Ez most kinek szólt?
Ez most kinek szólt?
Sziasztok!
Beszámolók a közelmúltból:
Dóri24:Kapcsolat felvétel illetve a bejutás könnyen ment(Vénkert)
Nagyon jó alakja van,a lakás az átlagos panelnél igényesebben kialakítva.
Franciája jó,csak nagyon rövid volt.Mint maga az action is.
A fiatalabb korosztálynak valószínüleg jobban bejön.
Prize.átlagos
Hanna30:Az apróban szokott hirdetni.Most éppen nincs fenn hirdetése.
Számomra Ő az etalon a jó szolgáltató tekintetében.Minden
mozdulatával azt keresi hogy mi a jó vendégnek,lesi minden kívánságát.
Ráadásul még közvetlen is,ami számomra igen fontos.
Francia 10/9 Hozzáállás 10/10 Összbenyomás 10/10
Volt már nektek olyan, hogy valaki az adott időtartamra beszámította a zuhanyt is?
Tudtommal az óra akkor indul, mikor eksönre kész van mindkét fél, nemde?
Bella (25): harmincas, úgy néz ki ahogy a képeken. Régebben jártam nála, akkor más néven votl a városban (talán Pamela), arc nélkül hirdetett.
Szókimondó, kicsit flegma. Árak picit magasabbak mint a debreceni minimumos, szolgáltatás szinvonala nem nagy szám. Nulla szinjáték, előnedv esetén törölgetés, gyors fáradás, órát pontosan betartja. Ahogy a hirdetésében is szerepel vállal dominát, szóval Ő inkább aktív, mint a passziv fél szerepét szereti eljátszani. Abban lehet egész jó...
Két hirdetése is van különbőző telószámokkal, amiből az egyik a tiffanis brancshoz tartozik. Szóval bármennyire csábítóak a fotói nem ér annyi rizikót számomra. :)
Zeuszkahh · Újonc · Próbáltam már vele beszélni, de mindig a barátnője veszi fel a telefont, így valószínűleg nem létezik.
slimjohn · Újonc · Néhány héttel ezelőtt Gróf Kurátor írt erről a lányról. ha a lány nevét beírod a debreceni fórum keresőjébe, el tudod olvasni a pozitív hangvételű beszámolót. Sok sikert! :)
Szabrínánál jártam az apróban hírdet nem ajánlott lehúzós nagyon a csaj.
Sziasztok!
Mendy/26/van valakinek infója a hölgyről?Szeretném meglátogatni de elötte ha tudtok segítsetek.Köszönöm előre is.
Sziasztok.
Irna valaki bővebben Micus 34-ről? Hétfőn megyek Debrecenbe és szeretném meglátogatni.Érdekelne hogy mit vállal és hogy milyen a modora?Extrák esetleg?
Sziasztok!
Kitty 35-ről valaki tud véleményt mondani? Köszönöm
Sziasztok!
Látogatást tettem***moderálva***-nél. Nekem még a sokat dícsért hölgy ezidáig sajnos kimaradt. Sokan írtatok már róla, amihez csatlakoznék. Fontos megemlítenem, hogy már a Nagyállomás környékén rendel, de nem a toronyban. A lakás célnak megfelel, voltam már jobban, rosszabban is. Hozzállás KIVÁLÓ! Aktus, ami teljesen rendben volt után kávé, üdítő. NAgyon kellemes volt. A cicik tényleg nem a legszebbek, de egészen érzékenyek. Popsi finoman markolászható. A legszentebb része, pedig egyenesen tökéletes. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Árakat szolídnak mondanám, de a ház előtt a parkolás fizetős, mondjuk nem húzós. Jó kalandozást nektek!
Sőt, 33% az a plusz virágszál ha az alapcsomagra számítjuk, nem 25, belegabaolydtam mint az ÁFA-ba (hogy oda vagy visszafelé számoljuk). Ennyi virágért két debreceni lány is kedveskedik, bár két gyenge teljesítmény nem tesz ki egy majdnem jót (amilyen Crystalé). De ez a majdnem kategória sem indokol két csokrot. még ha jobb is a debreceni átlagnál.
Sinclair · Tag · ra se rants cimbora! te mindent jol csinaltal,en is irtam mar a csajrol regebben,nem veszitettel semmit hogy nem jutottal be hozza.ajanlanam inkabb Lejla-t neked :)
Egy öreg barátom mondta: a lényeg ugyanaz, legfeljebb a "keret" változik. Nos Ritánál a "keret" kifejezetten jó, én meg már nem tartozok a "kezdő" kategóriába, ezért a tervezett látogatás eredményesebb lesz/lehet mint az első volt, de szemlesütve vállalom, hogy szeretem ha a nő esztétikai élményt is nyújt.
Ma meglátogattam Cintia 23-at, Doboz(készítő) street. Mentális zavarral küzdő enyhén terhelt nő, mosdás után is oda nem illő szagok, otthagytam...erősen felejtős. A társa Vanessza, aki nem engedte, hogy bemutatkozzam...nos ez is egy új tapasztalat. Így aztán továbbra is a zöld ház, aztán Dóri.....
miert mind keritek az infokat privatba. lehet mast is erdekel.
Tegnap délután felhívtam Jessyka(20)-at.Udvariasan bemutatkoztam,megbeszéltük az időt,helyet.A megbeszélt idő előtt 5 perccel felhívtam,hogy itt vagyok az utcában,de késnék 15 percet.Probléma-e?
Azt mondta nem probléma,minden oké.
Negyed óra múlva hívom,aztán azóta is egyfolytában veszi fel fele....
Jellemző!
Mielőtt pár okostojás elkezdené az észt osztani,nem voltam még nála,és udvarias voltam a telefonba...
Ha felveszi a telefont és azt mondja,hogy nem jó az időpont,vagy bármi,akkor rátudok...
de így...10/0
Patrik7 · Tag · Ahogy a kolléga Úr mondja a Gréta23 fotóit elnézve,na ő nyújt még "esztétikai élményt" :)
Róla esetleg van valami kézzel fogható információ?
Jöhet privátban is.
Rita 20? Tényleg rendkívül csinos lány, különösen azok számára akik a vékony, de formás nőket kedvelik. Az arca is formás, helyes pofija van, de engem zavart, hogy hogy az egész arcocskája himlőhelyes, egyébként akár dolgozhatna a "zöld" házban is. "Kezdő" koromban jártam nála, akkor nem volt eredményes a látogatás, de ez nem biztos, hogy az ő hibája volt. Emlékezetem szerint a franciát inkább lapozta, mintsem ananyelvi szinten kezelte volna...de az esztétikai élmény miatt -már ami a testét illeti- tervezem, hogy meglátogatom. A képek a valóságot mutatják, de talán az életben jobb is....
Patrik7 · Tag ·
Hát b@szki, nem semmi egy fazon vagy :D :D :D :D :D