Ráadásul meg nem is maguknak oboaznak :D
Ráadásul meg nem is maguknak oboaznak :D
Háát az utolsó mondatodra a válasz , itt szerintem inkább a p*nzedet(p*nzünket)szeretik .
Sziasztok!
Régen voltam már asszem Áprilisban utoljára vidékilánynál meg egyáltalán nuni közelében szóval arra gondoltam elsősorban egy masszásra jelentkeznék be valakihez akinél a végén van NFVSZ. Aztán a többit majd meglátom, hogy bírnám az action-t ugyanis kijöttem a formából mióta nincs asszony :D
Kit ajánlotok aki nem csillagászati összegben dolgozik de leginkább nem színészkedik? :)
Ha egy hirdető is látha ezt a posztot nyugodtan írhat :)
Köszönöm szépen :)
Lotti mellei a nagytól azért messze vannak. Nagyon szépek, de ez a közepes méret :)
Detti pl, az nagy
Fütyülős · Őstag · Van itt egy új lány, Réka. Azért 98 évesen elég jól tartja magát! ;)
Fütyülős · Őstag · Ha kemény, nagy cicik, akkor Lotti.
Köszi a választ, Dettike 30 a legbejövősebb a képei alapján, de Micus is ott van nagyon, akkor Ő lesz a befutó szerintem. Nem kimondottan Milfet keresek csak szép és nagy cickói legyenek. Esetleg Bellini kisasszony a popó miatt még...
Laci
Sziasztok! Fiatal kislányos arcu lányt keresnék!Tudtok ajánlani valakit ak inem csalodás! Elöny a fekete haj ! :) Jöhet privibe is!Köszönöm
Leonarol valakinek valami infoja??? Halas lennek!Köszönöm
Az új Mayát látogattam meg egy pár napja.. képein elbűvölő valóban, de...
Rószaszálak átlagosnál jóval több.. a képei kb 15 éve készülhettek, már nem olyan vékony , csini.. +15 kg..
Csúszkamasszázs szerintem átlag alatti, végülis a befejezés (francia) az nem rosssz...
Nem is tudom aki szereti az erős testalkatot, + még azért a masszírozás is elég erős, nem csak úgy simogat az látogassa meg...
Én nem fogom többet.
Tényleg olyan tökéletes a teste,mint a képeken.A fejbótba mondjuk elmehetne és lehetne egy kicsit lelkesebb is.Bár lehet,hogy csak én nem jöttem be neki.Kifejezetten szereti a popsit.10/7
Sziasztok!
Rita20 Debrecenből.....ki tudna nekem róla infóval szolgálni? Tényleg olyan,mint a képeken? Mit érdemes tudni,mit nem?
Várom a válaszokat,köszönöm!
Mya (43)· szombathelyi masszázs · Újonc · Kedves uraim! Ezúton szeretném közölni önökkel hogy a nevem Mya y-nal! Köszönöm a hozzászólásaitokat! :) Szép napot mindenkinek!
Patrik7 · Tag · Köszönjük szépen Mia :D :D
Mia33 rendszeres látogatója vagyok,ezúton szeretném megosztani tapasztalataimat.Az utóbbi időben a Torockó utcában lévő rendkívül igényes lakásban fogadott,mely biztonságos belső parkolóval is rendelkezik.A hölgy kellemes megjelenésű,szép és intelligens,mely könnyen kiderül a profi masszázs alatti beszélgetés során.Az intim kényeztetés és a kölcsönös francia rendkívül kellemes lassú érzéki.Én az aktust is kérem minden esetben,amire végképp nem lehet panasz,jó érzés hogy mindketten felszabadultan élveztük.10/10
Sinclair · Tag · hello mindenkinek! Szandry 19rol valakinek infoja? johet privatba is,koszontem!
Niki30 - Párszor voltam nála régebben.. Aztán nem tudtam menni jó darabig, de pár hónapja felvettem vele a kapcsolatot Skype-on. Teljesen hülyét csináltam magamból, mert vagy kétszer bejelentkeztem, aztán lemondtam.. Közben megint elszólított a munkám. Pedig még mindig " álmodom" vele. A franciája olyan volt, hogy végig szemkontakt.. Használta a nyelvét, a nyelve hegyét, a torkát.. Foglakozott az ágyékommal, a zacsival és szamomra újdonságként az anusszal. Amikor fölé térdeltem akkor előkerült egy vibri és szopi közben magán is segített. Nem sieti el nem tudom szereti-e, de a vendég úgy érzi, hogy igen. Kedves, vicces, veszi a poént sőt ossza is. Biztos, hogy a TOP3 ban benne van. Remélem hamarosan újra eljutok hozzá...
Patrik7 · Tag ·
Igen,ez jó ötlet amit a kolléga mond :)
Mindenki írja le a TOP 3 szolgáltatóját és azokból lehet válogatni :)
Köszi hogy szóltál akkor hanyagoljuk szürjük ki a jókat csak azokhoz menyünk!
Patrik7 · Tag · Még valamikor az év elején voltam nála.
A vasútállomás mellett a nagyon nagy ház.
A fotókon ő van, semmi retus,ugyanolyan nagy mellbimbója van amit látsz :)
Elsőnek fél órát terveztem,de a végére másfél lett belőle :)
Gyakorlatilag végigmulattuk az egész időt. Nagyon jó társaság volt. Szuper volt minden.
Már ahogy beléptem az ajtón rögtön egy hullámhosszon voltunk,talán túlságosan is és emiatt nem is keresem többet.