Sziszikét már nem egyszer kiszurtam élőben a városban, és ez alapján azt kell, hogy mondjam, hogy jól döntöttél, hogy nem mentél. Pocakban gázos.
Sziszikét már nem egyszer kiszurtam élőben a városban, és ez alapján azt kell, hogy mondjam, hogy jól döntöttél, hogy nem mentél. Pocakban gázos.
Sziasztok!
Lilike 23-nál járt már valaki? Vélemény?
Szia Mina!
Nagyon szivesen, örülök, hogy segíthetek másoknak is!
Sokan nem veszik komolyan a figyelmeztetést, csak akkor jönnek rá, amikor megtörtént a baj!
Jó éjt! Sok szerencsét a munkádhoz!
Üdv.: Szasza05
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Szia Szasza05!
Komolyan kell venni, de kikerülni nem mindig lehet.. nagyon kedves vagy, hogy leírtad s vázoltad, hogy milyen emberek vannak.. Legyen nagyon szép estéd, üdv. Mina :)
Valamelyik fiatalabb (19-27 közötti) lányt nem látogatta mostanában valaki? Ill. aki járt már meg Adrienn 21-nél, írjon már rám privátban, köszi!
Szia Mina!
Igazad van! Bár, ki lehet kerülni, ha számmal hívják a lányokat, ehhez kell/kellene ragaszkodnia a hírdetőknek!!! Sajnos, vannak a lányok között olyanok, akik visszaélnek a vendégek telefonszámával, ezt tapasztalatból tudom. :( Nálatok is megfordul többféle ember, nem lehet tudni, hogy milyen szándékkal, a hírdetők között is akad mindenféle........
Az ember bizalommal fordul egy szolgáltatóhoz, ezt illik is viszonozni és fordítva is igaz, de sokszor csak színészkednek egymásnak, aztán kibeszélik a másikat és kihasználják a bizalmát!! Erról szól az élet is, mint ez az oldal is!
Kívánom Neked, hogy az olyan férfiak, mint a Zs. , azok kerüljenek el téged!
Kellemes éjszákat, csodálatos és tevékeny legyen minden egyes napod!
Puszi! Szasza05 :*
Sziasztok!
Vali (25) ről kérhetnék egy pár soros beszámolót? Jöhet privátban is.
Köszi.
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Szia Szasza05!
Köszönöm szépen, nagyon rendi vagy! :)
Engem elkerülnek az ilyen emberek, nem találkoztam még olyannal aki agresszív lett volna, vagy bántó.. sőt.. még nekem kelllett valakit megnyugtatnom, hogy ne féljen nem lesz semmi baj, rendben lesz minden.. sajnos, a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sok helyen - nem emberként bánnak a kedves vendéggel - hanem minél gyorsabban szeretnék ha elmenne... de hát nem vagyunk egyformák.. én gyógypedagógus végzettséggel azt tudom neked mondani.. az ember türelmetlen, így vagy úgy.. de egy határ és magatartás megtartható :) Nagyon cudar világ ez.. de mindig ki süt a nap :D Legyen csodás napod! Üdv. Mina <3
Jessy 19-nél volt már valaki? Éppen most néztem meg az arcképes fotóit. Nagyon jónak tűnik.
Hi!
Amira, Adriana volt már valaki náluk?
Császtok!
Rita 35 ről kellenne egy kis info, aki járt nála. köszi
Sziasztok, mondjatok nekem egy olyan lányt akinek a puncija nagyon sötét, ezotikus, barnás-lilás színű. Köszi!
Szanyka (26) -nál voltam háromszor eddíg, de megyek még ha lesz lehetőségem. Nagyon kedves, normális, jófej duci csaj, barátnőmnek is örömmel elfogadnám. Megtesz mindent amit kérek tőle, extrémebb dolgokat is, nagyon odaadó és alkalmazkodó. Szép, finom bőre van és finom illata. Viszont tényleg csak igazi ducikedvelőknek való. Ha ügyesen nyalod és ujjazod, viszonylag könnyen elélvez, és igazából - nem játssza meg magát, tényleg tökéletes barátnő feeling. Szerintem elég szép puncija van, az átlagnál kicsit nagyobb csiklóval. Legyetek vele nagyon kedvesek és odaadóak, meghálálja. Nagyon jó vele, és az a fajta lány aki inkább marasztal, nem siettet.
Voltam még az apróban hírdető 40-es Edinánál is egyszer, de hozzá is szeretnék még menni. Jó testű, tényleg szép arcú, jó karban lévő hölgy, fantasztikusat szexeltünk, jobbat mint a párommal... Nagyon jó cickói vannak. Ő is nagyon odaadó, igazi szerető feeling, klasszikus milf. Nagyon élvezi ha nyalod, sokszor el tud élvezni, ha ügyesen ujjazod is hozzá akkor spriccel is. Nagyon kedves, szeretni való nő, szeressétek, meghálálja. Dugni kutyus pózban szeret, és nagyon élvezi. Megtesz mindent amire kérem.
Ez itt a reklám helye........
"32 éves, kedves, debreceni egyetemista lány" :D :D
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Rramóna 19 nagyon dögős vagy a képeken és aranyos is!! puszika.
Szia Mina!
Sajnos, ez a világ, csak a pénzről szól!
Valamelyik kedves emberkének nem tetszik az, amit felírtam, pedig csak az igazat vázoltam! :((
Vannak emberek, akik csak a szórakozás kedvéért vannak itt és írnak ide, de vannak olyanok, akik fizetnek azért, hogy itt hirdessenek,
ezért valahol a hirdetőknek lehetne több joguk ahhoz, hogy ezen az oldalon egymást figyelmeztessék, ha olyan dolog történik meg velük,
amely nem veszélytelen! A Híradóban is leadják a kellemes és kevésbé kellemes híreket, pedig ott is vannak szenvedők és elkövetök, de nincs kivétel!
Remélem, sok lány elolvasta a múltkori felírásomat és résen vannak!
Nyugodalmas éjszakát, gyönyörteli és kellemes hétvégét kívánok Számodra Mina!Puszim
köpköd, böfög és hányik?
Ja, ja...