Nándi! Privátba nekem is küldd már el! Köszi!
Nándi! Privátba nekem is küldd már el! Köszi!
Azért osztanak meg egyre kevesebben a tapasztalataikról,mert mindegy mit írsz,van pár túlképzett,aki úgy is lehúz.
Szerintem egyszerűbb , ha kinézed azt a csajt aki tetszik és beütöd a keresőbe. Esetleg rákérdezel a kiszemeltre. Viszont azt ne várd senkitől , hogy feltérképezi mik is az igényeid. Bocs de egy exel-be ne tegyük be? Nézd ki a csajt és szívesen segít itt a többség ;) Üdv.
Köszönöm!
Én kb 15 -re gondoltam.
Rita 20: többen jelezték, valami van a telóddal, hetek óta csak kicsipog, pedig aktív a hirdetésed, de nem lehet elérni tégedet. Nézzé má utánna, valami nem stimmó vele kicsijány!
Azttom mondani, hogy szép: csini titkárnő-szemüveg, szabályos arc, nagyon szép haj, címlapfotóra is fel lehetne sminkelni, nézd meg magad is. A többit kimoderálták, rózsacsokor átlagos, csövi.
Nem tejjesen, azér két lányra is az jött ki, hogy ajánlható. Az igaz, hogy nagyon próba-szerencse fiatal csajoknál próbálkozni, de néha nagy élmény sülhet ki belőle. Az általad kedvelet "érett" korosztályból esztétikailag q*va nehéz megfelelőt tanáni! Most mondhatod, hogy mi számít? A karosszéria, vagy a gyorsulás? Hát ez az, néha ez, néha az, egyelőre a jó karosszériába bújt izmos motor kutatása során jönnek szóba a fiatal lányok. Nacsá
Patrik7 · Tag ·
Aha,csak ebből jó ha tízhez (lehet sokat mondtam) akit érdemes meglátogatni :)
Hidd el, a lényege csodálatos!
Jol sikerultek nora uj kepei, csak kar hogy a lenyeget eltakarja
Nándi · Őstag · :D Ne is vesződj vele menj a jól bevált csajokhoz!
Van közöttük ígéretes a fotók alapján, de túl fáradtságos lenne kibogozni:(
Mi van itt? 219 hölgy várja a férfiakat. Szerintem ez történelmi pillanat,kár hogy Liza nics köztük :)
Patrik7 · Tag · Szebben meg se tudta volna fogalmazni :D
Fütyülős · Őstag · Bocsánat, lent.
Fütyülős · Őstag · Nem csúnya. Tényleg olyan falusi "fejőslány" arca van, de a test az hm... :(
Fütyülős · Őstag · A felsorolt lányokról sajnos nincs infóm, de fent Vivien írt magáról egy nagyon bíztató beszámolót! ;)
Fütyülős · Őstag · Szép beszámolót írtál magadról! Gratulálok! :D
Szia. Tilda érdekelne( bár nem tartom magam pedofilnak) :) pontosabban milyen az arca, *** moderálva ***. Előre is köszönöm. Üdv.