Köszöntök minenkit az oldalon ! Szilvi 29-ről szeretnék kérni beszámolót , hogy a szokásos dolgokon kivül van e más is . Gondolok csókra esetleg ujjazás stb.Jöhet privátba is ! Köszi előre is !
Köszöntök minenkit az oldalon ! Szilvi 29-ről szeretnék kérni beszámolót , hogy a szokásos dolgokon kivül van e más is . Gondolok csókra esetleg ujjazás stb.Jöhet privátba is ! Köszi előre is !
Üdv!
Csokorba szedek néhány tapasztalatot még most utoljára!Lévén többet nem igen látogatok meg senkit,sajnos nincs olyan csaj jelenleg az oldalan,és félek hogy nem is lesz,akitől távozva nem az lesz az első gondolatom,hogy már megint kilöktem az ablakon egy pár *zr*st!Inkább gerillázok a bulikba ezentúl,hátha akad egy gyöngyszem... Liza,Lizácskám nagyon várlak vissza....
Kata 19: Engedtem az ujdonság erejének,és bár a jól ismert világos telepi k*p*ban van de meglátogattam,próba cseresznye alapon,úgy voltam vele legfeljebb sarkon fordulok!Külsőleg nem rossz bőr,bár nekem nem az ízlésem,francuska nem rossz,bár mindent mondani kell neki,pl a mélytorkost magától nem csinálja csak ha szól neki az ember!Akció kb nulla,bámészkodik közbe teljesen kikapcsolja az ingereit...lehet egy vizilovat is könnyebb beindítani mint őt!
Trixi 19: Régen Vanda néven volt megtalálható!Újkerti panel!Vesszek meg ha értem a névcsere értelmét!Kislány aranyos,jól el lehet vele beszélgetni,nevetgetni,viszont képek alapján valahogy teljesen másra számítottam!Francia aktus elmegy,de kb nem emlékszem semmire,pedig nem volt bennem semmi tudatmódosító,szóval extra jól tuti nem éreztem magam!Őt még talán a meglátogatható kategoriába sorolnám!
Lotti 18: Róla aszem írtam már korábban,továbbra is jó szolgáltatást nyújt,kár hogy külsőleg nem az esetem,pedig ő sem rossz szolgáltatásilag!Helyszín Water Tower utcája,kecó megfelelő!
Szandy 19: Róla már írtam korábban,hozzá visszamentem mivel elsőre az aktusig nem jutottunk el,bár ne tettem volna,és akkor szép emlékekkel gondolnék vissza rá!Kb a fadarab feeling!A franciája viszont még mindig jó...kár hogy szájbalövéssel együtt fél órás rezsi kell!
Dóri 18: Apróban hirdet!Valóban nagyon fiatal kislány,őszintén remélem hogy a bunkóbb emberkék messzire elkerülik!A korházunk utcájából nyílló kisutca megközelítés nem egyszerű!Helyszín nem túl diszkrét,unokatestvére kísér be a házba!Kislány szép,bár a telefon a kezébe lóg még azután is hogy már hangolódna a látogató az akcióra,külön meg kellett kérni hogy hanyagolja,persze akció után az első volt neki,hogy megnézze!Előzetes megbeszélés szerint mindent válal egészséges kereteken belül,a helyszínen aktus közben már variál a drága!Rajta is erősen érződik,és sajnos érezteti is hogy a p*nz a fő szempont,nem nagyon akar semmit elhitetni veled!Felejthető!
Hát kb ennyi voltam... még esetleg Zsuzsa 23 meglátogatása lehet cél számomra,de tőle is tartok,rég voltam már nála nagyon,az emlékek szépek róla,de mivel így is szeretném hogy maradjon vacilálok a látogatáson,elég nehéz elérni sajnos!
Jó vadászatot,nagyobb szerencsét mint nekem volt mostanság!
Tank
Helló Mindenkinek!
egy ki info....
Regina (22) a füredi uti "meki" ***moderálva*** r*ndel, mosolygós aranyos közvetlen lány.Nem nyafog amit a telóba igér mindent megcsinál.
A kégli is rendben van,semmi óranézegetés nagyon odaadó tipus./a kolleganőjét nem ismerem/
Hello!
Valaki járt már Alexandra 18-nál?
Ha igen, írja már le a véleményét róla mert a képei alapján ígéretes!:-)
Szia!
Raginánál jártam még régebben. Aranyos lány, jól beszél franciául és szűk puncija van. A barátnőjét nem ismerem, ő akkor még nem volt vele, de Regina nem rossz.
Sziasztok ! Fruzsi 19 illetve Regina 22 párosról szeretnék ajánlást vagy esetleg beszámolót kérni ! Fontos lenne mivel a napokban kezdeném el ez irányu tevékenységemet.Köszonom előre is !
Nagyon legyengült a debreceni szoláltatás!!!Sajnos.
Roni 19-ről vki vmit tud?
Hali,
én Lorát ajánlom őt ismerem megbízható! csini tetkói vannak és nagyon kedves mosolygós ;-)
Hali!
Valakit tudnátok ajánlani , akit nyugodtan házhoz lehet hívni és nem tudja meg a fél város, hogy nálam járt és még csinos is?
Köszi :)
Nándi · Őstag · Boldog szülinapot! Annak a hölgynek akinek ma van :D
Én ma próbáltam hozzá eljutni ahogy megbeszéltük megérkeztem felmentem a lépcsőházba de ajtót már nem nyitott, hívtam többször is kopogtam semmi válasz.
Részemről nem bejövős
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :-D
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Selymes
Hello! En voltam nala mar nem 1x kellemes meglepetes volt a csaj, azt adja amit elvarsz tolle kicsit olyan baratnos filing.
Nekem bejott csak ajanlani tudom.
tegnap küldtem neki azt is, lehetséges időpont után érdeklődve, arra sem reagált
Én elértem, küldj neki smst
bubó123 · Újonc · Sziasztok Kiara 18-nál volt már valaki, Infó?
Sziasztok.A selymes néven hirdető hölgynél járt már valaki????
Hanna 21-et ti fel tudjátok hívni? Soha nem veszi fel a telefont.
Nem tudjátok véletlen, Fräulein Ariel meg is látogat, ha arra kéred, vagy csak Hozzá lehet menni?
Köszi szépen!