jó napot mindenkinek van egy lány aki Debrecenben dolgozik ,és sok mindent nem tudnak,még rola.ha valakit érdekel ,elmondom.
jó napot mindenkinek van egy lány aki Debrecenben dolgozik ,és sok mindent nem tudnak,még rola.ha valakit érdekel ,elmondom.
Tévedtem pesti csaj,csak hasonlit nagyon!
Egy kis informácó két csajszról. A mi nap felhívtam Grétit és azt mondta a telóba hogy tegnap már elmondtam hogy mennyi !!!Érdekes mert én nem is hívtam !!!!Nagyon durva hangja volt (rémisztő volt amilyen hangon beszélt. Csodálkoztam is mert a beszámolók alapján jobbat vártam.Hát csalódtam és nem igen fogom mégegszer hívni.Felejtős !!!!!!!!!!!!!! A másik hölgyemény a Luca. Őt sikerült elérnem el is mentem hozzá bánatomra. Nagyon siet néhány perc franci után rögtön kérdezte hogy húzhatjuk a gumit???Fél óra helyet 10 perc sem kellett és vége volt mindennek. Amúgy szép meg csinos is de a hozzáállása nem tetszett. Úgy van vele hogy minél hamarabb legyen vége. Kár. Biztos hogy Ő hozzá sem megyek többet.
Fütyülős · Őstag · Azért ha ilyen helyre vetekedsz Hajdúban jó ha te is nézel ki valahogy. Bocs!
Nagy a kínálat , és nekik is van kiből válogatni!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · laszkics!
Egy telefon beszélgetés alatt elég sok minden leszűrhető,pláne ha még rutinos is vagy hozzá... Én kifejezetten örülök ha tényleg felejtős vagyok a számodra,hiszen nem egyást keressük!!!!!!! XD
Tegnap voltam másodjára Gombócnál. Egy Istennő. Kapcsolatfelvételnél kedves, barátságos. A lakás jól megközelíthető. A fotók eredetik. A csodálatos, eredeti cickókkal van megáldva. A feneke hihetetlenül kemény, a fiatal lányok irigységgel tekinthetnek rá. Biztos, hogy máskor is fel fogom keresni, mert beszélgetni is lehet vele.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a nőiesen telt, kedves, valódi Nőket.
Szerintetek kihez lenne érdemes elmenni a párommal. Szívesen kipróbálnék egy 2:1 állapotot. Lehetőleg egyszemélyes vállalkozó legyen, managerre nincs igényem. Kb.: 1h-ról lenne szó.
velem ugyanezt csinálta annó, nem veled volt a baj, ő ilyen.
Sopron, Győr, Kecskemét vonalon "jött le" Debibe :) Keresgéjetek rá ezen városok fórumain is, van pár találat.
Amúgy kissé érdekesek a képei. Van ahol szexi és aranyos van ahol meg... Nem tudom melyikhez közelít inkább élőben.
Üdv!!!
Egy pozizív élményről írnék Bogi 36-ról! Sokáig nézegettem, és tegnap egy telefon egyeztetés után, meglátogattam!!! A telefonban már feltünt hogy, kedves ,jókedélyű ,és nagyon egyszerűen megtalálható a kis lakás. Amit ígért a telefonban az Bőven megvolt.... :)))) Amit tudatnék kedves kollégák az az, hogy egy kellemes csalódás a hölgy!!! Mikor kinyitotta az ajtót egy nagyon szép arcú mosoly album fogadott, óriási keblekkel, nagy kerek fenékkel!!!! Azonnal feloldódtam, de nagyon közvetlen is, a szex kíváló,magas színvonalon van a leányzó :)))!!!! Az aktusok között beszélgettünk, és bármihez hozzászól, egy igazi barátnő filling!!!Ajánlom nektek, én még biztosan megyek hozzá!És remélem ismét remegő lábakkal jövök el:)))))))))
Szasztok!
Az észrevételeim ezzel az oldallal kapcsolatban.... mind a hírdetők, mind a hozzászólók többsége kamu... hazugság az egész!
Vannak olyan hírdetők, akik feladják a híretésüket 3-4 ki tudja hány néven...!
Édeseim, ha nem kellettek, akkor csinálhattok bármennyi hírdetést, akkor sem kellettek senkinek...!
Mert csak a vak nem látja, hogy hamis a hírdetés, és ezzel a látogatók figyelmét is felhívnám a háttérre, illetve a híretések szövegére, amik 100 % osan megegyeznek csak a név más, hogy hazugság az egész csak ugy gondolják a kis lányok ha így nem, akkor úgy tudnak érvényesülni, de ez egy tév hit !!!!
Mert ez már nem a régi rendszerről szól, ahol nézhettél ki bárhogy akkor is tudtál keresni... ez már egy elég nagy küzdelem a p*nz*rt, ahol még a szilikonos, kedves, szép lányok, akik sokat küzdöttek a külsejükért és sok mindent átéltek, sajnos... ők sem tudna érvényesülni!
Illetve ez igaz a hozzázólók, látogatók részéről is , hiszen sokszor valótlant állítanak, ők a háttérben lehetnek irigy lányok.... akik hozzájuk tartoznak, illetve olyan látogatók is akik nem kaphatták meg a bizonyos lányt, mert bizonyos dolgokat nem vállalt !
De ugy gondolom ezek itt és sehol sem helyén valók!!!
Főleg azok a hozzászólások és hírdetések, amik a valótlant állítják ezeknek semmi értelme,mert mindenkit csak becsapnak ezzel !!!
Fütyülős · Őstag · Akarsz róla beszélni? :)
Hello!
Érdeklődnék járt-e már valaki a malna67 kukac szabadlevél mail című hölgynél aki az aprók között hirdet? Szőkés haj szolis bőr!
Egy két infót irhatnátok rola ha akad!
Előre is köszi!
Sziasztok! Vikiről (20) szeretnék tapasztalatokat, volt e már nála valaki?
sziasztok. lehet nem témához illik. de csak bennetek van az utolsó reményem.
keresnék egy chipendale fiu-t egy lanybucsu fö estfénypontjának. ha valaki olvassa a levelem és tud ilyen fiut, léccives irjatok mar nekem nevet, mobil számot. ***moderálva***. 10 lany lenne a bulin.
köszönöm
humm · Kvázi-tag · Ezt megerősítem, pont ilyen volt velem is
Francesco (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia! Engem érdekel a dolog, hívj fel és megbeszéljük. +36 70 284-****
Sziasztok. Sziasztok!
Kedves, mosolygós, 20 éves lány vagyok. Várom kedves partnereimet, egy kellemes kikapcsolódásra, Debreceni lakásomba.
Házhoz is...
Tudnátok információt adni arről a lánykáról
Panni (20) - Debrecen
Akár privát üzenet formájában is.
Előre is köszönöm. :)
Üdv Don
Sziasztok!
Látom sok az információkérés..., én is ezt szeretném.
Bianka20 -ról van e valakinek valamilyen élménye?
Nem igazán találtam róla véleményt, pedig igen sokan jelöltétek "kedvencnek".....
Amennyiben tudtok, segítsetek!
Előre is köszönöm.
Buch
Passeng!
Én már voltam nála 2-3(kb. 2 év alatt) alkalommal.
István streeten rendel, egyedül. A jó benne, hogy nonstop rendel, így előfordult, hogy esti bulik után felugrottam hozzá. Érdekes a külleme, telefonon keresztül a hangja.... talán, egy kis "vonó" van benne.
Ám ettől függetlenül, normális a hozzáállása, kedves. NFV alap, az aktusokat is bírja.
Ami még egyedi nála, az az ***moderálva***
Az utóbbi időben, mintha egy "pár" kilóval több lenne....
Nem tudom, hogy ajánljam e vagy nem.. nehéz eldöneni, de azért *r/érték arányban jónak tűnik.
Remélem, tudtam segíteni!
Üdv.:Buch