Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Ágica)
Regina(24): képei alapján egy régi hírdető, aki csak masszázst vállalt a hírdetésében. Alacsony husisabb lány. A pocak (sorry) és az árak végett annyira nem jött be. Amúgy kedves.
Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Ágica)
Regina(24): képei alapján egy régi hírdető, aki csak masszázst vállalt a hírdetésében. Alacsony husisabb lány. A pocak (sorry) és az árak végett annyira nem jött be. Amúgy kedves.
Üdv !
Húúúúú basszus de jó hogy szóltál, én a minap beszéltem vele telefonon, mint Angéla. Sejtettem hogy valami nem oké !
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Angéla) ***
Vanessa 36nál jártam a minap. Nagyon nem ajánlom. Kerüljétek! A képeken nem ő van. Nézi az időt is! Nem azt kaptam amit előzőleg megbeszéltünk!És a lakás koszos büdös!
Rebekáról a ***moderálva***n van egy csomó értékelés. Nagyon istenítik az ottani MT-k. De ahogy elnézem pöstről jött ide, szerintem csak átutazóban van és hamarosan visszamegy.
zandras · Tag · Üdv! Egy kis élménybeszámoló. Elvira A masszőr. Hosszú idöbe telet az eggyeztetés de végül összejött a találka. A helyszin, kényelmes kis lakás könnyen megközelithetö helyen. Elvira nem változott semmit mióta nem találkoztunk. Kaptam egy tökéletes teljes testre kiterjedö masszást, a problémás részekre különösen nagy hangsulyt fektett. A levezetásre már meztelenre vetközött és én is kényeztethettem egy kicsit. Remélem hamarosan visszatér....
Patrik7 · Tag ·
Jó izlésed van kolléga :). Tényleg nagyon dekoratív.
Közelebbről is ismered a hölgyet? :)
Zeuszkahh · Újonc · Sziasztok! Boni 20-ról tud valaki valami használható információt? Előre is köszi.
misterX · Kvázi-tag · Voltál már nála vagy csak a képek alapján gondolod ezt?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Én is ezt mondom.Szerintem a kategoria legjobb nője.
Rebeka, de jól nézel ki!
Fütyülős · Őstag · Valaki volt már Katka(43)-nál Dunaújvárosban? :-)
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia Évi 35 ,Kitty 35 ök is tocis lányok.
Ha valaki tud még lànyokat a tóciból én is kivàncsian vàrom. Köszönöm!
Szia! Virág 22és Csilla 30.
Nem csodálom hogy kimoderálták amit írtál.Gondolom azt hiszed nagyon vicces voltál pedig nagyon nem...
Hali! Tóciba valakit tudtok?????
Patrik7 · Tag · :D :D :D
Fütyülős · Őstag · Fórum jobb oldala: "Keresés kulcsszóra" / Lány neve / Csodálkozás.....
Sziasztok! Én a segitségeteket szeretném kérni! A jövő héten debrecenben leszek és van itt két lány aki komolyan felkeltette az érdeklődésemet, az egyik Pem, a másik pedig Letti..Privátban tudnátok infot adni a két csajról? Érdemes meglátogatni őket? Segitségeteket előre is köszönöm!
KezdőSrác86Db · Újonc · Üdv!
Csapókerten belűl keresnék hölgyet,aki tud esetleg segíteni irjon privibe!!!