Csodálkozok hogy Zoé 33-ról nem ír senki 178centijével nagyon jó szerintem tervbe van.
Csodálkozok hogy Zoé 33-ról nem ír senki 178centijével nagyon jó szerintem tervbe van.
Fütyülős · Őstag · Ahogy a Greóf is írta, igen. El kell egy kis időnek telnie ahhoz, hogy az ide látogató urak és "lányok" elkezdjék használni a fórumot, és a KERESŐT (jobb oldalon)!
Patrik7 · Tag ·
Csak megerősíteni tudom a kolléga úr szavait!
Egy-két szolgáltatónak csak feleannyira lenne olyan a hozzáállása a dolgokhoz,tiszta kánaán lenne :)
Csak Jessykánál jártam eddig, nagyon-nagyon kedves és közvetlen volt, aranyos, olyan "szomszéd jócsaj". Nem bunkó és nem fadarab. Tényleg csak jót tudok mondani róla.
Létezik, hogy van még aki bedől a Tiffany SC kamuáradatának?
kíváncsi *
Elárulod hol d*l*ozik? Kíványcsi lennék rá civilbe.
Jessyka a civil melójában dolgozott szombaton, onnan tudom, hogy találkoztam vele. :) Szóval igazoltan távol. :)
haban · Tag · Én is voltam Alexandra24-nél. Valószínű nem az fogadott aki a fotón szerepel. Köszönő viszonyba sem volt a fotókon lévő és a valóságban fogadott hölgy között. Ilyen gyönyörű fotókat még restaurálva sem lehet készíteni ilyen nőről. Korát tekintve minimum tíz év fáziseltolás, vékony sovány aszalódott test. Cici fonnyad, lógós, kicsi, a számba befért az egész. Úgy a tellóban mint a helyszínen egyeztettünk, és vállalta a csókot is, rózsacsokor átadását követően már nem akarta a csókot csak azt követően hogy távozni akartam. Csókja egyenlő a nullával. Egész idő alatt passzív magatartás, fadarab, semmi visszajelzés próba baba típus,nem nyafog, mielőbb megakart szabadulni. Punci formás és szűk. Logisztika és megközelítés jó. Nagy a valószínűsége van benne egy két vonóval. Fentiek miatt nem leszek visszajáró. Több néven és helyen hirdette magát, azonos fotók alapján Ráhel20- is volt előzőleg. Tellószámát több hirdető használta Kinga24 - Gina21- Regina – Diáklány. Stb. Zsófi20 fotói és cikói nagyon szépek, saját bevallása szerint is roma. Helyszín stimmel, a környéken sok lány hirdet.
Kösssz. Akkor várom a megfelelőt....
haban · Tag · Három Niki23-is van melyik az? Kettő közülük több néven és helyen is futott. Esetleg előzőleg milyen néven versenyzett. Egyébként mind ajánlott.
Zsuzsa 23.... Ő nem fog csalódást okozni.
Inkább finomabbat!
Patrik7 · Tag · Az attól is függ hogy melyik stílust kedveled jobban :)
A finomabbat,vagy a rámenősebbet :)
Patrik7 · Tag · Üdv!
Anita Bellini(20), Rita(20) :)
Sziasztok!
Ki próbálta már Elvirát Debrecenben? Csak ajánlani tudom! ;) Barátságos és értelmes! Bármiről lehet vele beszélgetni,igazi barátnős érzés....Közvetlen, mintha a pasija lennél, úgy törődik veled. Masszázsa egyszerűen a fellegekbe repit.....Annyira érzéki, hogy hihetetlen. Közben lágy zene szól. teljesen ellazit. Tudja a dolgát és maga a környezet is nyugalmat sugároz. Sűrűn fogom látogatni, az már biztos!
Szép napot nektek!
Hali
Hogy őszinte legyek nem volt még szerencsém a_n_a_l behatoláshoz. Nameg a méret sem kicsi....ezt nem én mondom hanem a csajok akikkel voltam.
Szerintetek ki lenne az, aki egy nagyobbat bevállalna hátulról?? De azért ne a full igénytelen kategóriából ajánljatok.
Köszi
Kepzeled :D, csak ezert repultem at hogy szorakozak, de egeszen megerte.
Patrik7 · Tag ·
Ez igen kolléga :)
Akkor novemberben egy kicsit mélyebben nyúltál a zsebedbe :)
Sziasztok!
Egy rövid beszámoló. Niki 23: államalapitó királyunk utcáján rendel a csúcson. Nem nádszál de ez nem is titok a képek alapján. Kedves ,aranyos csaj. Nekem arcra bejön. Jó volt vele az aktus és igen a mélytorkost azt tudja. Ja igen : nem szereti a durva suttyókat. Egyetértek menjenek a Tiffanykhoz -van vagy 4