte.
Szóval, a lényeg : nagyon odatette magát a Drága, és- ha megérzésem nem csal ( nem szokott)- az élvezet sem volt megjátszott. Félidőre mentem ( elsőre mindig így szoktam), nem nézte az órát, nem sürgetett..láthatóan élvezte az együttlétet !!! Ritka manapság Debrecenben ilyenre találni.
Nem nádszál-alkat a leányzó, de aki szereti a teltebb idomokat, annak felelősségem tudatában ajálhatom.
Köszönöm, Edina, hamarosan újra kereslek !
U.I.
Kedves Admin ! Ne töröld a bejegyzést "önreklám" cimszó alatt, ugyanis csak a tapasztalataimat írtam le.
Üdv
Szilárd
Mennyi szöveg, atyám! vagy 4 oldalt kellett végigolvasnom mire megtanátam a legértelmesebb beírást: "Adri (18) 10/9" kevés karakter sok tartalommal, naígykell, köszi Füttyös! Dealényeg, hogy meg tudom erősíteni! Mábocsi, de a 30 feletti duci csajokról nemtok véleményt mondani, pedig látom, forog a téma... Nahajrá!
Na addig okoskottam, míg elcsesztem: Lotti 18-at akartam írni, ahogy Füttyös is.
Namindegy. Viszont van egy új lány Adriana, aki azt írja ilyen-olyan klassz. Na én elhiszem, de ahhoz képest elég keveset mutat a képeken. Enné azé több kóstolóra szokás menüt rendelni...