Szegregálni teccik az elvtárs? Nocsak!
Jó az. B*nyalex és a kedvese után még azt hittem, rosszul látok. De koncsitaramirezre már csak legyintettem. Ebben a világban bármit lehet kedvelni b*ntetlenül.
Szegregálni teccik az elvtárs? Nocsak!
Jó az. B*nyalex és a kedvese után még azt hittem, rosszul látok. De koncsitaramirezre már csak legyintettem. Ebben a világban bármit lehet kedvelni b*ntetlenül.
Nomer csak a csinált mellű nők a jó nők? Vagy srácok...
Én meg a kismellű nőkre bukom. Van vagy 10 igen jócsaj, ebből a kategóriából.
Szia Roller! Nem igazan szoktam itt reagalni meg irogatni de valoszinu azert nem vettem fel a telefont mert vendeg volt nallam es olyankor a vendeg az elso :-)
Patrik7 · Tag · :) :) :)
Fütyülős · Őstag · ...és basszus van 16 kedvelője! Brrrrr..... :((
Patrik7 · Tag · Ninettke nálam is a dobogón van :)
Nicole/Selymes engem is érdekelne. Többször is próbáltam hívni az elmúlt hetekben, de soha sem vette fel.
Nándi · Őstag · Egy ismerősöm szerint azé van ennyi mert 1 gépről nyomják a hirdetéseket és mivel 1 valakinek csak egy neve lehet ( ip alapján van bukta) a szerkik írják át a neveket! Strigóknak adott a házifeladat venni kell újgépeket és net előfizetéseket:D Meglátjuk a fejleményeket :D
Balu..nincs ennyi nő..sok lányt ismerek akinek több hirdetése van:D
Szerintem úgy kamu az összes, ahogy van (vagy lehet az egyik valódi :D ) :) Életkor, magasság... mind megegyeznek. Akkor minek ennyi belőle?
Patrik7 · Tag ·
Akkor ezek szerint osztódással szaporodik :D
zandras · Tag · Dóri 23 (?) Aki Rebecca lett???
haban · Tag · Debreceni hirdető Tiffani23. 11-et találtam, plusz egy Tiffani23 pécsi, plusz egy Tiffani20 debreceni Pár lánynál a tellót többen használták.
Nándi · Őstag · :D Baccki annál is gyorsabban!! Jelen pillanatban 13 van:D
haban · Tag · Bocsika!!! 2015.05.16. 22:59 -kor a keresőben Tiffani(23) debreceni hirdetők, tizenegyet számoltam meg, más más telló számmal. És még hol vannak akik hétvégén szüneteltetik hirdetésüket? Szaporodnak minta nyulak.
Patrik7 · Tag ·
Nándi :D :D :D
Nándi · Őstag · Lehet hatosikrek na de egy keresztnévre anyakönyvezve:D
Patrik7 · Tag · Ha jól számoltam,akkor hat darab Tiffani(23) is van???
Azért ez nem semmi :))))))))
Patrik7 · Tag · Üdv!
Ha valamelyik kedves kolléga tiszteletét teszi(tette) a Liza(22)-nél,legyen szives megosztani a véleményét :)
Helena 19 nevet változtatott. Most Szandi néven ígérgeti a fenekét. Ne döljetek be neki!!!!! Semmit nem fogtok kapni!!!