És az elfuserált natúr franciából hogyan derült ki, hogy kifejezetten szűk puncija van??
És az elfuserált natúr franciából hogyan derült ki, hogy kifejezetten szűk puncija van??
Az lett, hogy az egész kifulladt egy elfuserált natúr franciába, amit nem bírt a fáradtsága, meg az álmossága miatt. Azt mondta, hogy ő azokat a fiatal csikókat kedveli, akikhez ha hozzáér szinte azonnal elmennek.....így aztán mehetnek is ahova akarnak...végül eköpte, hogy talán Gabica néven fut, ha önmaga helyett dolgozik...de nekem nem jött össze a kép a látottakkal, ellenőrizni meg nem volt kedvem.....
Teljesen igaza van azoknak, akik azt állítják, hogy a kommentek egy része önreklám. A szép arc, a feszes test, meg az ehhez hasonlók csak a legritkább esetben fedik a valóságot. Ez volt a tapasztalatom ma is, amikor meglátogattam Regina 33-at. Egy tény, kedves, aranyos igyekvő, de mindaz amit az arcáról meg a testéről írtak az azért enyhe túlzás.....Dolgom végeztével nem igazán volt kedvem tovább maradni egy kis csevegésre.....Viszont aki Jessica 20-al kapcsolatosan kedvezőtlen tapasztalatrólt számolt be, nos az meglepett! Az biztos, hogy javított a dizájnon, és az is nyílvánvaló, hogy nem ő, vagy a barátnője csinálta a képeket, így aztán az is majdnem biztos, hogy az említett "Rigolettó" uralja....Korábban sokat jártam hozzá, még kéglire is vittem, de ezek szerint belefásult a monoton melóba....kár érte, mert kedves lány volt, akinek még a fogai is kifejezetten rendben voltak. Szóval egy biztos, végigjárva a lányokat, nem nagyon van, akit szívesen látogatnék, ( van egy-kettő akiben van fantázia, de nem írok nevet, nehogy bárki reklámnak vélje) és még kevesebb olyan, akivel esetleg egy semleges, távoli helyen megjelennék. Viszont a rosszlányokon hirdeti magát egy Pam nevezetű hölgy, aki a Széchenyi utcai appartmanban rendel. Tud róla valaki valamit?
Az is előny, ha nem 3-4 vagy több lány r*nd*l ugyan ott! Szerintem érthető...
Hali,
Nekem egy kis segítségre volna szükségem döntésemhez.
Hozzáteszem, Ninettke 28-nál már 2x vendégeskedtem tökéletes sz*lg*lt*tást kapva, ezért én nem szponzorként írok! :D
Max. 30-ig keresek olyan lányt aki füredi út és egyetem ***moderálva*** r*nd*l ajánlott és nem felvigyázóval ellátva látogatható!
Jahh, fő kitétel a varjak nem érdekelnek!
P*psi előny, még nem próbáltam, de nem kötelező.
Rita 20 van kinézve és Niki 29 eddig!
Vélemény érdekelne velük kapcsolatban és esetlegesen azokról akiket ajánlásban írtok!
Priviben is jöhet!
Köszi!
Dettike sok éve volt már itt debrőben. Akkor még a nagyerdőn volt egy igényes lakásban. Eleinte nagyon kedves volt és normális. Én akkoriban jártam nála. Aztán többektől hallottam, hogy siettetős lett, futószalag effektus jelentkezett nála. Mint utóbb kiderült másoktól akik szintén abban a házban voltak azért lehetett mert a lakás "fenntartója" brutálisan magas sarcot vert le a lányokon. Ezt csak úgy tudták kompenzálni ha futószalagon jöttek mentek a vendégek. Aztán Dettike elment nyugatra jó hosszú időre. Aztán, hogy ott mi történt azt nem tudom, de igencsak lestr*pálhatták mert amióta visszajött már csak árnyéka az akkori önmagának. A kedvencek számának meg egy nagyon egyszerű oka van. Sokszor voltak fent képei amin kirakta a jó nagy kebleit a piacra. A sok látogató aki nem jár lányokhoz csak recskázik a fotókra nyilván egy ilyen lány fotóira fogja tenni azt. Csak, hogy gyorsabban meglegyen ha a szükség úgy hozza ezért került be a kedvencekbe. Szóval az, hogy ki hány embernél kedvenc az égvilágon semmit nem jelent.
Nem szeretnék egyik fél mellé sem állni, mivel nem ismerem az említett hölgyet, csupán azt szeretném jelezni, hogy a kedvelők száma nem jelent semmit. Ugyanúgy ahogyan álbeszámolókat is lehet írni, a kedvelő számot is éppúgy lehet növelni (sőt, ez utóbbit sokkal egyszerűbb).
A legokosabb dolog az, hogy amennyiben valaki ajánlott neked egy lányt, akár privátban, akár itt a fórumon egy beszámolón keresztül, majd te elmentél a lányhoz és hasonló jókat tapasztaltál, akkor ezen ember többi ajánlására/ beszámolójára is jobban hagyatkozhatsz a későbbi látogatásid megejtése előtt.
Akkor honnan a jóégből van neki 1183 kedvelője?
misterX · Kvázi-tag · Arra akartam rávilágítani amit a debreceni szolgáltatók és managgereik látszólag nem vesznek észre.
Ha normális szolgáltatást nyújtanának ákár magasabb ***moderálva*** is akkor nem lenne szükség a dupla hirdetésekre és a kamu beszámolólra mert alig van konkurencia a piac ezen szegmenseben. Másrész lennenek visszajärós vendegeik.
Azért is írtam le a tapasztalataimat hogy ötleteket adjak annak aki esetleg megúnta hogy a többi 100 akárhány minősíthetetlen kolleginával versenyezzen de nem tudja hogyan kellene csinálni.
Tudom naiv vagyok :D
Amig a fenti okok miatt a hozzaszolások nagy részet pedig ezek a kamu beszámolók alkotják addig ez a forum ilyen fog maradni.
Sziasztok! Keresek egy csajt Szőkés hajú, magas, vékony, gyönyörű szája van, kicsit furcsa beszéde!
Legfőbb ismertetőnek talán a lábán lévő tetoválás, és a hátán egy rózsás, és ez a fontos Szeretlek Á..i Im..i.. FELIRAT!
Kérlek titeket aki tud róla valamit, azonnal ossza meg, hol tudom őt elérni bármit. ő is hirdetett, de nem jut eszembe milen néven!!!!
Sinclair · Tag · luzerek...
kispe · Lelkes újonc · Hello!
Én is szoktam pesten járni lányokhoz, de az időm nem mindig engedi, így marad Debrecen vagy Nyíregyháza.
A leírtakkal természetesen egyetértek, de mivel ez a vidéki lány fórum, így itt ez a téma!
Gondolom, hogy pesten is vannak ugyanúgy rossz lehúzós helyek, mint itt is egyes környékeken, de körültekintően ott is - és itt is lehet normális lányokat találni.
Viszont a véleményem az, hogy mivel itt jóval szerényebb a felhozatal, ha talál az ember egy-két megbízható és neki tetsző lányt, akkor érdemes oda járni és nem minden alkalommal kockáztatni a bizonytalant.
Itt meg egymást kellene segítenünk és nem folyton lejáratni a másikat!
Remélem nem haragszol, hogy ezeket írtam!
Ebből a "sehol sem talált egyetlen óvszert sem"-ből mi lett végül? Gyorsan leszaladt a sarki kisboltba venni egyet? Vagy véletlenül volt nálad egy? (gondolom nem gumi nélkül csináltátok)
Tegnap meglátogattam Rubina 18 néven hirdető hölgyet a water tower tövében lévő apartman házban. Már a ház belseje is lehangoló volt, tisztára egy börtönfolyosó rácsok nélkül, és persze koszosabb. A lányra rengeteget kellett várni, többszöri egyeztetés után is időt kért, majd lihegve dzsogingban érkezett vidékről.....Amúgy kinézetre helyes cseléd, kifejezetten szűk p'cival, de egyből közölte, hogy ő csak helyettesít....így aztán gőzöm sincs, hogy ki volt...Viszont közölte, hogy állatira álmos és fáradt, meg különben sem szereti, ha piszkálják, és ő sem igazán szereti a fagylaltot. Olyanról meg szó sem lehet, hogy nem a kezedben olvad....A lányka is kiábrándító volt, a kégli bűn roszz, koszos, fejedelmi rendetlenség, az ágy előtt 46-os férfi papucs a nagy kupiban, és sehol sem talált egyetlen óvszert sem.....A kégli a dienesről elnevezett jános utcában van, javasolt a kerülése.....( és néhány gyanakvó kedvéért: nem azért írom, mert le akarom járatni....mások javára).
Sziasztok!
Dettike 30. Nah voltam nála, de többet nem vágyom a csajt!
A fr*ncia egyenlő volt az ezredes megnoszokttásával vagy háromszor b...ta és kész.
Aztán g*mi és gyere hátulról. Még a végén elfáradna! Kész, akkor ennyi volt.
Szóval a lábtörlő több figyelmet kaphat nála, mint én kaptam!!!!!!
Nagyon igaz, hogy a debreceni felhozatal nagyon híg és sok benne az egyszerűen rossz időt sem érdemlő sz*lg*lt*tó. Pl. jártam Kaposváron ahol Virágnál jártam majd egy másik alkalommal Kingánál. Az a két lány olyat tud, hogy a gyönyörtől remegve jöttem ki tőlük. Értük odaadnám a debreceniek 90%-t simán. Annyi előnye van, hogy ennyire sokan vannak itt, hogy a kezdők meg azok akiknek nem számít kihez megy mert úgyis piásan drogosan megy (a lányra nézve szégyen, hogy ilyen embert fogad amúgy) azok nem a 10%-hoz járnak leharcolni őket hanem meghagyják a normálisaknak. Ha kevesen lennének de mind jók akkor sose lehetne egyiket se elérni. Szóval ez olyan szükséges rossz valahol :) Nyilván kisebb létszámú városban nem kell ennyi sz*lg*lt*tó. A kaposvári lányokat is gond nélkül elértem és egyeztettünk pedig ott közel sincs ennyi lány mint itt mégsincs tumultus.
reteknek*
de egy jó lányka hogy tehet ilyet h retkenek dolgozik? gyomorforgató :/
Fütyülős · Őstag · Jessica(20):
Mivel valaki jókat írt róla, hát meglátogattam. Amit misterX leírta a pesti szolgáltatásról, pont az ellenkezője következett be. A lány "régi" motoros, új profillal, de a műsor ugyanolyan bűn rossz, mint anno. Ráadásul a rigolettó ott volt a másik szobában, bár nem találkoztam vele, kiábrándító volt. Egyszóval nekem nagyon nem adta. Lehet más szerencsésebb volt nála! :(
Az elvárások nem nagyok, de ha minden "jó" lánykára lecsapnak a réti négerek, márpedig "lecsapnak" akkor megette a fene az egészet. Itt pedig jelenleg ez dominál, úgyhogy sok esetben a lánykák nem a maguk urai, hanem valamelyik Jabba uralma alatt "sínylődnek"! Pedig van segítség, csak tudni kell hova fordulni! :))
misterX · Kvázi-tag · Már adom is a választ!
Tök mindegy hogy kinél volt a "haverod" és kihez szeretne visszamenni azon a környéken azt fogja kapni aki épp ráér.. ott ez a vendéglátás.
Nem számoltam de fogadni mernék rá hogy dupla annyi hirdetés van fent jelenleg is azokból a lakásokból mint ahányan vannak, olyan képekkel is akik már nem is dolgoznak ott. Diszkréció nulla, néha épp hogy sor nem áll a ház előtt. A lakásokról meg ne is beszéljünk, talán egy van ami nem lepukkant.
A szolgáltatás meg egy siettetős, percre kiszámolt, futószallag élmény.
Érdekes módon mégis ezekről a helyekről születik itt a legtöbb dicsőítő beszámoló, vágod hogy mire akarok kilyukadni?
Sajnos ez nem mocskolódás hanem a valóság.
Marketing helyett ezeket a dolgokat kellene rendbe tenni inkább.
Mostanában úgy alakult hogy elég sokat jártam Pesten munka miatt és ha már ott voltam összekötöttem párszor a hasznosat a kellemessel.
Adnék pár kéretlen tippet a "szakmabelieknek" és én örülnék neki ha magára venné akinek inge, hátha pozitív irányban változik valami
Figyelj mondom mi tetszett:
1, azzal beszéltem telefonon akivel találkoztam, normális kedves természetes hangnemben kaptam tájékoztatás (igen sajnos itthon már ez sem megy bármennyire is alap lenne)
2, órákkal előre egyeztettem időpontot amit be is tartottak, nem szerveztek rá nem kellet a ház előtt még fél órát várnom és nem kellet 26x telefonálnom sem
3, a lakás minden esetben igényes tiszta és rendezett volt, nem egy lepukkant, penészes, panel retkes csempével máladozó festékkel a fürdőben, és nem nagyanyám bútoraival volt berendezve
4, legtöbbször kávéval innivalóval kínáltak mikor megérkeztem
5, a zuhanyzáshoz, tiszta, friss, nagyméretű törölközőt kaptam nem egy pici besárgult félig nedves szart
7, a fürdőben egyszer sem éreztem azt hogy na itt tuti lábgombát kapok
8, a vendéglátóm vagy előttem vagy utánnam de lezuhanyzott
9, a zuhanyzás, az üdítő és a kis bálycsevej nem számított bele az időbe, sőt most ha így belegondolok egyszer sem sürgettek vagy jegyezték meg az idő múlását ez nem volt téma és tök természetes volt az is hogy a végén is beszélgettünk pár percet nem csak ki lettem baszva az ajtón hogy na jöhet a következő.
10, a rózsákat legtöbbször nem előre kérték, és nem volt variálás sem a programmal amit megbeszéltünk az megtörttént annyiért amennyiért megbeszéltük
11, az fogadott aki a képeken volt
12, a lakásban egy vagy max két lány volt
Mindez pár rózsával került csak többe mint a debreceni átlag, persze lehet hogy csak szerencsém volt és mindig a tuti fogtam ki nem tudom, nem végeztem előtte olyan kutatásokat mint amit itt kell hogy ne verjenek át.
Debrecenben sajnos nagyon kevés olyan hölgy van akiktől valami hasonló emléket kaphatsz, őket puszilom :) .
A többiek meg marketingeljék itt hülyére magukat mert az a helyzet, hogy 2-3 itteni csalódásból már kijön egy ilyen élmény útiköltséggel együtt.