Köszi az infót!
Ha már ennyire rendesek vagytok, még egy óhaj-sóhajom lenne: VIVA 19-ről valaki tud valamit?
Mert a képei alapján mutatós!
kispe · Lelkes újonc · Köszi az infót!
Ha már ennyire rendesek vagytok, még egy óhaj-sóhajom lenne: VIVA 19-ről valaki tud valamit?
Mert a képei alapján mutatós!
Szia!
Javasolt a Hölgy képek gyenge minőségüek de stimmelnek, hímzés van bőven itt is ott is. A masszázs miatt nem biztos hogy ide érdemes menni de a NF az rendben van 1 ó-ban nagyobb a kínálat. Régről rossz hírű környéken, jó kéró. Választható ágy v. matrac, tiszta tágas fürdő,törölköző. Kavics megszokott.
Patrik7 · Tag · Szia!
A Myához (még) nem volt szerencsém,viszont a kolléganőjéhez igen :)
Nagyon igényes kecóban fogadják a vendégeket!
Sok sikert :)
Üdv!
Két hölgyről szeretném most megosztani a tapasztalataimat, egyikük Micus34, régóta szemezek már a képeivel, de kicsit mindig félve keresek fel olyan hirdetőt, akiről nem nagyon vagy csak kevés vélemény van. Reggeli órákban hívtam és rögtön tudott is fogadni, könnyen megtaláltam a helyet, és ingyenes parkolás várt. Arcra számomra átlagos, de a teste az nagyon rendben van, a képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Gyors tusi, majd rögtön a lényegre is tértünk ott a nappaliban a kanapén, nincs külön baszoba, ebből adódik, hogy nem sokadmagával rendel. Szilikon szájakhoz még nem volt szerencsém, de izgató vele a csók is, ami nem az a finomkodós, majd egy b_nyálas francia, és aztán többféle pózban élveztük egymás testét, én meg voltam vele elégedve, teljesen laza közvetlen, el lehet vele beszélgetni kellemesen, részemről ajánlott.
A másik hölgy Lara28, akinél korábban már voltam egyszer és most úgy gondoltam itt az ideje újból felkeresni, helyszín ugyanaz, mint korábban, külsőre nem változott, kedves mosolygós rövid szőke csajszi, nekem bejövös, tusi után gyengéd franciával indítottunk, majd védőf. ami sajna kissé szűk volt, amikor ezt jeleztem, csak tanácstalanul nézett h csak ez a méret van most, így aztán emiatt nem is volt a legjobb az együttlét, a hatalmas cickóira végeztem ki magam :) eddig itt nem találkoztam ilyen problémával. ettől eltekintve más gond nem volt vele, és ajánlott kategóriás.
kispe · Lelkes újonc · Sziasztok!
Mya 33 masszázs, biztos volt már valaki, de semmi nincs a fórumon róla!?
Egy kis segítség jól jönne, akár priviben is.
Köszi!
Hali! Tudnátok ajánlani nyelvpirszinges hirdető lányt? Privibe is jöhet!
Köszöntem!
haban · Tag ·
Jól látod, számtalan néven próbálkozott már de rossz véleménnyel voltak róla. Talán még 18-éves sem volt mikor már próbálkozott. Valamikor a Viola úton rendelt.
Pepe76 · Újonc · Köszi a segítséget,ezután használom a ketresőt !!! :)
misterX · Kvázi-tag · Használd a keresőt volt már róla szó. Nem ajánlották. Kutyából meg nem lesz szalonna.
jav.:...látom....
Jól láttom, hogy Laura (18) = Kittana (22) , aki korábban is már nevek miriádjain hirdetett ????
Ja és persze ezen a legújabb néven péntek éjjel regisztrált, de hétfő délutánra már 13 'látogató' kedvence .....
K@rrrva hiteles, mint mindig .
Üdvözlet!!!
Alíz 22-ről van-e valakinek infója? Bármilyen részlet érdkel! Köszi!!!
Pepe76 · Újonc · SZiasztok !!!
Ha megtenné valaki,hogy a Bujaságangyalával kapcsolatban megoszt velem valami tapasztalatot,azt megköszönném !! :)
Fütyülős · Őstag · Nórika(19): Sunny Yard, régóta ismert hátsó ház. New York poszter. A hírdetésben olvasható paraméterek megegyeznek. Lakás már ismert: 10/3. A lányka pici, csinos, szülés nyomai a ciciken. Arcra nem bejövős. Normál rózsák.
A többi: 10/7. Franciska 10/5, action: 10/6. Doggy styban kifejezetten izgató. Jah és extra szűk volt.
Ott van még Mara, meg talán Lara. Na lehet ócsárolni!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Tökéletesen jó megfogalmazás, kedves Grófom :) de azért meg kell jegyezzem, hogy a megérzéseid néha csalatkoznak, ez tényleg valódi vendég, csak még újonc.. talán ezért írtad oda, amit... :) Mindent meg lehet tenni, amit csak az ember akar, bármilyen dolgot is követhet el... lehet álarcokat felvenni egy pillanat alatt.. egy valamit nem tud megszínesíteni.. a Lélek nem photoshoppolható :D
Sziasztok! Egy nemrégi élményemet szeretném megosztani veletek!
Néhány napja jártam DYA40-nél (az apóba szokott hirdetni.) Néhány csörgés után fel is vette kedvesen válaszolt minden kérdésemre és egyeztettünk egy időpontot a találkára.(megkért h a találka előtt fél órával csörgessem meg h minden rendbe). Így is tettem és mondta h mehet a buli! A Helyszín Plázátót 2 percre található csenden utcában! Odaérek hivom mondja kapukódot emeletet. ajtót egy kellemes megjelenésü hölgy nyitotta beinvitált a szobába megbeszéltük h mit szeretnék sajna időhiány miatt csak 1 franciára maradtam gyurs zuhi aztán vissza a szobába és nekikezdett a kényesztetésnek, ami nagyon jó volt 10/10 ugy csinált mindent ahogy kértem és a végén szájjal ráfogott az ezredesre és mind egy cseppig a szájában lendolt az üdítő nedü! Váltottunk még pár szót nem dobott egyből ki végén odaadtam nemi az ajándékot a negyon baráti és távoztam.
NAgyon jó volt vele nagyon érti a francia nyelvet, legközelebb biztos többre maradok!
morgonc · Újonc · 2-3 éve voltam nála.Csinos csaj, de nagyon lekezelő. nem válál semmit.kézzel keményít utána csak gumiban nyomja.Láttam már Kecskeméten, Győrben, Szolnokon is hírdet.Azzóta lehet jobb a szolgáltatás, bár kétlem.
haban · Tag · Bella20- azonos Amina 19-20. al. több néven hirdetett új számmal ás rendszeresen változtatja nevét.
Hiába a bájos külső a képeken mint pl Cathy vagy Nelly( mézes , májas pofi) a feltételezett hajcsárok elég jó visszatartó erővel birnak. Gondolom nem csak nálam. Úgyhogy pozitiv beszámolót mig nem olvasok messze elkerülöm őket.
Patrik7 · Tag · Üdv!
A Nina26-ról milyen információk vannak?
Jöhet privátba is :)
Köszönöm.