Nekem is megragadta a figyelmem jucus68 stílusa, "módszere"...
Biztos velem van a baj, de úgy tudom (tudtam), se fenyegetőzni, se "l*tyózni" nem illik egy felnőtt, intelligens embernek. Mégis?
Ez esetben én kérek elnézést!
Nekem is megragadta a figyelmem jucus68 stílusa, "módszere"...
Biztos velem van a baj, de úgy tudom (tudtam), se fenyegetőzni, se "l*tyózni" nem illik egy felnőtt, intelligens embernek. Mégis?
Ez esetben én kérek elnézést!
Nem kötelező hozzájuk járni, de ha mégis menni szeretnél, akkor válogathatsz kedvedre, minden korosztályban :) Vannak idősebb urak, akik a saját korosztályukat preferálják, illetve olyanok is, akik eleve a milfekre buknak. Most ők miért lennének kevsebbek, mint egy 20 éves, ha egyszer valakinek erre van igénye?
Ha meg nem akarsz hozzájuk menni, akkor leleményesnek kell lenni. Én amikor egyetemista voltam 500 forintból beültem az Iboláyba a csajjal, megittam két sört, aztán felvittem magamhoz és bumm ... :D Így is lehet csinálni, ha csóró vagy, és ott még időre sem megy a dolog :D
Ennek a Jucus68 nak igen szép férfias neve van :) .Aki mondjuk lotyonak hivja ezeket a lányokat én ugy gondolom nem is nagyon van helye nem csak a lányoknál hanem itt közöttünk sem . Lehet hogy szokatlan munkát csinálnak de azért egy pici tisztelet kijár. Az ibolya lehet ennek az emberkének még az is drága .Menjen a vadászba :D
Bár nem férfi vagyok azert a véleményemet elmondanam.
Ez egy lehetöség amit vagy igenybe veszel vagy nem,nem kötelező jelleggel müködik.
Azt meg inkabb nem reklamoznám a helyedben hogy nincs rá kereted.Azert mert te nem engedheted meg magadnak,van olyan réteg aki ketszer ennyit ki.izet.és nem sír a szájuk,megtehetik.
De általaban minden városban vannak az utcan is lanyok,ahol pár .zeret már kaphatsz valamit.
Vagy ott van a jobb kezed,az i.gyen van:)
Sok sikert!
Niky (30):
Hmmmm valóban kicsit idősebb 30-nál, de ez a dolog kb 2 másodperc alatt átfut a fejeden, utána nem ezzel foglalatoskodsz hiddel. :)
Eddigi lányok közül akiknél voltam, erősen benne van niky a top 3-ban.
Alak: 8/10
Hozzáállás: 10/10
Kedvesség: 10/10
Odafigyelés: 10/10
Francia: 9/10
Lakás 8/10
Összességében ha jelzőket kellene rá mondom:
Full barátnőffeling, Nagyon aranyos, Kégli a célnak megfelel, Nincs "Őrszolgálat",és a legfontosabb nem ma kezdte a szakmát. :)
Nagyon nem eresztem bőre a beszámolót, akit érdekel és talán gondolkozik a hölgyön, annak nyugodt szívvel merem azt mondani, hogy AJÁNLOTT nyugodtan keresd fel, nem fogsz csalódni. :)
Adri 18 egy álom lány! Még jobban néz ki, mint a képeken, kedves, figyelmes. Erősen ajánlott kategória! Olyan jól éreztem magam vele, mintha a barátnőm lenne. Megdícsértem a melleit, erre kedves megköszönönte. Olyan extrákat ad, amiért mások súlyos *zr*seket kérnek. ÁÁÁÁÁ, vissza kell menni!
Klaudia 18. Nehézkes volt vele a találkozás, de végül összejött. Fiatal, csinos, de semmi extra. Nem tette oda magát, mintha kiszállt volna belőle a lélek. Nem mondom, hogy csalódás, de nem fogom újra keresni, ráadásul a gumi, amit hozott selejt volt..........Ezen a szinten, azért erre már jobban oda kellen figyelni!
Polly 18, neki ez már a sokadik neve. 1 éve voltam nálam, akkor is 18 volt, jó neki, hogy nem öregszik, bár nem lehet több 20-nál. Gépies volt, mozogni se volt kedve a lestrapált agyán. A sunshine pitvarban még vagy 5 hölgyemény várakozott a labirintusszerű szobákban. Nekem nem jönnek be ezek a agyonzsúfolt futószalag szerű helyek. Polly is le volt már hajtva, mondta, hogy én vagyok az ötödik, de még jönnek utánam. Kidobott p*nznek éreztem.
Maya 18, hely ugyanaz, mint Polly. Bomba csaj, 18 az korrekt. Viszont Ő se érezte, hogy itt valamilyen szolgáltatást kellene adni. Megdolgoztatott. Betutdam kezdő voltának. Elmenni azért nem volt nehéz. :)
Zax · Újonc · Sziasztok.
Regen jartam mar itthon.
EGy kicsit erdekes kerdesem lenne.. Tudnatok ajanlani profi masszirozo lanyt?
Van parom aki mindenben kielegit otthon, nem vagyom szexre most, de egy jo masszazs jol esne.
Sved masszazs vagy hasonlo amivel profin atdolgozna a hatam, testem.
Keresgettem a neten de a google csak ilyen 60 eves mamikakat dobott ki, vag szoros nagyhasu embereket..
Debrecen van a legkozelebb hozzam helyileg. Nemi erorika belefer, de a lenyeg a profi masszazs lenne.
Koszi
nézz el egy thai masszázs szalonba, pl a jázmin-ba. ha nem kell semmi extra a masszázs mellé akkor ott sokkal olcsóbban profin megkapod amit szeretnél.
Sziasztok!
Nem tudja valaki Zsüliett számát, mert még reggel láttam a hírdetését most azonban eltünt.
Sziasztok!
Nem tud valaki friss info-t Szandikáról???
Korábban a Füredin a Mekivel szemben, majd kis kitérő után a régi Domus áruház mögött volt megtalálható.
Egy jó ideje már csak nagyon ritkán hirdetett, új vendégeket pedig már nem is fogadott. Én azok közé tartozom aki visszajáró vendége voltam. Privát számát is megadta, de kb 2 hete azon sem tudom elérni.
Ha valakinek van infoja megköszönném.
Sziasztok sokat olvastam itt egy főiskolás adriról ezen a fórumon régen itt hirdetett meg über szuper jó csaj meg mindent jól csinál na én találtam egy ilyen csajt itt nálunk Nyíregyen a ***moderálva*** 28 éves főiskolás adri ha ő az örülök,hogyha tudtam segíteni és várom a vissza jelzéseket köszi előre is mert ha ő az én is fel próbálnám mert sok jót olvastamróla csáó.
Elvirát érdemes lenne kipróbálnod.
ART015 · Újonc · Mindenféle képpen Elvira ha a legjobbat akarod
Köszönöm!
Én megfordulok ott néha néha, van is egy kis kedvencem, és igyekszem mindig őt kérni ha lehet. Kis pici lányka és tud is magyarul nagyjából. Sajnos akármennyire próbáltam nem sikerült még rávennem legalább egy franciára. Mondjuk nem is tudom, hogy lehetne azt megoldani, azok a függönyök ott nem sokat takarnak. Oké, hogy nem látnak rád de a hangokat a terem másik felén is hallanák :)
Pár éve Esztergomban voltam üzleti úton, betértem egy thai masszázsba lazítás képp, ott nem volt olyan tervem, hogy happy finish csak egy masszázsra vágytam, de már az elő-elszámolásnál feltették a kérdést, hogy szaxit kérek e hozzá. Hiába, válság van ott is :)
És olajos kézzel lehet happy endet kérni itt Debrecenben?
elmész egy autoszerelő műhelybe leraksz 5papírt és bármelyik melóstól kapsz happy endet jó olajos kézzel :D
Itt a Thai szalonban az olajos masszázst hátul csinálják egy külön az erre a célra kialakított helységben..Csend van és félhomály, zuhanyzó is van a teremben..Senki nem hall semmit,és semmi nem hallatszik ki..Fürdés után olajjal megkenegetnek, és a rutinosabb csajok direkt úgy piszkálnak, hogy a comb hajlatokat is érintik,hogy merevedésed legyen..Na nem a látványtól,mert ezek a nők itt mind egyformák, nagyon be vannak öltözve, és hozzájuk nem lehet érni..Egyszer fizetsz távozáskor a pultnál, aztán meg a hölgyeménynek aki a happy finist csinálta..Együtt a két összeg nagyon borsos is lehet,egy kis olajos finisért..
Hello Dalma 19-rol valami info valakitol, elore is koszi.
Ez fekete humor!