Annyira etalon..ilyen mégegy nincsen, mégis bevállalta a 15-20 perces programot mert neki is kell a ***moderálva***! Van aki 10 perc csúszásért sem szól főleg ha még a tusolás is abban volt ,ezt nevezik időnézőnek!
Annyira etalon..ilyen mégegy nincsen, mégis bevállalta a 15-20 perces programot mert neki is kell a ***moderálva***! Van aki 10 perc csúszásért sem szól főleg ha még a tusolás is abban volt ,ezt nevezik időnézőnek!
Üdv Mindenkinek!
Peneloperől - a múlt héten még Bella - tud valaki valami konkrétumot. Az új képek mutatósak, de ezekkel néhányszor már árnyékra vetődtem.
Kösz előre is
írtam már róla hanna, bella néven. nem ajánlott! hozzáállása katasztrófa.
Köszi! Még valami arca szép kedves volt veled? Milyen intim részen? Kéró?üdv:T
Hello ART
Én sem vagyok már ismeretlen Elviránál!!A pontokba szedett ismérvek, megállják a helyüket. Hogy a radiátorcsövet is lecsekkoltad, kicsit meglepett, szerintem már a bejutás pillanatában elfelejthetünk minden olyan dolgot ami arra utalna, hogy itt tisztátalanság van. De akkor maradjunk annyiban, hogy a zuhanyból kilépve elcsúsztál a vizes padló, és abba sikerült megkapaszkodni :-)))))
Csacsogás?? Hmmmm engem nem zavar, nem mondanám, hogy egyfolytában csacsog. De lehet hogy téged még nem masszírozott úgy hogy a hátadon feküdtél, és szembe felült vele, úgy hogy a lábaid a combján volt. Amikor úgy csinálja szinte sohasem beszél, hanem csukott szemmel csinálja a dolgát.
Bejelentkezni kb.:10-ig lehet. Olyan, hogy valaki felhívja, és közli hogy most akar jönni azonnal, az nyugodtan elfelejtheti, vagy megmasszírozhatja nyugottan a saját f@rkát, mert nála ez nem így működik. Valamint ha nem megy el az illető a bejelentkezett időpontra, megy a tiltó listára. Legalább annyit illene ilyenkor tenni, hogy dob egy SMS-t hogy gáz van. Én is jártam már így mikor defektet kapott a kocsi. Meg is értette, és nem haragudott meg.
Ő legalább értelmesen csacsog, mivel egy művelt nő. Szerintem rá aztán tényleg nem lehet semmi rosszat mondani :) Bár több olyan nő lenne itt az oldalon, mint Elvira :D
Kedvesnek kedves, azzal nincs gond.
Arca.... hát... minimum 50 éves, az biztos. Szerintem nem csúnya, a korához képest.
Intim részen borotvált, kis csíkkal, közelebbi "ismeretséget" nem kötöttem vele, így a higéniáról nem tudok nyilatkozni. Dohányzik, ez érezhető lehet a lakásban, de mindig szellőztetett mikor odaértem hozzá.
Összességében nem nagy "durranás" a hölgy, de igyekvő és lelkes.
Fütyülős · Őstag · "A Nyíregyházi Rendőrkapitányság prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Attila 31 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. július 23-án kibérelt egy nyíregyházi lakást, ahol egy 35 éves nyírbátori és két 25 éves tiszagyendai valamint debreceni nőt prostituáltként foglalkoztatott." (forrás: Szon)
Lehet berágott egy rendőr "vendég" a szolgáltatás színvonalára.
A futtatás bűncselekmény, a vendégfogadás szabálysértés!
A str*g*lettók soha nem tudhatják, hogy kit akarnak átb@sznI!
Kösz az infót, megyek eggyel.
De népszerü lett a Zeleméri templomromnál való fényképezkedés :-)
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valakit a Wes**lényi lktlp. környékéről? Akár privát üzenetben is jöhet infó. Köszönöm!
sziasztok detti 24 mik a tapasztalatok szeretném meglátogatni
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Szombaton látogatást tettem Adri18-nál. Mikor megérkeztem és beléptem a lakásba nem csalódtam egy valóban szép és csinos lány fogadott. A fürdőszoba minden okés volt és a lány hozzáálása példaértékű minden ilyen fiatal lány számára. Remekül csókol, és maga az egész "műsor" nagyon jó volt. Csak azt sajnálom hogy csak Augusztus 20-ig lesz a színpadon pedig járnék hozzá máskor is. Nagyon ajánlott minden makktársamnak.
SZIA.Erzsike vagyok .Tudod nem minden a szépség Igen én egy roma lány vagyok és már nem vagyok fiatal de !Kedves vagyok oda adó tisszta becsuletes és amit csinálok azt jól csinálom.De azt észre vettem te mindenkit csak bántasz és meg alázol ! Egy
általán te magaddal kivagy békuve .Az ilyen ember min te szerintem magábol indulki csak sértegetni tud . Nem is ismersz és véleményt alkotsz rólam. szerintem ez elégé negativ dologamit te irogatsz elsönek ismerj meg valakit aztán alkoss véleményt.szia Erzsike
Szia BENYAMI.Köszönöm a véleményedet. Erre csak annyi lenne a hozzá szólásom .Nem minden a szépség és nem vagyok70 éves csak 36 De!!! Ápolt korrekt oda adó ÉS Nem utolso szempont amit csinálo azt jól csinálom Nem minden ha valaki szép arca van csinos, és még is a szolgáltatása, lehangolo.És bunkó, tudod nálam nagyon sok ember meg fordul mert a szép lányok ,annyit nem tudnak hogy mosolyogjanak,vagy kedvesek legyenek hozzátok, szoval Nemkell bántani azért amiért igy nézek ki mert én kivülrö is és beluröl is egy oda adó tisszta mi nem utolso szempont becsuletes és a környezetemre is higénikus lány vagyok És ezzel nem futtatni akarom magam csak meg értetni veled azt hogy Hiába szép egy alma kivülröl ha belül férges. Ja GUSZTUSTALANSÉGRA VISSZA TÉRVE EZ MEG CSAK A TE VÉLEMÉNYED ERRE NEKEM MEG AZ A VÉLEMÉNYEM TE NÉZTÉL MÁR TUKÖRBE:) SZIA Benyami.
JA CSAK HOGY TUD KI IS IRTA NEKED ezt a kis levelet ERZSIKE VAGYOK ÉS36 ÉVES PUSZI
SZIA Erzsiek vagyok köszönöm a véleményed :) de miért is van fura megjelenésem???:)
Én valamikor (pár éve) voltam Erzsikénél, dej ól emlékszem rá. Valóban nem 20 éves és valóban nem egy topmodell alkat, DE nagyon kedves volt velem és tényleg mindent megtett amit kértem tőle. Érti azt amit csinál, összeségében jól éreztem magam vele. A hozzáállását eltanulhatná itt sok lány.
Ha nem zavar, hogy roma származású és, hogy nem egy plázacica típus akkor nem lesz gondod vele. Nála tipikusan érződik az, hogy a roma lányok tüzesebbek a szexben :) Egyetlen negatívum talán az volt, hogy a lakás ahol fogadott nem volt egy nagy szám, de ez nem feltétlen az ő hibája.
Én már nem járok senkihez sem, legalábbis jelenleg szüneteltetem a dolgot, szóval velem nem fogsz már összeveszni senkin :)
Patríciánál járt valaki? Arcra tök olyan, mint régen a Fényesben Stefi volt.