koszonjuk
Sinclair · Tag · koszonjuk
Hali!
Szóval Mónika... :) Kedves kis szőke lány, nagyon formás tenyérbe mászó cicikkel. Popsi kicsit picibb mint amit gondoltam, szeretek. De nem vészes. Előttem húzott friss lepedőt, és illatos kendőt adott a zuhihoz. A masszázst nem túl erősen végzi, pici törékeny keze van hozzá. :) De nagyon jól elbeszélgettem vele. Franciája élvezhető. Extrába volt aktus gumival is, egynek elmegy, de ebben Szilvi (28) nálam még mindíg a tuti. Összességében nekem teljesen pozitív egy óra hossza volt. Feltöltődve mentem vissza melóba utána. Remélem segítettem hakkinen. :)
Sziasztok Olívia 32-ről tudtok vmit írni?Milyen volt vele?
Sziasztok!
Ma délelőtt meglátogattam Grétit, nagyon kíváncsivá tett a sok pozitív dolog amit róla olvastam.
Telefonon az egyeztetés könnyen ment, hamar oda találtam.
Személyesen pontosan olyan mint a képeken,nagyon csinos, ápolt, borzasztóan kedves, figyelmes, becéz, az alatt az idő alatt csak körülöttem forgott minden.
Kezdetnek megfürdet, persze csak ha kéred, utánna a szobában lehet is a lényegre térni.
A francia szuper, szemkontaktus, egyéni kívánságok stb, mindent érted!
Többféle pózt kipróbálván, nyugodtan elmondhatom hogy felejthetetlen élményben volt részem, és ami a legjobban meglepett hogy ő is veled együtt élvezi, sőt, nagyon is! :)
Mindenről lehet vele beszélgetni, vidám, nagy dumás nő! ;)
Nagyon ajánlom mindenkinek, neki meg köszönöm hogy időt szánt rám, nem hiszem hogy egykönnyen elfelejtem! :)
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Nagyon örülök,hogy jól érezted magad! :-) Összegezve..volt egy szuper délelőttünk :-)) Csütörtökön már nem lesz ilyen kellemes "randiba" részem a fogorvosnál..:-)További szép napot neked! :-)
Üdv. ma meglátogattam lLillike 23-mat.Könnyen ment az egyeztetés. Könnyű bejutás a házba.Meg egyeztűnk mit kérek és mennyi. De mikor oda értem akkor változott a feltétel a szolgáltató részéről. Nf. hejett gumi. Mond ván rákérdezésemre ***moderálva*** már haza nem mentem ha keményen f*z*ttem. Utánna jöt a biztosíték kiverése . Popsi gum. nélkül végig.De hát ez-se jött össze.Mond ván egész délután járhatok a vétcébe! Szóval vigyázzatok a mennyecskével!!!Részemről telcsi szám kuka. Nagy csalódás volt részemről. csá
"Popsi gum. nélkül végig"
Dude!!
Am. Lilike tényleg felejtős...
Fütyülős · Őstag · "Popsi gum. nélkül végig.De hát ez-se jött össze."
Most akkor ment a fakanál vagy nem?
Nyugi, nem fog fájni :) Manapság már elég jó fogorvosok vannak :)
Aura nevű kisasszonnyról tud valaki ,valamit?Igencsak felkeltette az érdeklődésemet....
zandras · Tag · Öregszel Gróf ur???? :) A Kerol név mond valamit?????
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Aranyos vagy! :-) Köszönöm a biztatást!:-) Délután kiderül! :-)
Ryta privi :-)
Így van!! És volt is már ő it debrecenben. Úgylátszik vándorcirkusz taga :). Volt egy másik hasonló kaliberű barátnője is, neki hirtelen nem jut eszembe a neve, de biztos hamarosan kiderül........
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok Kedves Kolegák!
Olyan gusztustalan egy nő Erzsike fogatlan undoritó tetoválások úgy néz ki mint egy 70 éves asszony mikor oda mentem el mennekültem tőle akinek van gustusa az menyen.
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Kerol és Demike voltak akkor... :-)
Ott a pont
Barbicica (apróból):
Könnyű, gördülékeny egyeztetés után, extra szép, magasan az átlag feletti lakásban fogad. Igényes, tiszta minden, ebbe a hölgyet is beleértem. Elég csinos, engem egy kicsit Sári Évire emlékeztet az arca, szép. A franciát bőnyállal csinálja, de annyira, hogy az engem már kifejezetten zavart. Aztán kérdezi hogy szeretnéd, de inkább csak tűri, vagy nem is tudom. Itt tutira nem lett egymásra hangolódás, de lehet másnak esetleg jobban sikerül. Kár, mert ilyen igényes környezetbe, egy ilyen igényes lányhoz szívesen járnék gyakrabban..
Hali.Szandyról van valakinek infója?
Ezek szerint te leszbikus vagy?