Ja ha lényeges a kora akkor a 30-as éveiben van, amúgy egy jó kiállású srác.
Ritka nagy mocsokság a sorstól, hogy pont ővele esett ez meg :(((
Ja ha lényeges a kora akkor a 30-as éveiben van, amúgy egy jó kiállású srác.
Ritka nagy mocsokság a sorstól, hogy pont ővele esett ez meg :(((
Ez mindenki szuverén joga, kihez megy! Nincs reklám, negatív, és pozitív sem, részemről!! :)))))
Üdvözlök Mindenkit!
A Berettyóújfaluban rendelő Rytáról van valakinek élménye, tapasztalata? Ha igen meköszönöm, ha megosztja velem.
Üdv
Üdv. Mindenkinek!
Kingus(21)-ről valaki infója, előre is köszönöm.
Debrecenből tud valaki igazi dominát?
Várom válaszotokat
Köszi
Sziasztok Katica38 kerüledö régeben Éva néven hirdetet Hajduhadházi a férje elmondása szerint irja a rendszámot aki meglátogatja.KERÜLENDÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Vasutálomás környékén tudtok e valami jó csajt ?Váaszotokat előre is köszönöm.
Palika28 · Újonc · Sziasztok! Egy hatalmas élmény szeretnék veletek megosztani! Most értem haza az apróban hírdető Barby-tól! Hihetetlen dögös a csaj, sokkal jobb mint a képeken, igazi pláza cica! A Hadházi úton rendel, könnyen megközelíthetö, parkolás a ház elött, ingyenes! Kijön eléd, engem egy szexy mini ruciba várt lent és ahogy ment elöttem felfelé a lépcsön, eszméletlen látvány volt! Nincs kecmec, egyböl rátér a lényegre! Mindenkinek csak ajánlani tudom, és nagyon vigyázni rá!!!!!!!!!!!!
Igen van. Az, hogy már nem Berettyóújfaluban rendel, hanem ismét Debrecenben, és szuper jó a csaj!
Üdv mindenkinek!
Nem ajánlott senkinek Debora--Debcsi (22),telefonban elmondja hogy minden benne van alapban.Megérkeztem,kicsit taszító hozzáállás egyből,testre aránylag jó,nincs nf se semmi éppen csak egy ment,fadarab.......ja és 12perc után végeztem de le is járt a fél óra.Lehúzós nem Ajánlom senkinek!
Üdv.!
A srác félénk és sosem volt eddig f*z*tős lánynál. Csak jót akarok neki, hogy mondok neki olyanokat akiket nézzen meg vagy hívjon fel ha tetszik neki. Megadtam neki az oldalt, de a sok lányból most úgysem fog mindenkit végig hívni. Kérte, hogy ha van javaslatom aki szerintem megfelelő lenne neki akkor szóljak, de ő is nézegeti. Talpig becsületes és nem hazudozós fajta. Ismerem már annyira, hogy tudjam elmondja a lánynak is, hogy mi a helyzet vele. Ezt ő nem mondta nekem, csak én gondolom így. Ezért kellene olyan aki nem ilyed meg ha telefonban ilyesmit hall, de már pár lányt ajánlottak privátban, úgyhogy a többi rajta áll.
Sziasztok!
Ryta 30 ról tudna valaki érdemleges infóval szolgálni? Olvastam már hogy a masszázs mellett vállal mást is de állítólag csak a helyszínen igazolódik ez. Nem szeretnék potyára menni :-(
Ha valakinek van infója szívesen venném akár privátban is!
Ilyet el se kell/kellene mondani a lánynak,minden ember problémáját mi sem vehetjük magunkra.van sztem a lanyoknak eleg problémájuk,nem hiszem hogy ilyennel kellene még plusszba terhelni barkit is.
Túlbonyolitod a dolgot.
Olvass utana hogy itt kit ajanlanak a többiek,és akkor menjen ahhoz.
Aztan ennyi.Másik meg hogy mindannyian meghalunk,csak kérdés hogy mikor.
Mikor én próbálkoztam nála akkor telefonba azt mondta, csak masszázs. A helyszínen pontosítva is ragaszkodott ehhez, úgyhogy nem maradtam. Más is mondta már, hogy helyszínen változhat a program de ezek szerint szimpátia függő kinek engedi a bónusz programot is.
Hát igen mind meghalunk, csak nem mindegy, hogy 30 körül vagy 90 körül. Ott van a volt főnököm, egy rohadt szemét mocsok ember. Világ életében taposott el mindenkit, amije van azt aljas módon lopta össze, ő már megette a kenyere javát és még is él és virul. Itt van ez a jóravaló tisztességes srác ő meg azt se éri meg, hogy apa legyen. Ez rohadt nagy szemétség. Kapásból tudnék akár 5 embert akit odaadnék a kaszásnak, hogy a haverom kímélje meg...
Sokat kért esetleg vagy csak nagyon válogatna?
Több kommentbe is olvastam hogy vállalja. Furcsa helyzet..
Fütyülős · Őstag · Egy ilyen, vagy hasonló élethelyzet nem illik bele ebbe a fórumba, mint ahogyan a tripperes téma oldalakon keresztül tartó feszegetése.
Akik meg továbbra is ki, hol, mikor, mennyi???...stb. Olvass vissza, vagy hívd fel!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Gyerekek ez ryta azért nem olyan nagy szám hogy vállogasson....
Egyszerűen nem vállalta. Mikor feltettem a kérdést, hogy a masszázs után lehetne e kérni bővebb erotikus szolgáltatást azt mondta, hogy csak kézi levezetés van és ennyi.
Végülis kinek mi a nagy szám :-) Ryta és még 1-2 csaj akad debiben akihez érdemes visszatérni. Nagy szám? Inkább ógy mondanám hogy nagyon odateszi magát és ha még esetleg nem is élvezné a dolgot, de teljesen elhiteti veled!
És valjuk be ez sokkal kellemesebb minthogy nagytöbbsége egy fadarab mint mások írásaiban is olvashatjuk.
Vannak még lányok akik "megdolgoznak" a p*nzükért és ez nekünk csak jó!