Elvira 37, mikor vagy újra elérhető?
Elvira 37, mikor vagy újra elérhető?
Úgy gondoltam, hogy a Március 15-ét egy kiadós francia kultúrával teszem gazdagabbá.....a tv-és szónollatok helyett. Felhívtam néhány általam már látogatott, és új, vasárnap is áldozatos munkát hirdető hölgyet, akik nem vették fel a telót (igaz nemzeti ünnep is van). Ezt még megértem, de azt már nem, hogy a hívásokat követően kaptam -persze számkijelzés nélkül- két hívást, amikor is fickó szólt bele a telefonba....Szóval a meglátásom: nem keresnek ezek a lánykák olyan rosszul, hogy ne legyen egy üzleti telefonjuk, amihez a havejuknak nincs hozzáférhetősége...azt meg nem gondolnám, hogy a stci hívott volna, hiszen neki az üzlet a buli. De a fenébe is, ha mindegyik azt kéri, hogy számkijelzős telóval hívjuk, akkor hol is diszkréció???? És ezek olyanok voltak, akikben eddig bíztam...! Erre kössetek csomót kedves ifjak!
Üdv makktársak!
Egy vállalkozó szellemű hölgy után nyomoznék, még korábban voltam nála, anno a water tower környékén volt elérhető, liza 38 névvel, ha valakinek volna infója róla, megköszönném, akár privátban is!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A tegnapi napon fél négy körül a Víztorony utca ***moderálva*** szám alatt voltam egy magas, szőke csajjal, szerintem bomba testtel.
Időhiány miatt csak S.O.S. fr*ncia volt. Viszont nagyon megtetszett a teste, és még visszamennék. Ugyanakkor mivel ott is többen rendelnek, és több ( napokkal előre noteszba kiírt), számot felhívtam aznap, és utána töröltem a híváslistámból, így nem tudok rájönni, ki volt az.
Tud esetleg valaki segíteni?
Esetleg a lány magára ismer?
Előre is köszönöm a segítséget!
Amúgy S.O.S. fr*nciára kihez érdemes még menni? Olyan akinél NFVSZ?
Az hozzászólók nagyrésze elveszik a részletekben.
Nem veszi észre,hogy 3 ember irányítja a hozzászólásokat.
Kíméletlenül lehúznak bárkit,aki azokat a csajokat fikázza,akiket ők futtatnak.
A független csajokról egy szó sem esik.
Olvassatok vissza!
Rakjátok össze a részleteket...
Fütyülős · Őstag · Na "megint" itt van a Mortal Kombat-ból Kittana(22), aki a legenda szerint 10.000 éves. :)
Bocs az OFF-ért! :))))
Fütyülős · Őstag · Lili-t nem tudom miért sorolod a másik 2 lányhoz, de te tudod! Viszont itt szokik volt lenni Brigi is, aki ajánlott. Nekem még nem volt szerencsém találkozni ebben a kéróban kandurral, de mondtam a lányoknak, ha előfordul "nem fogok sokat gondolkodni". Ezt mindenki oda teszi ahová akarja! :) Főleg a rigolettók!
Fütyülős · Őstag · Na ez egy öngól különdíjat megérdemelne! :)
Ez már szánalom kategória!
De most tényleg. Akinek NEM MEGY, márpedig egyre többeknek nem. Lehet nézni mást.
Szeretném felhívni a tisztelt szolgáltató hölgyek és esetleges munkatársaik figyelmét, hogy képtelenek stilisztikailag hiteles ál beszámolót irni. Egyszerüen nem megy valamiért. Viszont a szolgáltatás szinvonalának emelése és magasszinten tartása a leghatékonyabb reklám. /de télleg:-) :-)/
Tillala! Nem azt írtam, hogy nekem nem sikerült, hanem arról említettem pár szót, hogy valaki esetében nem Cyntia vette fel a telót...Nálad igen, és senki sem volt a kégliben! Rendben! De hogyan viszonyultál volna a szituhoz, ha neked is fickó kapja fel a telefont? Én is hívtam Cyntiát, a képről bejön a csajszi, igaz a franciskát nem vállalja végig szba, de a képei kíváncsivá tettek....de nem örülnék, ha nekem is más jelentkezbe be. Volt olyan lány, akit inkább magamhoz vittem, mert ott tuti nem zavarhatott be semmilyen mellék zönge....Lehet, hogy ez leet a megoldás, van is olyan aki eleve bevállalja, csak hát azért az sem mellékes, hogy elfogadom-e az önként jelentkezőket válogatás nélkül......
Sziasztok! Evelin 22-ről van infója valakinek? Privátban is jöhet, köszönöm. Képek alapján nagyon ígéretes..
Legalább vetted volna a fáradtságot, hogy regelj egy új accot és ne azzal írj ide amivel hirdeted a lányaid okostojás!
Szép pofára esés..
Petra (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Igen a Cyntia 20 nevezetű hölgyet nekem is hosszas próbálkozások után sikerült elérnem!!!
Küzdelmes próbálkozásom meghozta gyümölcsét,gyors egyeztetés 5-perc ott voltam
csengő,emelet és várnom kellet,mert nem nyílt az ajtó.......csörgetem kinyom...nyílik az ajtó
ümmmm kis angyalka vékony hanggal.
Fotókon ő van kor egyezik nagyon szép lány és kis beszédes,ami nekem fontos.
Én pasinak nyomát nem találtam ketten dolgoznak együtt,mert mint kiderült a másik hölgynél is megfordultam egy párszor.
Konyhaajtó,szoba ajtó is nyitva és teljesen belátható.......ha valakinek nem sikerült
élményt merítene Cyntiből szerintem akkor magában keresse a hibát!!!
Én nyugottan tudom ajánlani mindenkinek.
Hát igen ezek nagyon kellemetlen dolgok. Annó a sinain voltam az azóta már megszűnt 9. emeleti kupiban ahol egy ideig az egyik kisszoba zsákszoba volt csak a másikon át lehetett bemenni. Aztán megoldották később ezt de akkor még ez gond volt. A zsákszobában akcióztam a lánykával amikor is a köztes szobába is jött vendég és iszonyat hangosan nyögött meg üvöltött. Namost a papírvékony falakon ez gyönyörűen átjött. Arról nem beszélve, hogy mikor mi már végeztünk akkor még a másik szobában lévő vendég nem, tehát ki se mehettem. A lány akinél én voltam rendes volt mert az üres időben bónuszként kényeztetett for free :)
De azért akció közben egy másik férfi hangját hallani elég lelombozó volt még úgy is, hogy az én lánykám folyton a fülembe búgott meg nyögött, hogy ne halljam.
Fütyülős · Őstag · Köszönjük Regina! :)
Sziasztok, lehet moderálásra küldeni, de amit itt leírt a hozzászóló, az szóról-szóra igaz.
Sziasztok!
Regina33 - csak ajánlani tudom mindenkinek.
Igazi barátnős feeling, bombacsinos, vékony test, mellek azok nem nagyok, de formásak.
Arca gyönyörű, és mellesleg nagyon kedves nő.
El lehet vele beszélgetni is. Igazi kis nőstényördög, jó humorral.
A sex is nagyon jó volt. Nem szokásom a több menet, de vele ez is gond nélkül megvolt.
Én rendszeres látogatója leszek az biztos.
Asszem értem. B. Pisti neked szóló privát üzenetét játszottad be ide a saját neved alá. Szerintem nem korrekt ha az ő véleményét te kürtölöd világgá. Másfelöl meg elsőre nem biztos, hogy egyértelmü volt ez így. Már ha jól fejtettem meg a hozzászólást.
nivod85 · Újonc · Sziasztok en is meglatogatam a Lara 28-at hat csak anyit hogy szerintem egy eleg jo sz*lg*lt*to szepen iranyithato nyitot mindenre es a vegtermeket is szereti.Nem lehet mindenkinek megfelelni.
Cyntia(20): Mivel Kingát kilőttem, hogy tiltólistás próbálom őt elérni. Nehéz volt de csak felvette egyszer a telefont...egy férfi. Gyorsan le is tettem. Ilyenkor mi van? Személyi titkára van? :)