Jól van gyerekek :)
A " Hell" energiaitalt szeretem :)
Este küldöm :)
Patrik7 · Tag · Jól van gyerekek :)
A " Hell" energiaitalt szeretem :)
Este küldöm :)
Nekem Is elküldhetnéd! ;)
haban · Tag · Egyet értek véleményeddel és egy közmondással válaszolnék. „Addig úszik a tök a vízen még elnem merül" sajna ez a kockázat engem is fenyeget, még úgy is hogy van erre külön telefonom, ami csak akkor van bekapcsolva, és mindég kitörlöm a híváslistát, és nem mentek el számot, de mással lebukhatok, idő kérdése.
haban · Tag · Letti18-at még a regisztrációt követően párnappal teszteltem párnap különbséggel érkező Jessy19 -el aki jobb volt de sajna régen elment. Nem tapasztaltam idő túllépése miatti plusz rózsaszál kérést, sem „kis rádiós óra miért van rejtett helyen?" bár én nem a rádiós órát kerestem hanem azt hogy nincs e eldugva rejtett kamera. Kedvenc szalonom ahová járok, és minden szobában többször voltam de ilyet nem tapasztaltam egyik lánynál sem. Hát erre mit mondjak így jártál.
Kitty19-ről. Több néven és telló számon versenyzett már csak a fotóit felejtette el lecserélni és így követni lehetett kaméleon változását. Hanna(18) majd (19)-ként regisztrált 2014.11.17.13:03.kor majd 2015.03.05.07:40-kor. Zsuzsi(18)-két regisztrált ez a regisztráció fut a mai napig csak közben változtatta nevét és telló számát. Volt Kinga(18) majd Kitty(18)- és jelenleg Kitty(19) Fentiek miatt nem voltam nála, és nem is szándékozok.
Patrik7 · Tag ·
:)
A "sikamlós részletek"-et privátban küldtem :)
Sziasztok! Jessica23-nál volt már valaki? Semmi infót nem találok. :( Ha valakinek van tapasztalat, privátba jöhet! ;)
Nekem parom van, de sose keresi a telefonomon ki hivott vagy ki nem. Senkinek semmi kozze. Az egy magan szfera. Aki meg annyira fel vegyen egy mas szamot es arrol hivogassa a csajokat, ha fel hogy lebukik.
Mondjuk ez mindig érdekelt, hogy miért hagyják az emberek, hogy mások hozzányúljanak a telefonjukhoz. Ha engem hív akkor engem keres, velem akar beszélni más ne vegye fel. Egyébként meg mindig nálam van, nem hagyom szanaszét a lakásban. A hívásrészletezőhöz pedig megintcsak nincsen köze senkinek rajtam kívül. Mondjuk én könnyen beszélek mert nincs ki előtt lebukjak, de ha lenne akkor is így működnének (remélem :D ) a dolgok...
Fütyülős · Őstag · Nos a visszahívás főleg a párkapcsolatban lévő társaimra vonatkozik.
Visszahív....
- Ki volt az drágám?
- Á, senki....
- Oké.
Aztán véletlenül megnézi a telefont később az asszony, vagy megnézi a hívásrészletezőt, és felhívja...
- Szia! (aszzony)
- Szia, Mariska vagyok, fél óra..., egy óra....
Folytassam?
De most kinek nincs *** moderálva ***?
Nem kotekedni akarok, de ilyen forman sok lany kaphatna fekete pontot hogy nem elerheto.
haban · Tag · Jelenleg mind aktív vedd figyelembe hogy hétvége van és szabadok, próbáld hétfőtől.
haban · Tag · Igen fogynak a Tiffanik és szaporodnak a Bettina25-ők. Elemeztem 13 Bettina25-öt. Kivétel nélkül mindegyiknek magasság 170, súly: 60, mell/derék/ csípő: 85-0-0. elérhetőség hétköznap: 00-24. Szombat:00-24. Vasárnap: 00-24.
Egy fészekajból valók???
Egy része Tiffani23 volt előzőleg és még az sem zavarja, hogy vállalt arccal ugyan azokat a fotókat teszi fel mint Tiffani23 hirdetésében. Van hogy két lány használ egy telefont. Fotóik alapján többsége vonzó, ott domború ahol kell, nem értem mért nem megy az üzlet, mért kell nevet változtatni. Inkább a hozzáálláson és a logisztikán kellene változtatni, és a rózsacsokor méretén. Figyelembe kellene venni hogy Debrecenbe túlkínálat van a lányokból, fiatalok csinosak vonzóak és rózsacsokor átlagos, ahol soknál az alapba szinte minden benne van.
Kivételesen szép arcú, arányos, nem telt hölgyet tud nekem valaki ajánlani Debrecenben. Nagy cici előny de nem feltétel. :D
Köszönöm. Pár lány nincs itt fönt nem találtam.
haban · Tag · Kapásból küldök párat, válogass belőle. Én sem vagyok Debreceni, távoli vidékről járok be.
Kiara23 Nóra22
Heni22 Dóri24
Zsuzs23 Ágica19
Anitabellini20
Csilla24 Letti18 Barbie18 Brigi18 Nily20
Lilien20 Zsófi20 Cyntia20
haban · Tag · Vivike22-ről, már több mint egy éve eltűnt. Kedves, pörgős, jó szolgáltató volt, kedvenc szalonomhoz közel. Később egyre több panasz volt rá, és ez vélhetően kedélyfokozó alkalmazása miatt, ami már a szolgáltatás minőségére is kihatott, ill. magatartása miatt alkalmatlan lett rá és eltávolodtak tőle. Kár érte. Fotói és telló száma még megvan bár nem hiszem hogy azon a számon már elérhető lenne. Telló számát azóta más szolgáltató nem használta.
haban · Tag · Egyet értek „panama" makktársam véleményével. Kinek a pap kinek a papné, neki be jött, tartsuk tiszteletbe véleményét, mert csak úgy várhatjuk el hogy saját véleményünket elfogadják, és ne kételkedjenek benne. „panama" makktársam közel járt az igazsághoz, bár én 10/9-et adtam volna.
Csilla(24)-et regisztrációt követően nem sokkal látogattam meg kedvenc szalonomba, logisztika és szolgáltatásról alkotott véleményem azonos makktársammal. Ami észrevételem az hogy úgy emlékszem, kezdet kezdetén látogatásom során Csillának a mellei telt duzzadt kemény volt, így meglepet később a fotóján már kissé meg volt ereszkedve. Ajánlott szolgáltató.
Valaki tudna segíteni nem Debreceni vagyok, Tócókert környékén e meki ig, aki megbízható és jó.
Patrik7 · Tag · Az egyik kedves kolléga ajánlására ma a vendége voltam a fiatal hölgynek :)
Egy tünemény :)
Tapasztalat vagy csak a képek alapján?