Hali.
Nikiről sok jót olvasni, én is gondolkodom rajta erősen.
Talán ő jó lehet neked.
Üdv.
degye75 · Lelkes újonc · Hali.
Nikiről sok jót olvasni, én is gondolkodom rajta erősen.
Talán ő jó lehet neked.
Üdv.
Egy Maya 29 van, aki a normal hirdetesek kozott es az aproban is hirdet ugyanazzal a szammal, rola mar tobben is irtak.
Az elo vagy csak info okfejtesed kapcsan epp te irtad, hogy "szemelyesen tapasztaltam mert beszeltem vele mind a ket szamon".
A masik holgy valoban ugyanolyan adatokkal, de csak az aproban, mas nevvel es mas szammal hirdet, bar kicsit valoban fura, de annyira nincs ebben semmi kulonos, a reszletes kulonbsegeket pedig mar leirtam egyben, ennyit tudtam segiteni.
sziasztok!
jártam a ***moderálva*** -on hirdető Rika(38) nál. külsőre egy 40-es nőt kell elképzelni, semmi extra de csinosnak mondanám, főleg a popsira.
olyan franciát nyomott le, hogy úgy kellett leszednem a szerszámról mielőtt eldurranok. pakoltam picit több pózból, jó kis szűk puncija van, bár azért már látszik rajta a "használat". a végén a szájába lőttem, úgy kiszívott belőlem minden cseppet, hogy semmi nem maradt a papírtörlőnek :)
aki szereti ezt az érett kategóriát annak javaslom tegyen egy próbát vele.
ja azt elfelejtettem, hogy nagyon rugalmas az időbeosztása, szinte mindig ráér.
Kedves MT-k,
az utóbbi 3-4 hónap néhány élményét szeretném megosztani veletek. A beszámolóim szigorúan az én véleményemet, tapasztalataimat tükrözik. Aki az eddigiek alapján ad a véleményemre, használja egészséggel, a többiek nyugodtan sz@rják le.
Jártam néhány 30+ korosztályos versenyzőnél, tapasztalataim ellenére. Összegezve: jobban jártam volna, ha nem választom őket.
Ryta (30): tessék, mindjárt az elején egy ellenpélda! Nagyon csinos, mint a képeken, feszes test, feszes, kerek popsi. Kis cicik nagy bimbóval, én nem vagyok nagymell-mániás. A színes melíros rövid haj szintén nem az esetem. Nagyon kedves lány, oldott a hangulat. Zuhany után hasra az asztalon, finom masszázsnak is mondható amit kaptam, izgi érintésekkel. Érti a dolgát. Hanyatt fordulás után még finomabb simogatás, csúszka masszázs következik, majd hamar kiderül, hogy a francia nyelvnek is értő művelője! Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb durranása lett belőle, nagyon jólesett. Csillagos ötös hozzáállás, szakértelem, szép test. Mindezt 45 percben, korrekt matekkal. Bravó!
Alexa (29): Sajnos nem tudok csatlakozni az őt fényezők táborához. Valóban csinos, de az ő 29-e jóval többnek tűnik, mint Ryta 30-a. A fényképek azért kicsit csalnak, nem durván, de kicsit. Egyébként egy rossz szavam sem lehet, csinos lány. Kedves is, mindent megtesz érted, hogy jól érezd magad. A francia nyelvet sokkal jobban beszélik nála a fiatalok, csinálja ő, de nem az én ízlésem szerint való, pedig tényleg mindent elkövet. A pakolást jól bírja, sőt talán élvezi is kicsit. Egyszer elment, nem leszek visszajárója.
Niki (30): szintén szuper csinos. Figyel rád, hogy olyat kapjál, amilyet szeretnél. Szereti a munkáját, élvezi is, ha megfelelő a partner. Tulajdonképpen jól éreztem magam. Beszédes. Minden irányból jól pakolható, nincs kényeskedés. Rá nem ez a szó illik, de jó szolgáltató. ***moderálva*** piros rózsát vittem neki, félidőt maradtam. Majd meglátom, később megyek-e még.
Zsanett (35): igazán nagyon csinos, arcra kicsit megijedtem, hogy Rubint Rékához megyek, de nem, sokkal helyesebb. Szerintem kicsit zavarban van, ezt lazasággal próbálja palástolni. Őnála is sokan beszélnek sokkal jobban franciául Debrecenben, viszont hátulról meglátogatni igazi élmény, jól pakolható. Felemás érzéssel jöttem el, sok az a ***moderálva***! Sok múlik az arányokon! Visszajáró nem leszek.
Ancsa (35): tényleg valahol 35-40 között lehet, MILF-nek nagyon dögös, helyes az arca is! A randi elég gyenge volt, úgy rángatta az ezredest, majd leszakadt, néha nyalintott egyet rajta franciska címén. A többire már nem emlékszem. Többet nem megyek, de az utcán tutira utána fordulnék!
Ancsika (35): röviden annyit, hogy hasonló kategória, mint Ancs (35). Küllemre is, munkájára is.
30 alattiak:
Vadóc, az apróból: Nála pár hónapja voltam, nekem totál mellényúlás volt. A képekhez képest jóval több fognivaló van rajta, aki ezt szereti orbitálisan nagy mellekel, annak javaslom. Olyan kevés nyállal beszéli a franciát, hogy majd' legyulladt a f@rkam. Egyébként szereti a munkáját.
Adri (18): maga volt a csoda. Természetes szépség. Csinos, helyes, hosszú hajú, vastag ajkai egzotikusak. Úgy ölel át vékony karjaival, mint egy barátnő. Érzékien beszél franciául, és ha kedves vagy hozzá és figyelsz rá, akkor az együttlétet képes élvezni. Kéretik nagyon vigyázni rá! ***moderálva*** rózsát vigyél neki.
Most ennyit, szép napot.
Ennek most mi értelme van?
Feladat: találjátok meg a különbséget a két hirdetés között!
Megoldás: a két hirdetés ugyanaz, csak hülyének nézik az embert... :D
Rózsát? Minek? Akkor már inkább egy tál töltött káposztát, nem? :D
Kedves MT-k!
Tudtok nekem ajánlani olyan lányt, aki KÖZVETLEN a belvárosban rendel?
Előre is köszi!
pumpa · Újonc · Köszi! Fiatalabbra gondoltam. Esetleg Ariel 24? Van róla infótok?
Sinclair · Tag · igy van,lehet elmennek en is ,6szal rozsaval a kezembe es a konyha ajtot mar nem tudja bezarni a rengeteg rozsatol.egy mekis menu is jobb otlet szerintem :D .nem udvarolni megyunk :P
Sinclair · Tag · A kategoria
Sinclair · Tag · lehet volt egy eltitkolt ikerhuga .jo probalkozas, keves logikara utal
degye75 · Lelkes újonc · :-D Nem tudtok olvasni a sorok között... ***moderálva***
Sinclair · Tag · egy pont oda neked :D hat akkor ezzel a ``rozsaval`` tuti nem lesz tele a konyhaja ,csao ;)
Ha már ajánlani nem tudtok olyat, aki a BELVÁROS SZÍVÉBEN rendel, adok én nektek egy átfogó képet (1-2 mondat) azokról a lányokról, akiknél az elmúlt évben megfordultam. (Lehet, néhányan már nem hirdetnek, de még visszatérhetnek!) :)
Letti: Nálam ő (volt) a No.1. Imádom/imádtam a kislányos lányokat! Franciskája nem túl erős, viszont hátulról mindig keményen lehetett döngetni! (Nála visszajáró voltam, ha ne adj isten visszatér, leszek is.)
Bia: a Lettivel rendelt együtt (azt hiszem, most már egyedül) Mikor nála voltam, leesett az állam (de neki is) mikor ajtót nyitott... ismerjük egymást már régóta! ;) Eksön nem volt, csak egy lájtos pepa!
Sexycsoki: ő sokat van külföldön, de amikor itthon van rendszeresen meglátogatom! Sportos, feszes test, kerek cici, popsi! A frencs csillagos ötös! Egyszóval: rendben van!
Kitti (25): ő sem hirdet már (legalábbis most nem - sajnos) Tóciban fogadott, nálam sem arcra, sem testre nem jött be... DE!!! És most jön a de... igencsak keményen lehetett kefélni!!! (Csók alap, és kifejezetten jól és izgatóan csókol!)
Zsüliett: kb. 1 hónapja voltam nála. "Darab" csaj, de nagyon lelkes! Francia csak gumiban! Kétszer jól meglovagolt, szűk punci... Én ajánlom!
Krisztina (33): ódákat zengtetek róla itt, a hozzászólásokban! Kb. 2 hete jártam nála! Nálam botrány! Aranyos, meg kedves, meg minden... de hogy valaki, ha az eksön előtt pipil és utánan nem mossa meg a nunit..... hááát ez több, mint lehangoló! Hozzá soha többet!
Kitty (24): nála elég rég jártam. Minden részletre nem emlékszem, de arra igen, hogy pia szag jött belőle (vagy csak konyakmeggy) :D és arra, hogy a franciája jó volt!
"Hirtelen felindulásból" ennyi jut eszembe! ;) A közeljövőben tervezem meglátogatni, Zsanettet és/vagy Íriszt, ill. Vivike (24)-et! Ha jók az infóim, ők mindhárman kint dolgoznak valahol az Újkertben, nekem az pedig picit kiesik! :( Hétköznaponként nem vagyok túl mobilis, már akkor, amikor ez összeegyeztethető a lányok munkaidejével, ezért is keresnék KIFEJEZETTEN BELVÁROSI lányt/lányokat!
Csumi!
humm · Kvázi-tag · Mit jelent az hogy "Darab" csaj? Nem mindig vágom a zsargont
Fütyülős · Őstag · ..."pipilt"...
:)
Nem úgy értem, hogy: "fadarab"! Hanem, olyan... "darab", testes, vanrajta mit fogni-kategória! (Cicije viszont pici!)
Mégsem írhattam, azt, hogy: "h*gyozott"! ;)
Fütyülős · Őstag · ...hugyozni...