Bettyke (23)- ről több makktársam kért már tájékoztatást, most összefoglalom. 2015. július 17. 14:13.-kor már írtam tapasztalatomról. Akkor csalódásomról kellett beszámolni, mert az előre megbeszélt találkozás elérhetetlensége miatt sikertelen volt. Vonzó fotói alapján nem mondtam le arról hogy meglátogassam későbbi időpontba, ami sikerült is és nem bántam meg. A fotókon Ő van, számomra vonzó, szép arcú formás testű (aki kedveli a teltebb idomokat) kedves lány, szolgáltatása átlag feletti, logisztika jó. Csak ajánlani tudom. Kora viszont harminc körüli de hirdette már magát Bettyke(28) ként is. Kár lett volna ha az első csalódásom után végleg lemondtam volna róla. Tanulság, az első kudarc után amit nem tudunk mi okozta, nem szabad feladni. Amit viszont nem értek, mért kell trükközni. Bettyke tellószámát változatlanul hagyva több azonos fotóval többször változtatta nevét. Volt már Bettyke(20) Bettyke(28) Didy(23) Bettike(23 ) és jelenleg Bettyke23
Jelenleg két hirdetése is van fenn. Véleményem szerint a trükközés rontja a lányok hírnevét és Bettykének erre szerintem nincs szüksége, mert szépsége, formája, szolgáltatás minősége, és logisztikája miatt erre neki nincs szüksége.